תודה רבה!תנסו להוסיף לשרשור שלכם את זה &_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
בזכות זה לא הייתי צריכה לא להשלים לא תוספת למחיר הזמנה מנימלי ולא להוסיף עוד מוצרים שיהיה חינם מדלת לדלת!
תודה רבה!תנסו להוסיף לשרשור שלכם את זה &_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
גם לי סרבו לתת הנחה, לראשונה אני חושבת מאז שהתחלתי לקנות אצלםלגבי ה20 אחוז הנחה שהם שולחים.
עשיתי הזמנה השבוע וביקשתי מהם הנחה והם נתנו לי.
ואז בגלל שפחדתי מהמכס (אגב- באמת לא משלמים שם מכס? ואם כן למה הוא ביקש ממני לכתוב תז כדי שאם יצטרכו לשלם על המכס??) פיצלתי את הקניה.
וביקשתי שוב הנחה.
והם אמרו לי שא"א כי קיבלתי כבר החודש.
ככה שזה היה נשמע שאפשר פעם בחודש.
אז אולי תפתחו עוד משתמשים בשביל עוד קניות...
ניסיתי לעשות את זה וכשאני לוחצת ctrl+k הוא מעביר אותי לשורת החיפוש של גוגל ולא לחלונית שבצילום מסך... יודעת למה?אפשר להשתמש בקיצור הנחמד של Ctrl+K
בוחרים מילה, 'תופסים' אותה בכחולצפה בקובץ המצורף 1681100 ולוחצים על Ctrl+K. תיפתח לכם החלונית הבאה:צפה בקובץ המצורף 1681102
הדביקו את הקישור בשורה העליונה, לחצו על הוסף וזהו, יש לכם קישור נקי ונאה.
בהצלחה.
חשבתי שהמדבקות נצמדות רק למשטח חלק כמו פורמייקה או פלסטיקאחד ה-דברים קונה פעם שניה ושלישית מדביקים על הקיר במקום לקדוח!!
https://share.temu.com/GCWkCuP250A
הקיר שלי שפכטל אמריקאי והם מצוינות לא ניסיתי על קיר רגילחשבתי שהמדבקות נצמדות רק למשטח חלק כמו פורמייקה או פלסטיק
אלו נצמדות גם לקיר פשוט?
מתאים למגבות גוף?הקיר שלי שפכטל אמריקאי והם מצוינות לא ניסיתי על קיר רגיל
אם זה לתקופה ארוכה זה מוריד קצת מהטיח צריך לקחת בחשבון אבל זה עדיף לי מחור וקדיחה
קניתי את אלה הבת שלי חורשת עליהם מפסח, ממש טובותנתקלתם אולי בנעלי ילדים חיקוי של נייטיב בטמו?
לא ניסיתי האמת יש לי משהו אחר שאם אני לא טועה יושב על 2 כאלו. ומחזיק 2 מגבות ו-2 בגדיםמתאים למגבות גוף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: