הזמנתי עקבים מהממות ואמור להגיע אלי היום, תתזכרי אותי עוד יומיים בערך אעדכן אותך אם זה שווה הזמנהמחפשת קישורים לנעלי עקב בהירים בשיין.
וגם נעליים שבתיות.
את יכולה לשים קישור לראות במה מדובר?הזמנתי עקבים מהממות ואמור להגיע אלי היום, תתזכרי אותי עוד יומיים בערך אעדכן אותך אם זה שווה הזמנה
את יכולה לשים קישור לראות במה מדובר?
https://il.shein.com/Knit-Panel-Two-Way-Wear-Pumps-p-2639428-cat-1750.htmlמחפשת קישורים לנעלי עקב בהירים בשיין.
וגם נעליים שבתיות.
תבדקי במעקב לפי מס' חבילה.הזמנתי לפני שבוע וחצי הזמנה משיין,
קיבלתי בשבת ( ) מייל לבחירת נקודה, במוצש כשלחצתי על הקישור הוא כבר לא נתן לי לשנות נקודה,
החבילה נשלחה דרך איזו חברת שליחויות בשם כץ, ועד עכשיו לא קיבלתי שום הודעה שמשהו מתקדם...
יש מישהו שגם קרה לו?
ניסיתי בכמה אתרים, לא מצאו את החבילה המדוברת, יש לך קישור לאתר מעקב שעובד לכל המשלוחים?תבדקי במעקב לפי מס' חבילה.
תנסי את זהניסיתי בכמה אתרים, לא מצאו את החבילה המדוברת, יש לך קישור לאתר מעקב שעובד לכל המשלוחים?
כל יום והמבצע שלו.יש מצב לקופון יותר מ-15 למוצרי מסיבה? בלונים וכד' קניה מעל 400 (כוללת עוד דברים כמובן)
זה בד"כ בתחילת שבוע. אבל אני בודקת כל יום... מעניין.כל יום והמבצע שלו.
שווה לך להזמין ביום שיש 20% בקניה מעל 300 ש"ח (אם אני זוכרת נכון את הסכום)
כץ היא חברה חדש שעובדת עם שיין לאחרונה (שנה +) והם עובדים לאט משום מההזמנתי לפני שבוע וחצי הזמנה משיין,
קיבלתי בשבת ( ) מייל לבחירת נקודה, במוצש כשלחצתי על הקישור הוא כבר לא נתן לי לשנות נקודה,
החבילה נשלחה דרך איזו חברת שליחויות בשם כץ, ועד עכשיו לא קיבלתי שום הודעה שמשהו מתקדם...
יש מישהו שגם קרה לו?
פונים לשיין + ו/או לחברת השילוח (לכל אחד יש אתר) ומבקשים מהם להעביר קרובאם לא לוקחים חבילה (שהגיעה לחנות בסוף העולם...)
שיין מחזירים את הכסף?
מה ניתן לעשות שזה מגיע למקומות רחוקים מאוד בצורה לא הגיונית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: