וזה הגיוני שכבר שבוע זה על אותו סטטוס??אין מכס כי שיין סופגים את זה אבל זה עדיין חייב לעבור דרך שם
וזה הגיוני שכבר שבוע זה על אותו סטטוס??אין מכס כי שיין סופגים את זה אבל זה עדיין חייב לעבור דרך שם
לא עומדים בעומס של ההזמננות.. חגים...הזמנתי הזמנה ב 25/08
והיא עדיין לא נארזה ונשלחה
אף פעם לא קרה לי שלא שלחו תוך יום יומיים
קרה לעוד מישהו?
כמה זמן לקח לזה בסוף להגיע?
קורה...וזה הגיוני שכבר שבוע זה על אותו סטטוס??
ניסית לרוקן את הסל?, לי זה עבדמה עושים עם בעיות קניית כרטיס מתנה
לא נותן לי
ובשרות לקוחות אומרים שאנסה כרטיס אחר (ניסיתי כמה) או אפנה לבנק
אפשר לפנות לשרות לקוחות(איקון של אוזניה) תבחרי שם אופציה של החזר כספי ותפעלי לפי ההוראותשלום, מי יכול לעזור לי-
הזמנתי את הבלונים האלו https://il.shein.com/40pcs-Blue-Bir...s-Tassel-Curtain-Set-p-16916629-cat-2147.html
והגיע אלי רק הוילון פרנזים ולא כל הסט של הבלונים
אין אפשרות להחזיר את המוצר ואני לא מוצאת באתר שום אופציה ליצור קשר עם המוכר או שירות לקוחות
אפשר לפנות לשרות לקוחות(איקון של אוזניה) תבחרי שם אופציה של החזר כספי ותפעלי לפי ההוראותשלום, מי יכול לעזור לי-
הזמנתי את הבלונים האלו https://il.shein.com/40pcs-Blue-Bir...s-Tassel-Curtain-Set-p-16916629-cat-2147.html
והגיע אלי רק הוילון פרנזים ולא כל הסט של הבלונים
אין אפשרות להחזיר את המוצר ואני לא מוצאת באתר שום אופציה ליצור קשר עם המוכר או שירות לקוחות
אמור להגיע לפני סוכותחבילה שכבר שבועיים תקועה באותו סטטוס, שיין לא יודעים איפה היא נתקעה וגם לא חברת השילוח, האם יש סיכוי שהיא תגיעה? או לבקש החזר כספי על הכל (שיין נתנו לי את האופציה)
במידה ואזמין הכל מחדש, האם יש סיכוי שיגיע לפני סוכות?
פעם ראשונה של החזר.... איך אני מחזירה משהוא? אין מדבקה על השקית - אין כלום....
מעדכנת כי השיטה נשארה כמעט זהה רק ההחזרה נעשית דרך HFDשיין - קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות
מעוניינת בקוד קופון לקניה מעל 700 ש"ח מכירים קופון שווה? תודהwww.prog.co.il
תמיד?מעדכנת כי השיטה נשארה כמעט זהה רק ההחזרה נעשית דרך HFD
ניתן לבחור להניח בנקודת איסוף שלהם או ששליח יבוא לאסוף את החבילה. על חשבונם....
אצלי לא נותן בכלל אופציה לדואר ישראלתמיד?
כי לי נתן שבוע שעבר החזרה דרך הדואר
לכאורה כמובן לא אקטואלי. המקסימום להחזרת מוצר הוא 60 יום.יש לי הזמנה מלפני קרוב ל-5 חודשים
פתחתי טופס בקשה להחזר בתוך ה-60 יום, רק שהחבילה שכבה ולא הלכתי להחזיר אותה...
אתמול החלטתי לטפל בזה סוף סוף, ואני רואה שהבקשה נסגרה. (הדף עם המספר מעקב לדואר כן מופיע)
יש למישהי נסיון עם כזה דבר?
תמיד אני פותחת את הבקשה בזמן ואח"כ שולחת גם אחרי תקופה ותמיד היה בסדר...
הרבה פעמים פתחתי את הטופס להחזר בתוך 60 יום ושלחתי אחרי הרבה זמן ולא היה בעיה...לכאורה כמובן לא אקטואלי. המקסימום להחזרת מוצר הוא 60 יום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: