כותבת הרבה
משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 1235348
אצלי זה עבד... אולי כדאי לנסות שוב, ואולי בגלל שזה ההזמנה הראשונה שלי באתר, יש הטבה למשתמש חדש.
מוריד את אותו סכום ולא באחוזים
צפה בקובץ המצורף 1235348
אצלי זה עבד... אולי כדאי לנסות שוב, ואולי בגלל שזה ההזמנה הראשונה שלי באתר, יש הטבה למשתמש חדש.
יותר שווה לכם קוד קופון yulia- מוריד 15% הנחה מכל סכוםמוריד את אותו סכום ולא באחוזים
לא הבנתי את החילוק בין הקופונים.אני עשיתי בשתי הזמנות: (מה שהתאפשר בגלל המינימום הנמוך למשלוח)
בהזמנה אחת את הבגדי נשים שעברו עם קופון של 30% (ILANN)
ובהזמנה השניה את שאר הדברים עם קופון של 15% (ROYA)
אם הייתי עושה את הכל בהזמנה אחת או שהייתי מקבלת רק הנחה של 15% על הכל,
או שהייתי משתמשת בקופון של ה-30% ואז הייתי מקבלת הנחה רק על חלק מהקניה, ככה הרווחתי הנחה על הכל!
הקופון ilann נותן 30 אחוז אבל לא על כל הפריטים.כנראה הפריטים שיש לך בסל לא נכללים בקופון הזה.לא הצלחתי בסכום הנ"ל וגם לא בסכום גבוה יותר
בכיף,לא הבנתי את החילוק בין הקופונים.
יש מצב להסבר?
עוד לאמישהו יודע מה זה אומר שכתוב באתר של צ'יטה שהמשלוח נמצא במרכז שירות? זה אומר שזה כבר הגיע למקום האיסוף או שעוד לא?
כשלי היה כתוב ככה המשלוח היה בנקודת האיסוףמישהו יודע מה זה אומר שכתוב באתר של צ'יטה שהמשלוח נמצא במרכז שירות? זה אומר שזה כבר הגיע למקום האיסוף או שעוד לא?
איך אני בוחרת, יש שם אופציה כזאת או שזה בוחר לפי הכתובת שלי?את יכולה לבחור נקודת מסירה קרובה אלייך
נראה לי כשאת מגיעה לשלב של המשלוח הוא נותן לך לבחור נקודת מסירה.איך אני בוחרת, יש שם אופציה כזאת או שזה בוחר לפי הכתובת שלי?
בנוסף יש בעיה של מכס? א"כ עד איזה סכום אפשר להזמין ללא בעיה של מכס?
ממש תודה על ההסבריםעד 75 דולר אפשר להזמין בלי בעיות. מעל יש מכס.
אני יודעת שבד"כ זה שולח מייל ואומר לך החבילה תגיע ל... לשינוי כנס לקישור... ואז תכנסי ותבחרי מתוך מה שהוא נותן לך...איך אני בוחרת, יש שם אופציה כזאת או שזה בוחר לפי הכתובת שלי?
אני עשיתי הזמנה של 800 ש"ח ולא היה לי מכס...בנוסף יש בעיה של מכס? א"כ עד איזה סכום אפשר להזמין ללא בעיה של מכס?
בנושא הזה הבנתי שהרעיון הוא שאם את קונה כרטיס נניח של 350 ש"ח, את משלמת 300. (פחות או יותר, אין לי מושג באמת)הבנתי ששווה לעשות כביכול כרטיס מתנה נטען וזה יוצא פחות, איך זה בדיוק עובד ואם זה משתלם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: