ממתין לתשלום.ברשימת ההזמנות זה מופיע ככה,
כל המוצרים שהזמנתי וקיבלתי את ההודעה הזאת,
לא הגיעו אלי..
מה עוד אפשר לעשות?
ניסיתי כרטיסים שונים, חשבונות שונים..
תודה רבה על הרצון לעזור!ממתין לתשלום.
זאת אומרת שהזמנת, אבל התשלום משום מה לא התבצע. את צריכה ללחוץ על PAY NOW בצע תשלום, ושם כבר תכניסי אשראי חדש, או איך שאת משלמת.
בהצלחה!
בזה עוד לא נתקלתי.תודה רבה על הרצון לעזור!
אחרי שאני בוחרת באפשרות של PAY NOW , עדיין אני מקבלת את ההודעה המצורפת.
על כל כרטיס שהוא, בכל חשבון שהוא
כולל הכרית או רק כיסוי?תודה.
איך הכנסת תמונה בהזמנה של הכרית והמחזיק מפתחות.
עשיתי הזמנה וזה אושר ולא הכנסתי שום תמונה.
אשמח לקבל מידע.
הוא דור 3 או לא?ייקח זמן עד שאני ישיג סימים של החברות הנל בינתיים אני כותב מסמך המפרט את מעלותיו (וחסרונותיו של המכשיר)
הנה קישור בינתיים אבל זה בעריכה תחזרו אליו גם בהמשך... (בסוף זה ייכנס לחתימה שלי...)
https://docs.google.com/document/d/1oLlQNWiQVbwsnl3e_PYZp-fRUh1q524ButXipMcSR4I/edit?usp=sharing
לפי הנתונים לכאו' לא אבל לא בדקתי, אני כותב מה שנבדקהוא דור 3 או לא?
אני חושבת רק כיסוי.כולל הכרית או רק כיסוי?
יש לכם מידע על פלאפון ופרטנר?תומך בסימים כשרים (עוד לא ניסיתי, מישהו שיש לו אמר לי).
איפה אני יכולה לחפש מוכרים נוספים שמוכרים את אותו המוצר?
אני רוצה להגיע לכל המוכרים, לארות מי הכי זול
אני חושבת שאם את מורידה ,יורד לךבשבוע הזה ממחר יש הרבה מבצעים. הבנתי
כתוב שאם אני מוסיפה מוצרים לסל הקניות על כל מוצר אני מקבלת 5 מטבעות. ואם אח"כ אני מורידה או לא קונה הכל עדיין אני מקבלת את המטבעות??
ויש גם משחק שאפשר לצבור קופונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: