קרה לאחותי.חברה הזמינה הגיעה אליה הודעה ממש לא ברורה על חבילה שנמצאת איפשהוא בגבעת שמואל
מישי יודעת לומר איפה?
ואיך אפשר לברר איפה זה?
חבל שראיתי את זה רק עכשיומשהי רוצה להצטרף למשלוח משיין חינם? יש לי 60 ש"ח ואני צריכה עוד משהי שיש לה 100 ש"ח כדי שיהיה חינם (לירושלים)
תמדדי את אורך הרגל בס"מ ואז תבדקי איזו מידה זה עם אותו ס"מלגבי מידות נעליים בשיין, שאלה
אחותי הזמינה בעבר 36 ומדדתי וזה קטן עלי
אני עכשיו רוצה להזמין נעליים ואני בעיקרון מידה 37, אממה, בתגובות כתוב שזה מגיע קצת גדול וכדאי לקחת מידה יותר גדולה, בנוסף, הזמנתי לא מזמן נעליים מאתר אחר שגם בו בד"כ אני 37 אבל הן הגיעו קצת רחבות וגדולות
על מה נראה לכן כדאי להמר?
לוקח לזה זמן. אני הזמנתי ואחרי חודשיים קיבלתי.תוך כמה זמן מגיעים המשלוחים של שיין?
משלוח רגיל?
תוך כמה זמן מגיעים המשלוחים של שיין?
משלוח רגיל?
לוקח לזה זמן. אני הזמנתי ואחרי חודשיים קיבלתי.
כנ"ל.
אצלי ההזמנות משיין מגיעות לנק' האיסוף תוך שבוע-שבועיים.
ואווווו, הלם מוחלט!
אצלי ההזמנות משיין מגיעות לנק' האיסוף תוך שבוע-שבועיים.
מוזר לי הגיע היום משלוח שהזמנתי לפני שבוע וחצי וגם זה לא מגיע לדואר אלא לנקודת איסוף קרובה לבית 2 דקותתוך כמה זמן מגיעים המשלוחים של שיין?
משלוח רגיל?
זה מגיע הכי קרוב לבית שלך כפי שאמרתי קודםאיך אני יכולה לדעת לפני שהחבילה מגיעה לאן היא תדיע, או יותר טוב אין לשנות את נקודת החלוקה למקום שנוח לי, יש כזאת אופציה או שזה לפי מה שבא להם?
שמעתי מכמה אנשים שהזמינו מהאזור שלי ואף אחת לא קבלה למקום ליד הבית כולם רק למרחק נסיעה במקומות לא קשורים, המליצו לי לכתוב כתובת אחרת כתבתי את הכתובת של העבודה אבל יותר מאשמח לודא איך שהוא לאן זה מגיע ואם ניתן לשנות, אין אפשרות?זה מגיע הכי קרוב לבית שלך כפי שאמרתי קודם
כמו שהבנתי זה תלוי בסכום הקניה.לי המשלוחים מגיעים עד הבית, תוך שבוע-שבועיים. למרות שזה משלוח רגיל.
לי נח יותר להשתמש בפלאפון עם הודעות.איך אני יכולה לדעת לפני שהחבילה מגיעה לאן היא תדיע, או יותר טוב אין לשנות את נקודת החלוקה למקום שנוח לי, יש כזאת אופציה או שזה לפי מה שבא להם?
היו משלוחים שהזמנתי בסכום של 100-200 ש"חכמו שהבנתי זה תלוי בסכום הקניה.
אצלי זה גם היה כך: משלוח באיזור 100 ש"ח הגיע לנק' איסוף, ומשלוח של 350 ש"ח הגיע עד לבית, אפילו שבחרתי משלוח רגיל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: