ההשמה היא לא מטעם מכון לב אלא יוזמה פרטית של גוף חיצוניומכון לב דאג להם להשמה? או שזה מטעם הסמינר?
זה מוזר לי, כי בוגרות של מכון לב בקמפוסים שלהם עדיין הרבה לא מושמות בעבודה, איזה אינטרס יהיה למכון לב לדאוג לבנות מהסמינרים לפניהן?
ההשמה היא לא מטעם מכון לב אלא יוזמה פרטית של גוף חיצוניומכון לב דאג להם להשמה? או שזה מטעם הסמינר?
זה מוזר לי, כי בוגרות של מכון לב בקמפוסים שלהם עדיין הרבה לא מושמות בעבודה, איזה אינטרס יהיה למכון לב לדאוג לבנות מהסמינרים לפניהן?
מיהו?ההשמה היא לא מטעם מכון לב אלא יוזמה פרטית של גוף חיצוני
לא מסכימה איתך מכירה אחת מקרוב שלא התקבלה עדייןשנה שעברה בבית המורה כל הבנות שעשו קמאטק והתקבלו לבוטקמפ נכנסו לעבודה דרכם
לא התכוונתי שקמאטק עושים השמה למי שלא למדה אצלם
אלא שאני יודעת על בנות ממכון לב שהתקבלו לאותם מקומות שבנות שלמדו בקמאטק התקבלו, רק בשכר פי 2 בערך (למשל בנק לאומי) וסיפורים הפוכים לא שמעתי...
אקסטרה קוד היא תוכנית הרבה יותר מסיבית, הרבה יותר קשה ומבחינה מקצועית גם הרבה יותר משתלמת.יש לך מושג מה ההבדל בין אולטרה קוד לאקסטרה קוד?
האם אקסטרה קוד באמת מומלץ יותר?
תודה
ואני מכירה מקרוב אחת שהיתה שם , והתקבלה לעבודה - אבל ממש לא דרכם....לא מסכימה איתך מכירה אחת מקרוב שלא התקבלה עדיין
אז כל מה שמדברים על ההשמה זה רק של השנה כי קודם זה היה אדווה כמו שצינתהחומרה היא תכנית אחרת
וההשמה שלהם הייתה דרך תכנית אדווה, (הם למדו דרך STARTUP NATIONׁׁׂ)
ובנות שם התקבלו לעבודות מעולות - אפל, צ'קפוינט, גונג וכו'
נכוןאז כל מה שמדברים על ההשמה זה רק של השנה כי קודם זה היה אדווה כמו שצינת
נכוןבקשר להשמה אין ספק שהאיכות של קמא טק היתה גבוהה יותר משל תוכנית אדוה
ממש לא גורף.בציבור הכלל בוגרי תארים מתחילים מ22, מכירה גם 25,
גורף, בוגרי אונברסיטאותממש לא גורף.
אולי ל 2-3 גאונים שהתקבלו מיד כג'וניורים למקומות כמו אמזון.
גם בקמא-טק אני מכירה אחת שנכנסה דרכם לסיסקו והתחילה באיזור הסכום הזהגורף, בוגרי אונברסיטאות
את רצינית?בקשר להשמה אין ספק שהאיכות של קמא טק היתה גבוהה יותר משל תוכנית אדוה
למשל הבנות של אדוה שנכנסו לצק פוינט עובדות רובן בדיבוג ב c... וממש לא מענין כמה הן מרויחות כשהסיכוי לצאת משם קלוש... והבנות של קמא טק עובדות בפול סטאק ושפות פיתוח מתקדמות.
זו לא חשיבה מצומצמת,את רצינית?
אם נתעלם מהחוסר ידע בהודעה שלך, כי לבוגרות של אדוה שעובדות בצ'קפוינט יש גם משימות פיתוח וסייבר בC וC++,
C וC++ זה הרבה יותר חכם ובד"כ גם יותר שווה מפול סטאק.
ברור שיש כאן ענין של העדפה לכל אחת איזה תחום מושך אותה יותר,
אבל זה חשיבה מאד מצומצמת וחרדית לחשוב שפול סטאק זה פסגת השאיפות בתכנות, כן?
ברור שבדיקת קוד זה פחות מפול סטאק. לא על זה דיברתי.זו לא חשיבה מצומצמת,
אם יש פיתוח (בלבד) בC++ - או C -אז את צודקת,
אבל אם רוב או כל המשימות הן דיבוג או בדיקת קוד...(במשך תקופה ארוכה לא בחודש הראשון...)
אז זה פחות מפיתוח פול סטאק פשוט כי זה לא מעניק ניסיון בכתיבת קוד....
נ.ב. אני לא מכירה את העובדות בוגרות אדוה כך שאין לי מושג אם זה מה שהן באמת עושות שם...
אבל זה מה ש @geekית מחשביםברור שבדיקת קוד זה פחות מפול סטאק. לא על זה דיברתי.
מוסיפה: אני אישית לא מכרה בגורות של אדווה.בקשר להשמה אין ספק שהאיכות של קמא טק היתה גבוהה יותר משל תוכנית אדוה
למשל הבנות של אדוה שנכנסו לצק פוינט עובדות רובן בדיבוג ב c...
מהכרות אישית, ספציפית בסמינר שאני למדתי בו (לא מכירה מה המצב בסמינרים אחרים) לאדווה הייתה השמה יותר מוצלחת.לא יודעת אם מדברים פה מהכרות או מניחושים.
יש בוגרות אדווה שעובדות במקומות מעולים עם עבודה מעולה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: