היה לי סיפור משעשע. עשיתי הזמנה לפני הרבה זמן והיא הגיעה לי מזמן ..... השליח לא אישר את ההזמנה שנמסרה אז קיבלתי הודעה עכשיו שקבלתי את כל הסכום בחזרה... כי ההזמנה לא הגיע אלי. 160 חזרו לי לאשראי. והם כתבו בפרוש שאם ההזמנה תגיע זה בסדר ואני לא צריכה להחזיר אותה. נחמד לא?
לא נראה לי בכלל שזה משנה בישראל אבל אפשר לשנות כתובת:אשמח לחוות דעתכן.
הזמנתי לפני 3 ימים והכנסתי בכתובת ניקוד לא נכון.
הזמנה תתקע לי? יש למי לפנות?
לא נראה לי בכלל שזה משנה בישראל.
כדאי להרשם להתראות על החבילה במייל ולהשתדל לעקוב באתר לאן זה מגיע, יכול להיות שישלחו את זה פתאום למקום קצת יותר רחוק..אשמח לחוות דעתכן.
הזמנתי לפני 3 ימים והכנסתי בכתובת ניקוד לא נכון.
הזמנה תתקע לי? ישהשליח שהכתובת לא נכונהלמי לפנות?
המשחק אזול, בארץ עולה 180+-
ב87 ש"ח!
גיליתי שם המון משחקים במחירים מעולים (קטאן ב- 80 ש"ח, רמי ב- 33 ש"ח, סבאטור ב- 31 ש"ח)יש קישורים לעוד משחקים?
לבינתיים בישראל אין תמיכה בקש.איך עושים קש לאתר?
לבינתיים בישראל אין תמיכה בקש.
ברגע שיהיה אני מניח שיורגש בפרוג...
זה לא שיווקי?כמה פריטים שהיתי מרוצה:
מיכל אחסון עגול, פרקטי לדגנים/אורז/ספגטי וכו'
מתלים פשוטים בהדבקה, הדבקתי שורה מהם בדופן הפנימי של דלת ארון החשמל בבית, ותולים שם את כל המפתחות...
למקרה שצ'ופצ'יק של רוכסן מתפרק:
???Temu
אתר יחסית חדש שכובש את העולם בקונספט של אליאקספרס, המחירים יותר זולים מאליאקספרס בחלק מהדברים שראיתי היה זול משמעותית! ולפי ביקורות משתמשים מגיע הרבה יותר מהר (הזמנתי כמה דברים כעת נראה מתי יגיע), יש הגנת קונה של 90 יום
תוך שנה כבר עקף את שיין מבחינת כמות לקוחות
בארץ עוד לא מוכר כנראה כי הכל באנגלית(אפילו המתרגם של גוגל בדפדפן לא עבד לי על האתר הזה), וגם כי בהתחלה לא עשו משלוחים לארץ
לינק לאתר: https://temu.to/m/u4yw30flgoc
ק"ש
לא.זה לא שיווקי?
זה לינק מחשבון טימו שלי בארה"ב, אבל זה לא עובד בישראל
אפשר קישור?הזמנתי משחק set הקלפים נראים בדיוק כמו שקונים פה עלה 20 שח
איך מעתיקים קישור?אפשר קישור?
את נכנסת לדף של המשחק,איך מעתיקים קישור?
תודה רבהאת נכנסת לדף של המשחק,
לחיצה אחת על שורת החיפוש אם כל האותיות והמספרים
כל השורה נבחרת ואז כונטרול C כונטרול V
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: