אני צריכה הזמנה קטנה ורושם לי משלוח 30 ש:ח
למישהו יש קוד קופון למשלוח חינם/להנחה?
בימי ראשון משלוח חינם בקניה מעל 35 שקלאני צריכה הזמנה קטנה ורושם לי משלוח 30 ש:ח
היום אין איזה קופון?בימי ראשון משלוח חינם בקניה מעל 35 שקל
לא ידוע ליהיום אין איזה קופון?
??התצוגה מופיעה בקטן, אך פותרים את זה?
צפה בקובץ המצורף 1616157
התצוגה מופיעה בקטן, אך פותרים את זה?
צפה בקובץ המצורף 1616157
כן יש משלוח חינם מעל 35 ש"ח.עדין יש משלוחים חינם בימי ראשון לישראל?
זה בגלל שזה האתר של ישראל של שיין שהוא בממשק לא נוח בכלל(זה מה שעולה ראשון בחיפוש של שיין בגוגל).התצוגה מופיעה בקטן, אך פותרים את זה?
צפה בקובץ המצורף 1616157
כן אני הזמנתי.יצא למישהו להזמין בשבועות האחרונים?
תוך כמה זמן זה הגיע?
מגיע בתאריך המשוער?
תודה
אגב. זאת חולצה מצוינת!!!!!!!!!!!!!התצוגה מופיעה בקטן, אך פותרים את זה?
צפה בקובץ המצורף 1616157
אגב נוסף, בדיוק רציתי לכתוב עליה דיס... אם לבנים שלך יש היקף ראש מעט גדול יותר, החולצה הזו נעשית ממש בלתי לבישה. יש לי סט מהשנה שעברה של שלוש חולצות כאלה לשלושה בנים שלי, ואחרי כמה לבישות התייאשתי. הם ממש סבלו בכל הוצאה והכנסה.אגב. זאת חולצה מצוינת!!!!!!!!!!!!!
קניתי אותה לבנים שלי לפני 4 שנים בכמה צבעים(כידוע בשיין כל מוצר נמצא 15 שנה..) ועדיין חורשים עליה שכנים בבנין...
כתוב שהקופון לא נמצאקופון 20%
ATWEP
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: