לא תמיד זה אומר שפספסת משהו, היה פעם אלטער שאמר לי שהוא יכל להתחתן כבר שבע פעמים, השאלה עם מי...הוא כבר מכר
לא תמיד זה אומר שפספסת משהו, היה פעם אלטער שאמר לי שהוא יכל להתחתן כבר שבע פעמים, השאלה עם מי...הוא כבר מכר
220 - ולא פיחדת שזה נשחק או משהו?אני קניתי 220 ק"מ ב19.5K, המחיר שלך הוא סביר, לא נקרא יקר, אם זה שמור הייתי הולך על זה.
הייתי שמח לשמוע עוד על טויטה פריוס .למי שנוסע הרבה (באזור האלפיים קילומטר בחודש) היתי ממליץ בחום על רכב חסכוני מאוד טיוטה פריוס
חשוב להדגיש שיש לו 2 חסרונות גדולים 1 בטריה שיכולה ללכת מהר ברכב יד שניה והעלות שלה זה באזור 8000 ש"ח 2 ממיר קטילטי שלאחרונה נהיה נפוץ מאוד ענין הגניבה שלו עלות חלק תחליפי סדר גודל של 2500 ש"ח בערך
אבל עדייין רכב חסכוני בטירוף נוך מרווח שקט ובעיקר הוא טיוטה
???הייתי שמח לשמוע עוד על טויטה פריוס .
אם יש לה בטריה חדשה אך ללא אחריות-מה זה אומר
האם אפשר לסחוב עם הרכב הזה?
ומה עוד צריך לברר לפני שקונים רכב כזה.
תודה!
מה המקסימום של קילומטרים שכדאי ביד שניה בכזה רכב?למי שנוסע הרבה (באזור האלפיים קילומטר בחודש) היתי ממליץ בחום על רכב חסכוני מאוד טיוטה פריוס
חשוב להדגיש שיש לו 2 חסרונות גדולים 1 בטריה שיכולה ללכת מהר ברכב יד שניה והעלות שלה זה באזור 8000 ש"ח 2 ממיר קטילטי שלאחרונה נהיה נפוץ מאוד ענין הגניבה שלו עלות חלק תחליפי סדר גודל של 2500 ש"ח בערך
אבל עדייין רכב חסכוני בטירוף נוך מרווח שקט ובעיקר הוא טיוטה
ברור, נתתם לו עוד שתי כוח סוססיפור (ראיתי בעינים שלי)
לפני כשלש שנים ב"ב
ג'יפון דא'ציה לא זוכר את שמה המדויק
היה מחובר אליו נגררת לא מאד כבדה (כבר תבינו למה)
ניסה לטפס עליה של חניון
ללא הצלחה הנהג דרדר לאחור וניסה שוב פעם (כמה פעמים)
עד שאני ועוד שכן דחפנו את הנגררת ביד והרכב טיפס את העליה
זה תלוי בבחירה של הנהג.זה אומר תכלס מנוע שמגיב מאוד חלש, מאיץ רק בלחיצה עד הסוף על דוושת הגז.
אנחנו קנינו טידה 2008 166000 יד ראשונה מליסינג, יד שניה פרטית - ב 11500 אחרי מיקוח - אבל אולי זה באמת יקר מהשוקמישהו יודע מה אמור להיות המחיר של ניסאן טידה 2008 200K קילומטר
יד שלישית
???
מקוה שהיא לא דפוקה כמו הפרצוף שלה!
היא סינית אני לא נותן אחריות.מקוה שהיא לא דפוקה כמו הפרצוף שלה!
קורולה 2006 110,000 ק"מ יד 1 (מרופא) טיפולים רק בזמיר שווה 20,000 או שהמוכר נסחף קלות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: