יש מצב לקישור?ש עכשיו חולצות מהממות, צנועות במחירים מצחיקים(מ-29 ש"ח).
מישהו יכול לעזור???מנסה לעשות הזמנה ומסתבכת עם המידות...
תוכלו לעזור לי?
איזו מידה מתאימה לבן שנה וחצי שמנמן?
ואיך מידות הילדים?
המון תודות!
המידות הם לא אחידות, בכל בגד המידה היא אחרת.מישהו יכול לעזור???
תודה
לא ראיתי שום קופון בהזמנה של פחות מ - 150 ש"חואת מי שמעניין יש עכשיו חולצות מהממות, צנועות במחירים מצחיקים(מ-29 ש"ח).
האתר שווה מבט.
והכי חשוב!
לא לקנות בלי קופון. קופונים יש כל הזמן על כל סכום
איפה מוצאים קופונים?תכל'ס הקופון הכי שווה עכשיו הוא SCUIB
כמעט 20%!!!!
איפה מוצאים קופונים?
זה אמור להתחיל עם XL אבל אני לחבילה אחת קיבלתי מספר שמתחיל בSGFGP , אם יש למשהי מידע איך אפשר לעקוב אחרי החבילה או דרך ליצירת קשר עם שיין זה יעזור לי מאד
כדאי לברר בשיין דרך שירות לקוחות באתר שלהם.אצלי המספר מעקב מתחיל ככה: GSHMA ואף לא אחד מהקשורים שכאן מצליח לזהות אותו......
כנראה שבעמוד התמים יש בנות.......אולי מישהו יסביר לי איך אפשרי לקנות באתר המדהים הזה עם סינון הדוק וכמעט טוטאלי של נטפרי??
ולמה עמוד תמים של מגפונים חסום כמעט כולו??
כשתראי את האתר הפתוח תביני...אולי מישהו יסביר לי איך אפשרי לקנות באתר המדהים הזה עם סינון הדוק וכמעט טוטאלי של נטפרי??
המגפיים אולי תמימים, אבל הדוגמנית לא כ"כ...ולמה עמוד תמים של מגפונים חסום כמעט כולו??
רגל של אישה חשופה.....(רואים רק רגל)מה ההיגיון שבחלק מהעמוד יהיו מגפים נטו ובחלק תמונות נשים??
משום מה יש בי תחושה של סינון יתר, רובוטי מן הסתם.קנו מגפיים באיכות טובה | מגפי נשים | SHEIN ישראל
משלוח חינם על הזמנות מעל ₪184 . הנה מגיעה העונה החדשה, רענן את המלתחה שלך עם המגפיים החדשים האחרונים של SHEIN העונה החדשה, כאן אתה יכול למצוא את כל הסגנונות שאתה רוצה במחירים נמוכים.il.shein.com
שלחו קישור ספציפי, ואני יגיד לכם אם זה חסום סתם או לא......(אם יפתח לי)מה ההיגיון שבחלק מהעמוד יהיו מגפים נטו ובחלק תמונות נשים??
משום מה יש בי תחושה של סינון יתר, רובוטי מן הסתם.קנו מגפיים באיכות טובה | מגפי נשים | SHEIN ישראל
משלוח חינם על הזמנות מעל ₪184 . הנה מגיעה העונה החדשה, רענן את המלתחה שלך עם המגפיים החדשים האחרונים של SHEIN העונה החדשה, כאן אתה יכול למצוא את כל הסגנונות שאתה רוצה במחירים נמוכים.il.shein.com
זהו, שבאלי אקספרס למשל, תמונות של קצת רגל פתוחות.רגל של אישה חשופה.....(רואים רק רגל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: