העמוד שבקישור, חסום בצדק??שלחו קישור ספציפי, ואני יגיד לכם אם זה חסום סתם או לא......(אם יפתח לי)
העמוד שבקישור, חסום בצדק??שלחו קישור ספציפי, ואני יגיד לכם אם זה חסום סתם או לא......(אם יפתח לי)
אם זה כולו, אז לא בצדק, אבל אם רובו אז כן.......העמוד שבקישור, חסום בצדק??
כמה זמן חיכית למשלוח?הגיע לי היום המשלוח!!!!
הכל מעולה!!! בדים נעימים ובאמת המידות נכונות.
חברה שלי הזמינה שבוע לפני אני חיכיתי 3 שבועות והיא חיכתה חודש וכל הזמן כתוב לה שזה עדיין בסין. היא קיבלה יום אחריי וגם עכשיו אחרי שהיא קיבלה את החבילה כתוב לה באתר שזה עדיין במסלול בסין...כמה זמן חיכית למשלוח?
אני מחכה כבר מעל שבועיים וזה לא מתקדם.
החבילה נמצאת במסלול המשלוח כבר מ 30/11
עשית משלוח עד הבית?חברה שלי הזמינה שבוע לפני אני חיכיתי 3 שבועות והיא חיכתה חודש וכל הזמן כתוב לה שזה עדיין בסין. היא קיבלה יום אחריי וגם עכשיו אחרי שהיא קיבלה את החבילה כתוב לה באתר שזה עדיין במסלול בסין...
?אני מנסה כמה ימים לקנות כרטיס מתנה בשיין והוא לא נותן להשלים את הקניה ולהגיע לתשלום
מישהו נתקל בבעיה הזו? אולי לא תקף בזמן סייל?
אשמח למידע
תודה
או מ-074, או ממספר שמתחיל ב+ (כמו מחו"ל).מאיזה טלפון הם מתקשרים?
עשו לי היום צינטוק ואין לי שום דרך לחזור לשם
אוי, זה סיפור ארוך!!!..........הזמנתי משיין דברים וכתוב לי שזה הגיע אבל אל כתוב לאיפה כאילו שזה מחכה לי באיזה מקום איך אני יודעת איפה זה נמצא?
יש לי מספר מעקב אבל זה לא דואר ישראל אז איך אני עוקבת אחרי זה?
האמת חברה שלי הזמינה משם מעיל קאמל שלא התאים במידה והעבירה אותו אלי.אתם הייתם קונות מעיל ב 250 שח בשיין או לא לוקחות סיכון במחיר כזה?
הגיוני שעכשיו המחירים גבוהים, אני קניתי בנובמבר שאז המחירים חגגו.מה שאני מצאתי בארץ היה יקר מאוד .
יש עוד-service*exelot.com -שירות לקוחות אקסלוט
SHEIN <order2***shein.com>
support+id41634253#shein.zendesk.com כתובות שפניתי אליהם, כתבי להם+ מספר ההזמנה שיש לך.
service#exelot.com
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: