טימו קניות מוצלחות מהאתר TEMU קישורים רק מנסיון! אין להתדיין כלל!

לארג'

משתמש סופר מקצוען
חייבת לכתוב שאני הייתי מאוכזבת ממש מכל מה שהזמנתי... לא יודעת אם זה משהו ספציפי לקישורים שלי. מברשות שיניים לילדים שהשערות חלק לא בולטות החוצה ונראה ממש לא איכותי קופסת אוכל לילד שאי אפשר כמעט לסגור אותה לי זה לוקח שעות לילד זה לא אפשרי בנוסף היה בה מן חור כזה למעלה שיכול להשפך דברים וכו וכו
באלי אקספרס כמעט ולא קורה לי מענין מה ההבדל
תבקשי החזר

אנטוריום

משתמש מקצוען
אפשר קישורים?

אמונה וביטחון

משתמש מקצוען
קולפן אבוקדו רב תכליתי 3 ב-1,

תיק צד נשים

מגף נשים סריג מהמם עם עקב

נעלי בית חורפיות נשים

אלי תקווה

משתמש צעיר
ראיתי בכמה פרומים שמחפשים אשכול לקישורים. אז תתחילו לעלות כאן קישורים מומלצים מי שקנה באתר הזה מנסיון בלבד.
אני רק רוצה להעיר על כל האמור שאתר טימו הוכרז על ידי ארה"ב (חוקרי סייבר מטעם המדינה) כאתר מפוקפק שאפשר על ידו לפרוץ למחשב/פלאפון ולגנוב בקלות פרטים אישיים.
רק שתדעו!

עפיפית

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני רק רוצה להעיר על כל האמור שאתר טימו הוכרז על ידי ארה"ב (חוקרי סייבר מטעם המדינה) כאתר מפוקפק שאפשר על ידו לפרוץ למחשב/פלאפון ולגנוב בקלות פרטים אישיים.
רק שתדעו!
זה לא נכון.... הם גם דיברו בעיקר על האיפליקיצה ולא על האתר... אם את משלמת דרך פיפל שזה חברה בכלל חיצונית זה בסדר. גם על אלי אמור ככה בהתחלה. אני הזמנתי שם הרבה פעמםיו אני ממש מרוצה

ברנדה

משתמש מקצוען
יוצרי ai
מגף נשים סריג מהמם עם עקב
באיזה גובה העקב?

פלונית!ד

משתמש מקצוען

מרחבים

משתמש מקצוען
מי התנסה בחזרות לטימו?
הכנתי שתי חבילות להחזרה לפני שבוע.
עדיין לא הגיעו לקחת.
בשיין זה תמיד היה רץ תוך יומיים גג.
מי יודע להגיד לי מנסיון?

חיימקוש

משתמש מקצוען
מי התנסה בחזרות לטימו?
הכנתי שתי חבילות להחזרה לפני שבוע.
עדיין לא הגיעו לקחת.
בשיין זה תמיד היה רץ תוך יומיים גג.
מי יודע להגיד לי מנסיון?
לי זה רץ ממש מהר התקשרו אחרי יומים ובאו לקחת

שגפ

משתמש צעיר
אני צריכה
מגפונים
וכובע לתינוק
יש קישורים להביא לי?

אנטוריום

משתמש מקצוען

עפיפית

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
היה לי סיפור משעשע. עשיתי הזמנה לפני הרבה זמן והיא הגיעה לי מזמן ..... השליח לא אישר את ההזמנה שנמסרה אז קיבלתי הודעה עכשיו שקבלתי את כל הסכום בחזרה... כי ההזמנה לא הגיע אלי. 160 חזרו לי לאשראי. והם כתבו בפרוש שאם ההזמנה תגיע זה בסדר ואני לא צריכה להחזיר אותה. נחמד לא?

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היה לי סיפור משעשע. עשיתי הזמנה לפני הרבה זמן והיא הגיעה לי מזמן ..... השליח לא אישר את ההזמנה שנמסרה אז קיבלתי הודעה עכשיו שקבלתי את כל הסכום בחזרה... כי ההזמנה לא הגיע אלי. 160 חזרו לי לאשראי. והם כתבו בפרוש שאם ההזמנה תגיע זה בסדר ואני לא צריכה להחזיר אותה. נחמד לא?
מגניב לגמרי

עפיפית

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עגילים מהממות

אבזם לוילון ממש יפה

כפפות עבודה איכותיות ועבוות

גומיות לילדים מעולות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  84  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה