בדקתי ואני נמצא תחת החשבון.אולי אתה לא נמצא תחת החשבון שלך? תבדוק את זה. ייתכן שאתה תחת חשבון אחר או בכלל לא תחת חשבון ספציפי.
אגב הוא נותן למשתמש חדש מוצרים ב0.01$, זה באמת ככה?
בדקתי ואני נמצא תחת החשבון.אולי אתה לא נמצא תחת החשבון שלך? תבדוק את זה. ייתכן שאתה תחת חשבון אחר או בכלל לא תחת חשבון ספציפי.
אכן, למרות שלאחר הקניה בהיסטוריה רואים את המחיר בלי הנחה, בפועל נגבה רק סנט.אגב הוא נותן למשתמש חדש מוצרים ב0.01$, זה באמת ככה?
דבר ראשון זה מחיר כפול,מה ההבדל בין האוזניות הנ"ל לאוזניות בקישור הבא:
https://he.aliexpress.com/item/3305...hweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_53
אני רואה שהן לא עם כפתור סיליקון, שזה חיסרון בעיני, פחות נח.
האם יש להן מעלות על פני הסוג עם הסיליקון?
אז מה הקטע שאנשים מתלהבים מזה? גם יקר, גם פחות נח,גם חיי סוללה קצרים?דבר ראשון זה מחיר כפול,
ובנוסף, המוצר הזה ספציפי לא בדקתי אישית אבל מנסיון שיש לי עם אוזניות כאלו זה פחות חיי סוללה מהקישור שאני העליתי,
יצויין שלי יש את האוזניות האלו כבר יותר מחודש והטענתי אותו רק פעם אחת.
זה טריק של המוכרים לנצל לך את הקופון של ה3$ של משתמש חדש.בדקתי ואני נמצא תחת החשבון.
אגב הוא נותן למשתמש חדש מוצרים ב0.01$, זה באמת ככה?
מי יודע על קופונים שעובדים עכשיו באלי?
@זבון וזבין ?
כזה?אני מחפשת צ'קלקה לאופניים.
אבל רק אור אדום
שיתאים לתחפושת של איחוד הצלה...
תודה רבה!!!
לא עובד
- אמורים לעבוד:
- 4$ הנחה בקניה מעל 30$ עם הקופון inpost
- 5$ הנחה בקניה מעל 35$ עם הקופון visaBF או visa5
- 5$ הנחה בקניה מעל 50$ עם הקופון friday5
- 5$ הנחה בקניה מעל 50$ עם הקופון black5
- 7$ הנחה בקניה מעל 50$ עם הקופון BFBUY7
- 8$ הנחה בקניה מעל 60$ עם אחד מהקופונים – dvemordblack5 / aliformanblack5 / manaliexblack5 / AlpaChinablack5
- 10$ הנחה בקניה מעל 65$ עם הקופון gett10
- 10$ הנחה בקניה מעל 100$ עם הקופון friday10
- 15$ הנחה בקניה מעל 150$ עם הקופון friday15
אני מחפשת צ'קלקה לאופניים.
אבל רק אור אדום
שיתאים לתחפושת של איחוד הצלה...
תודה רבה!!!
כן בבקשהיש העתקי מותגים תיקים?
יכול להיות או בגלל שאנשים רוצים שזה יימשך מהאוזן ולא רוצים כפתור או שלא רוצים סיליקון,אז מה הקטע שאנשים מתלהבים מזה? גם יקר, גם פחות נח,גם חיי סוללה קצרים?
אני רואה שממליצים על זה ולא ברור לי למה.
לא זכור לי לגבי התשלום, לא אמור להיות שלא שלמתי.האם זכור לכם ששילמתם ?
(ללא תשלום בתרגום של עליאקספרס יכול להתאים ל"לא טעון" - תבדקו במשובים על מטענים ניידים (-: )
אם שילמתם ע"ז, תנסו מהר לפתוח מחלוקת כי הסיבה שזה נסגר הוא כי פשוט עברו ימי הגנת הצרכן שהם כ-60 יום שזה כמו אישור שזה הגיע ואח"כ יש עוד 15 יום בשביל פתיחת מחלוקת,
מקווה שעדיין לא עברו גם ה-15 יום ועדיין אפשרי לפתוח מחלוקת.
תבדקו אם נכנס לכם לכרטיס החזר מלא בשווי הקניה,לא זכור לי לגבי התשלום, לא אמור להיות שלא שלמתי.
זה מה שהמוכר ענה לי:
שלום קונה, ההזמנה שלך אפילו נסגרה על ידי מערכת AliExpress, זו הייתה הזמנה לא חוקית.
לא ברור לי מה הכוונה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: