תודה אבל נראה לך שאפשר גם למגף הזה בגלל המקדימה שלו שי חתיכה של עור מקדימהאפשרי לקחת לסנדלר..גיסתי עשתה את זה יצא מעולה
תודה אבל נראה לך שאפשר גם למגף הזה בגלל המקדימה שלו שי חתיכה של עור מקדימהאפשרי לקחת לסנדלר..גיסתי עשתה את זה יצא מעולה
אם אני רוצה משלוח אקספרס חינם
ואני קונה משהו במחיר גבוה ואח"כ מבטלת,
זה יעבוד?
לא. כי אפשר לבטל רק הזמנה שלמה.
או להזמין ואז להחזיר חלק. (רק אחרי שמגיע אליך....)
אם אני לא טועה זה ILLAN או ILANNמשהו יודע מה הקוד של ה 30%
זה כמו קופון, את בוחרת או אובקניה ראשונה יש הנחה נוספת של 10 אחוז, איך מממשים אותה? כבר שמתי קופון של 30 אחוז ואני רוצה את ה 10 אחוז בנוסף, לא במקום..
איפה אפשר להוסיף את הקופון?
ואם אני מזמינה כרטיס מתנה, אז אני מבזבזת את הזכות של קניה ראשונה כי כבר קניתי כרטיס?
מסתבר שזה יגיע קודםאפשר לסמוך על הזמן משלוח שכתוב שם?
כתוב שאם אני מזמינה היום יגיעו ב7/12
וזה קריטי לי
תודה לתשובת המומחות.
אני הזמנתי בחודש האחרון שני משלוחים ושניהם הגיעו לפני הזמן אחד הגיע ממש מהר תוך שבוע ויומייםאפשר לסמוך על הזמן משלוח שכתוב שם?
כתוב שאם אני מזמינה היום יגיעו ב7/12
וזה קריטי לי
תודה לתשובת המומחות.
מסתבר שזה יגיע קודם
מנסיון רב חבילות
ממוצע של שבוע וחצי מינוס
תודהה!אני הזמנתי בחודש האחרון שני משלוחים ושניהם הגיעו לפני הזמן אחד הגיע ממש מהר תוך שבוע ויומיים
תדאגי לשים פלא עם SMS כי חברות השילוח מעדכנו רק ב SMS ולא תמיד במילאני הזמנתי בחודש האחרון שני משלוחים ושניהם הגיעו לפני הזמן אחד הגיע ממש מהר תוך שבוע ויומיים
זה מגיע בהודעה קולית לטלפון כשרתדאגי לשים פלא עם SMS כי חברות השילוח מעדכנו רק ב SMS ולא תמיד במיל
באמת אז אולי זה משהו חדש או תלוי בחברת שליחות לפני שנה עשיתי מספר פלא כשר והמשלוח פשוט היה תקוע כמעט חודש עד שהצלחתי להשיג מישהו משין לברר איפה הוא . מאז אני שמה מספר פלא של חברה והיא מעדכנת אותיזה מגיע בהודעה קולית לטלפון כשר
לא חייב SMS בכלל
כבר שנתיים ככה זה אצליבאמת אז אולי זה משהו חדש או תלוי בחברת שליחות לפני שנה עשיתי מספר פלא כשר והמשלוח פשוט היה תקוע כמעט חודש עד שהצלחתי להשיג מישהו משין לברר איפה הוא . מאז אני שמה מספר פלא של חברה והיא מעדכנת אותי
אבל טוב לדעת אולי אני ינסה באיזה חברת שליחויות שמת מספר כשר והגיע הודעה קולית ?
תודה ננסה באמת לא נעים להפנות כל פעם לחברהכבר שנתיים ככה זה אצלי
ואני מקבלת מכל החברות
ציטה, YDM, GCX, HFD
וכו
(הכל עובר דרך אקסולוט)
מומלץ!שלום!
אשמח לעזרה בהזמנה משיין.
האם האתר מומלץ?
תוך כמה זמן בד"כ מגיעים הפריטים?
מה מומלץ להזמין?
עד איזה סכום אפשר להזמין? יש מכס?
הפריטים מגיעים באופן תואם לתמונה?
המידות והגדלים תואמים לכתוב?
אנא, שתפו מנסיונכם.
תודה רבה על כל תגובה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: