*לא מנסיון* יש על זה משוב חיובי של 4.6מישהו יכול לתת לי לזה קישור באלי או בזיפי?
ORIGINAL 925 STERLING SILVER CHARM INSIGNIA WITH CRYSTAL SAFETY CHAIN CLIP BEADS FIT PANDORA BRACELET & BANGLE DIY JEWELRY
קישור למוצר בזיפי
קישור למוצר באליאקספרס
*לא מנסיון* יש על זה משוב חיובי של 4.6מישהו יכול לתת לי לזה קישור באלי או בזיפי?
ORIGINAL 925 STERLING SILVER CHARM INSIGNIA WITH CRYSTAL SAFETY CHAIN CLIP BEADS FIT PANDORA BRACELET & BANGLE DIY JEWELRY
קיבלתי מהם במייל
סייל הקיץ הגדול של אליאקספרס + קופון בלעדי!
מחר זה מתחיל! שבוע המותגים של אליאקספרס עם מבול מבצעים במחירים מעולים ומיליוני מוצרים עם עד 50% הנחה + אלפי קופונים שווים כולל קופון בלעדי של אתר קאשדו!
שימו לב! המבצע מתחיל ב 26/08/19 ומסתיים ב 30/08/19
קופון הנחה בלעדי של אתר קאשדו המקנה הנחה של 7$ בקנייה מעל 50$ + עד 8% קאשבק!
*השתמשו בקופון: cashdo828
* המלאי מוגבל ל-500 קופונים - כל הקודם זוכה!
להרשמה, אשמח אם תרשמו דרך הקישור שלי ככה אני גם ירויח על הדרך.. https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS
הקישור להצטרפות לקאשבק קאשדו
יש לי את התיק הזה גם.בשימוש אצלי כבר כמה חודשים.
סופר יפה וסופר איכותי. גודל מעולה.
א-ב-ל התליה בכתפיות על העגלה לא מוצלחת לטעמי.
זה נוטה כלפי מטה ומשייט לצדדים.
לב הקופונים נגמרו והם חודשו - הם הוסיפו 300 קופונים חדשיםקיבלתי מהם במייל
סייל הקיץ הגדול של אליאקספרס + קופון בלעדי!
מחר זה מתחיל! שבוע המותגים של אליאקספרס עם מבול מבצעים במחירים מעולים ומיליוני מוצרים עם עד 50% הנחה + אלפי קופונים שווים כולל קופון בלעדי של אתר קאשדו!
שימו לב! המבצע מתחיל ב 26/08/19 ומסתיים ב 30/08/19
קופון הנחה בלעדי של אתר קאשדו המקנה הנחה של 7$ בקנייה מעל 50$ + עד 8% קאשבק!
*השתמשו בקופון: cashdo828
* המלאי מוגבל ל-500 קופונים - כל הקודם זוכה!
להרשמה, אשמח אם תרשמו דרך הקישור שלי ככה אני גם ירויח על הדרך.. https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS
הקישור להצטרפות לקאשבק קאשדו
שעון ממש יפה ומדהים ...
אם זה לא היה קישור שיתופי היית כותבת את זה שזה לא איכותי כבר בהודעה הראשונהממש לא יאומן
נכון צודקת ... אז מה? ... עדיין בשביל מחיר כזה שווה רק בשביל פעם אחת אפילו ....
הזמנתי את השרשרת הזו היא מהממת וקיבלתי עליה המון מחמאות:קישור לשרשרת ארוכה יש למישהו?
מעדיפה המלצה מניסיון...
חבל לדבר ככה,נכתב ע"י member: 15724:... מקווה ששימחתי אתכם ...
מהמםשימו לב ... מחיר פשוט מצחיק של 3.5 דולר (כולל משלוח) - שעון ממש יפה ומדהים ... הגיע השבוע ממש לא יאומן
כל הפרטים כאן!!! (יש את זה גם בצבע כסף)
השעון השני שקניתי קצת יותר יקר 9 דולר כולל משלוח בצבע כסף (יש גם בזהב) ... גם שעון מדהים עם עיצוב קריסטל הגיע ממש מהר
כל הפרטים בלחיצה כאן!!!
אבל אני באמת קניתי את זה והעברתי כאן חוות דעתחבל לדבר ככה, אף אחד לא צר עין,
רק שזה נורא מעצבן, גם אתם מרוויחים מזה 27 אגורות זה נותן הרגשה שעושים לי קופה על הגב, אז פשוט בפעם הבאה תוסיפו למטה שורה שאתם מרוויחים מהקניה שלנו, וזה לא יפריע לאף אחד.
עצם העובדה שאתם מסתירים את זה שאתם מרוויחים גורם לאנשים לא לקנות. לעניות דעתי בכל אופן.
מן הראוי לציין את זה.
כאילו שזה מידע וודאי...היית כותבת את זה שזה לא איכותי כבר בהודעה הראשונה
ולא, זה לא מוריד מעצם העובדה שנהוג ומקובל לכתוב גילוי נאות, לתשומת לב פותחת האשכול זה גם חוסך ויכוחים מיותרים והרגשת רדיפה מתמדת.פשוט צרות עין לשמה ...
לא אמרתי שאתם לא צודקים,אבל אני באמת קניתי את זה והעברתי כאן חוות דעת
למה למה למה להגיע למקומות האלה, כולם יודעים מה האיכות של אליאקספרס, זה לא דבר חדש ולא דבר שצריך לכתוב אותו בכזאת צורה. מי שישמע איזה ריווח עצום, באמת.לא ידעתי שמישהו מרוויח על זה
וזה אכן לא ממש רווח
כמו שאתם פרסמתם לתועלת הציבור את השעון
אני פרסמתי את ענייני האיכות
לתועלת הציבור בלבד
אף אחד לא מקנא...
קופצת:
הזמנתי אותו כפול שתיים, הוא בדרך, ומעונינת למכור אחד.
בירושלים.
מישהי מעונינת? אמור להגיע בשבועיים הקרובים. מעונינת לדעת עכשיו האם יש קונה, כדי שאוכל לקנות אחר.צפה בקובץ המצורף 524284
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: