קניתי את זה מניסיון בד ממש נוח ונראה איכותי וטוב יכול להתאים גם לבגדמחפשת קישור לפיזמות לתינוקת בת שנה
אפשר להדביק על הרצפה? יורד בקלות?
דווקא אני היום החזרתי חבילה לדוארבעיות בהחזרות מוצרים פגומים בטימו
קבוע הייתי אומר להם שהמוצר פגום ואין לי כח ללכת לדואר והיו נותנים מיד החזר כספי
בהזמנה האחרונה הגיעו כמה פריטי לבוש מניילון שלא שוים שקל ולפתע התחילו הצרות, הם לא מוכנים לתת החזר כספי ללא החזר המוצרים בדואר!! [יותר גרועים מאלי אקספרס שם יש החזר רק לאחר משא ומתן כידוע]
ניסיתי להתמקח והם ממש קשוחים
מישהו נתקל בזה??? האם אין פיתרון חוץ מלהדפיס את המדבקות המטופשות שלהם ולשלוח בדואר ולחכות וכו'???
אשמח מאוד לעזרה!!!!
ההזמנה האחרונה שעשיתי היתה לפני קצת פחות מחודש והיא הגיעה תוך שבוע וחציתוך כמה זמן מגיעות היום הזמנות מהאתר?
עדיין עד שבועיים?
אני הזמנתי כמו זה והגיע פגום, אחת האוזניות לא התחברה למטען בבסיס.אוזניות בלוטוס
שלי הגיע דווקא טוב,אני הזמנתי כמו זה והגיע פגום, אחת האוזניות לא התחברה למטען בבסיס.
אשמח גם להמלצות.מחפשת המלצות לבגדי שבת לחגים. אשמח מנסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: