גם לי זה קרה, אבל במקום לעשות את ההחזרה בצורה רגילה, התכתבתי איתם בצאט והם שאלו אותי על איזה חבילה מדובר, על איזה פריט מתוך החבילה...בעיות בהחזרות מוצרים פגומים בטימו
קבוע הייתי אומר להם שהמוצר פגום ואין לי כח ללכת לדואר והיו נותנים מיד החזר כספי
בהזמנה האחרונה הגיעו כמה פריטי לבוש מניילון שלא שוים שקל ולפתע התחילו הצרות, הם לא מוכנים לתת החזר כספי ללא החזר המוצרים בדואר!! [יותר גרועים מאלי אקספרס שם יש החזר רק לאחר משא ומתן כידוע]
ניסיתי להתמקח והם ממש קשוחים
מישהו נתקל בזה??? האם אין פיתרון חוץ מלהדפיס את המדבקות המטופשות שלהם ולשלוח בדואר ולחכות וכו'???
אשמח מאוד לעזרה!!!!
אני שמח לבשר שלאחר 5 פעמים של מריבות עם צאט ונציגים אנושיים שהסבירו שאין אפשרות החזר כספי ללא החזר מוצר, לפתע היום הצאט האוטומטי כותב לי שבגלל שאני לקוח טוב הם זורמים... וקיבלתי החזר כספי על מלא!!!בעיות בהחזרות מוצרים פגומים בטימו
קבוע הייתי אומר להם שהמוצר פגום ואין לי כח ללכת לדואר והיו נותנים מיד החזר כספי
בהזמנה האחרונה הגיעו כמה פריטי לבוש מניילון שלא שוים שקל ולפתע התחילו הצרות, הם לא מוכנים לתת החזר כספי ללא החזר המוצרים בדואר!! [יותר גרועים מאלי אקספרס שם יש החזר רק לאחר משא ומתן כידוע]
ניסיתי להתמקח והם ממש קשוחים
מישהו נתקל בזה??? האם אין פיתרון חוץ מלהדפיס את המדבקות המטופשות שלהם ולשלוח בדואר ולחכות וכו'???
אשמח מאוד לעזרה!!!!
רק ביררתי מה עם ההזמנה שלי ושלחו לי שובר של 20 ש"ח + קופון הנחה של 20%
איך באמת מקבלים שובר של כסף??? שמעתי כמה שעשו את זה, מה אומרים בדיוק???
שובר זה לא קופון?יש סיכוי לקבל שובר אם קיבלתי כבר לפני שבועיים??
מבקשים מהם בצ'אט עם הנציג. אני פעם אחת אמרתי להם שאני עשיתי אצלם כבר כמה הזמנות ואף פעם לא קבלתי שובר. או ששמעתי מעוד משהי שכתבה להם שהיא חדשה אז היא רוצה שובר...[
זה ממש פשוט
קופון זה לא חדש, השובר זה חידוש. יש כאלו שקיבלו שובר.קופון.
יש קופונים של 20% הנחה
מה זה? נשמע מעניין אבללא זמין.כביש דבק הילדים עפים על זה!
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1721599628185_t8t03mgylp&refer_page_sn=10045
זה סליל דבק שהוא בצורת כביש. יש כל מיני סוגים. עולה בערך 4 שקל.מה זה? נשמע מעניין אבללא זמין.
אולי יש שם משהו דומה.
מדבקה? נייר? כמה מגיע בחבילה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: