מוסיפים מוצר שלא צריך אותו, קונים ב - 500 ש"ח עם קופון של 20%,יש מצב לקופון יותר מ-15 למוצרי מסיבה? בלונים וכד' קניה מעל 400 (כוללת עוד דברים כמובן)
?איך קונים בשיין עם סינון נטפרי?
כל התמונות חסומות...
אשמח לעזרה
זה מה שעשיתי. קניתי 2 זוגות נעליים שהתלבטתי עליהם והוספתי בלונים ליולדות שהולכות ללדת.. בשניה הגעתי לסכום גבוה. היה לי נקודות ששוות 16 שח היה לי כרטיס מתנה ישן עם 130 שח. עוד 7 שקל בארנק ויצאתי בסכום סביר בהחלט...מוסיפים מוצר שלא צריך אותו, קונים ב - 500 ש"ח עם קופון של 20%,
לאחר הרכישה מבטלים , ובגלל שאחרי הנחה זה עדיין מעל 395 תקבלי משלוח עד הבית.
אני הגעתי למסקנה שמה שחסום כנראה לא בשבילי... זה בתחומים שיש מספיק הצע ללא החסום. בתחום בגדי נשים והלבשה אישית יש לי חברה עם חסימה יותר מקלה לא זוכרת אולי רימון או מורשת ואצלה אני מוסיפה את הדברים לסל שלי ובהזדמנות מסיימת את הקניה מהמחשב.
הביטול מתבצע ללא בעייה?מוסיפים מוצר שלא צריך אותו, קונים ב - 500 ש"ח עם קופון של 20%,
לאחר הרכישה מבטלים , ובגלל שאחרי הנחה זה עדיין מעל 395 תקבלי משלוח עד הבית.
וואו, סופסוף הצלחתי, ראיתי מישהו כתב את זה, צריך פשוט לרוקן לגמרי את העגלת קניות ואז אפשר לקנות את הכרטיס.מישהי יכולה לעזור לי בקנית כרטיס מתנה?
מחר כבר לא?שימו לב שיש היום 30 אחוז על כל מה שקשור לילדים!! הם לא מפרסמים את זה רק במייל
קופון 2307KIDS
לא עובדוואו, סופסוף הצלחתי, ראיתי מישהו כתב את זה, צריך פשוט לרוקן לגמרי את העגלת קניות ואז אפשר לקנות את הכרטיס.
כדי שלא כל הקישורים ילכו לטמיון, פשוט קודם אפשר לפתוח את כל הקישורים ואז למחוק את הכל
עבד??? תלייקו!!!
העליתי את המודעה. ב-6 בבוקר זה נגמר.מחר כבר לא?
תנסי מאנונימי. אם לא תסתרי אקנה לך.יש מישהי שמצליחה לקנות כרטיס מתנה ומסכימה לקנות לי?
לא הולך לי ואני חייבת דחוף עכשיו
אין אפשרות לאנונימיתנסי מאנונימי. אם לא תסתרי אקנה לך.
הם לא מפנים לדואר ישראל, מוזר.הזמנתי חבילה והיא הגיעה דרך חברת השליחויות EPOST.
הבעיה שלי היא שהפנתי אותה לדואר ולא קיבלתי מספר מדף של הדואר.
מה אני אמורה לעשות?
את צריכה כרטיס שלם?יש מישהי שמצליחה לקנות כרטיס מתנה ומסכימה לקנות לי?
לא הולך לי ואני חייבת דחוף עכשיו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: