אסתי מהודר
משתמש מקצוען
כן גם אצלי זה ככה
מעניין מה קרה
זהוגם אצלי... מעצבן
עריכה- עכשיו ניסיתי שוב, וכן עובד...
גם לי נפתח
כבר חשבתי שנטפרי חסמו בגלל המשחקים...
כן גם אצלי זה ככה
מעניין מה קרה
זהוגם אצלי... מעצבן
עריכה- עכשיו ניסיתי שוב, וכן עובד...
אין מס?אפשר, חברות שלי ממליצות בקניות גבוהות לקנות שובר מתנה,ואז את יכולה לחסוך כמה מאות שקלים!!, בקניה ב1000 זה עד הבית,מגיע מהר תוך שבוע!
לא רוצה לקחת אחריות על זה, אבל ממה שראיתי בפועל -אין מס. ההזמנות עולות על 75 דולר,והחבילה נשלחת רגיל.אין מס?
אין מכס בשיין.אין מס?
מיד כשקוניםתוך כמה זמן מגיע למייל הכרטיס מתנה???
תודה!מיד כשקונים
בכרטיס מתנה של 1000ש"ח חוסכים 150 ש"ח ומשלמים רק 850 ש"חמה קוד קופון של הזמנה ב1000 ש"ח
יש משהו טוב?
כרטיס מתנה נותן הנחה בזמן קנית הכרטיס והוא תקף לכמה קניות, לא חובה לממש הכל בקניה הראשונה.
בכל קניה אפשר להשתמש רק בכרטיס מתנה 1 כך שאם נשאר לכם סכום קטן כדאי לכם לקנות בימי ראשון שאז יש משלוח חינם ובקניה הבאה הגדולה לקנות כרטיס מתנה חדש נוסף
שימו לב שהחזרים של מוצרים שנקנו בכרטיס מתנה חוזרים לכרטיס מתנה כך שלפעמים יהיה לכם כמה כרטיסים עם כמה שקלים בכל אחד
בכל קניה אפשר להשתמש ב:
כרטיס מתנה
+
נקודות שיין
+
קופון שנותן הנחה
מומלץ מאוד
וחוץ מזה יש קוד קופון של 15% הנחה נוספיםבכרטיס מתנה של 1000ש"ח חוסכים 150 ש"ח ומשלמים רק 850 ש"ח
גם אני כבר כמה ימים מנסה ולא מצליחהלמה אני לא מצליחה לקנות כרטיס מתנה?
חבל לי כי זה 300 ש"ח הבדל....גם אני כבר כמה ימים מנסה ולא מצליחה
בסוף עשיתי הזמנה בלי כרטיס...
קניתי ב300 אז יוצא 15 ש"ח הבדלחבל לי כי זה 300 ש"ח הבדל....
השגת הנחה של 30 אחוז?
תפני לשרות לקוחות שלהם, הם מבקשים צילום של הכרטיס אשראי, (לא לוקחת אחריות), ובדרך כלל אחרי יום הם שולחים במייל או משחררים חסימה שתוקעת את הקניה של הכרטיס (מנסיון)חבל לי כי זה 300 ש"ח הבדל....
השגת הנחה של 30 אחוז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: