לא יורד, וגם אפשר להוסיף את אותו מוצר מיד כמה פעמים.אני חושבת שאם את מורידה ,יורד לך
לא יורד, וגם אפשר להוסיף את אותו מוצר מיד כמה פעמים.אני חושבת שאם את מורידה ,יורד לך
איפה כתוב? אפשר קישור?בשבוע הזה ממחר יש הרבה מבצעים. הבנתי
כתוב שאם אני מוסיפה מוצרים לסל הקניות על כל מוצר אני מקבלת 5 מטבעות. ואם אח"כ אני מורידה או לא קונה הכל עדיין אני מקבלת את המטבעות??
ויש גם משחק שאפשר לצבור קופונים
לא יורד, וגם אפשר להוסיף את אותו מוצר מיד כמה פעמים.
מישהו יודע?ביצעתי הזמנה,ולאחר כמה דקות היה כתוב בסטטוס"סגורה".עם אפשרות להוסיף שוב את המוצר לסל.
יום אח"כ אני רואה שהסכום ירד לי מהאשראי,ואין לי אפילו אפשרות לעקוב אחרי החבילה.זה לא מופיע בתור הזמנה בכלל.
המוכר לא עונה לשאלותי.
מה עושים?
איפה כתוב? אפשר קישור?
מישהו יודע?
אני עדין לא נתקלתי בכזה דבר
@הללוהו ראית?בד"כ תוך כמה ימים מחזירים את הכסף חזרה לאשראי
הדף לא זמין תוכל לשלוח שוב קישור באלימעטפה של מפיץ ריח לארונות בגדים בניחוח לבנדר.
הזמנו לפני פחות מחודש הגיע היום, מריח מעולה, ונראה טוב והמחיר... עוד יותר טוב הרבה פחות ממה שעלה לנו עד היום בארץ...
נשאר לראות כמה זמן יחזיק מעמד... נשתדל לעדכן.
(הזמנו עוד אחד בניחוח Lily ועוד לא הגיע)
קישור למוצר בזיפי.
קישור למוצר באליאקספרס.
גם אני מחפשת. אשמח להמלצות.ראיתי שעוד כמה שעות מתחיל שבוע המותגים של עלי אקספרס.. ויש הנחות ענקיות על מלא מותגים
http://s.click.aliexpress.com/e/pFNLTFJw
מחפשת המלצה לתיק איכותי למחשב
אצלי נפתח בחלון גלישה בסתר.הדף לא זמין תוכל לשלוח שוב קישור באלי
תודה
הגיע לי היום (מהקשור הראשון), נראה מעולה, ניסיתי עם מים בנתיים- לא נשפך. עשוי מפלסטיק.הזמנתי לכבוד ראש השנה כלי מיוחד לדבש,
הזמנתי מכאן לפני שבוע והמוצר עוד לא נשלח.... ומכיון שמעוד התלהבתי מהכלי הזה ואני מעונין בו לראש השנה ניסיתי לכתוב כבר כמה הודעות למוכר ו...הוא לא מגיב, היום הגיע ברשימת התפוצה קישור לאותו מוצר עם הרבה יותר הזמנות והזמנתי,
אני מעדכן כי יש עוד כמה שהזמינו מהקישור הראשון, (כך כתבו אחרי שהעלתי את הקישור למוצר) ואם הם מעונינים שיגיע משהו לר"ה, כדאי להם להזמין שוב (לדעתי) למרות שזה יותר יקר בכמה אגורות...
הקישור לכלי שהזמנתי היום
אני מזמין כעת שוב, תודה רבה!! כמה זמן לקח לזה להגיע?הגיע לי היום (מהקשור הראשון), נראה מעולה, ניסיתי עם מים בנתיים- לא נשפך. עשוי מפלסטיק.
אני אצטרך לכתוב הוראות לאלו שמקבלים כמתנה, כי זה בא בלי דף הסבר או משהו....
הוזמן ב3.8, נשלח ב5.8, הגיע היום- ה26.8כמה זמן לקח לזה להגיע?
עכשיו כבר מהנסיון שלי- אכן לא נוזל*לא מנסיון אישי*
https://he.aliexpress.com/item/3301...hweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_52יש למישהו קישור לחלק שמחברים לתאורה שמאפשר שליטה בתאורה ע"י שלט?
עיין בחתימה שלימשהו יכול בבקשה להעלות קישור לנגן טוב עם חריץ הרחבה ותפריט בעברית.
תודה מראש
אין אצלך חתימה כבר תקופה.. הורידו לך (אתה כנראה משתמש בפלאפון ולכן לא שמת לב)עיין בחתימה שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: