זה קורה הרבה,צריך ליצור קשר עם התמיכה ואז הם משחררים את האופציה,זה באג באתר שלהםיש בעיות בשין ?
אני לא מצליחה להזמין שם נסיתי דרך כמה כרטיסים ...
זה לא דומה אבל זה הכי דומה בחיפוש לפי תמונההי
מחפשת עקב מהסגנון הזה בשיין- ובמחירים של שיין.
תודה
איך ניתן לבצע חיפוש לפי תמונה?זה לא דומה אבל זה הכי דומה בחיפוש לפי תמונה
נעלי עקב לנשים
!בוא לבדוק אותם SHEIN.com, - גיליתי מוצרים מדהימים ב
יש הנחה למעל 400 שקל? אני לא רואה...
אתמול היה לי משהו ממש מוזר בשיין!
יכול להיות שהשתנתה לך אוטומטית שיטת המשלוח.אתמול היה לי משהו ממש מוזר בשיין!
באתי לסיים הזמנה של 500 ש"ח גירדתי את המוצרים כדי להגיע לסכום זה ע"מ לקבל 20 % הנחה.
בפועל שנייה לפני התשלום לא רק שהקוד קופון הוריד לי את הסכום אלא העלה לי ב-80-90 ש"ח.
הורדתי את הקוד קופון וביצעתי הזמנה בלי הטובות שלהם!
נראה לי שיש באג.......
עוד מישהי נתקלה?
למה שיהיה משלוח בתשלום בהזמנה של 500 ש"ח עם קטגוריה S2?יכול להיות שהשתנתה לך אוטומטית שיטת המשלוח.
ואז זה עובר למשלוח בתשלום ואוטומטית מקפיץ את המחיר
למה לא?מה עושים עם מוצר שהגיע שבור אין לו אפשרות החזרה? ושקיות שהזמנתי בצבע X והגיע צבע Y
מצלמים הוכחה לשירות לקוחות. כולל השקית של המשלוח, שתוכיחי שקיבלת היום וזה הגיע שבורמה עושים עם מוצר שהגיע שבור אין לו אפשרות החזרה? ושקיות שהזמנתי בצבע X והגיע צבע Y
זה רק למי שמשתמש באפליקציה אם יש מישהו שצריך עזרה בזהבכיף אין לי בעיה לעזור לואיך ניתן לבצע חיפוש לפי תמונה?
תוכל לעלות בקובץ את הדף?
תודה רבה
אין מכס כי שיין סופגים את זה אבל זה עדיין חייב לעבור דרך שםעשיתי הזמנה בשיין לפני שבוע בסכום של 400 שקל.
וזה הסטטוס שלו "שודר למכס" כבר מיום רביעי,
כמה שהבנתי אין מכס על קניות בשיין, מה זה אומר? זה תקין?
תודה רבה!!!!!!!!!!!!תמחק/י את ה M משורת הכתובת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: