ככה בערך הבנתי מהמרכזת.הפסיקו את התוכנית כי היה קשה מד
שהיה קשה בצורה לא הגיונית ולא מספיק הביא תמורה ביחס להשקעה.
אבל אני לא בטוחה שזה היה מכון לב - היא דיברה על סטאטרפ ניישן
זו אותה תכנית?
ככה בערך הבנתי מהמרכזת.הפסיקו את התוכנית כי היה קשה מד
לאככה בערך הבנתי מהמרכזת.
זו אותה תכנית?
סטרטאפ ניישן מראש יועדה רק לשנתיים (מבחינת תקציבים)ככה בערך הבנתי מהמרכזת.
זו אותה תכנית?
אני מקמא-טקמנסיון טרי מאד...
אני סיימתי עכשיו לימודים ועשיתי קמא טק - וחברות שלי עשו מכון לב
מקמא טק - בנות התחילו עכשיו בודקמפים במקומות יחסית משתלמים אבל טוענים שהם די אכזבו השנה....
וגם אלה שכבר התקבלו לבודקמפים שווים אין שום התחייבות שאכן יתקבלו בסוף לאותה עבודה, ההשמה של קמאטק לא מובטחת מיד בסיום הבודקמפ זה יכול להיות גם אחרי שנה...(למרות שהתוכן של הבודקמפ אכן משתלם מאד)
לגבי מכון לב - הלימודים אכן ברמה מאד מאד גבוהה ודורשים המוןןןןןןן,
ולגבי ההשמה- המצב ממש קשה אצלנו יש הרבה בנות שלמדו את זה ורק בנות בודדות ממש התקבלו...
אז לסיכום, המצב כרגע בשוק ההיטק לא הכי אופטימי יש מיתון ללא קשר למסלול שתעשי ו2 המסלולים האלו הם יחסית חדשים בסמינרים כך שקצת קשה לומר באופן מפורש מה משתלם יותר....
בכל מקרה, המון הצלחה במה שתבחרי!
יש כבר עדכונים??אני אחזור ואומר, ההשמה של מכון לב רק התחילה!!!
חכו, חודש - חודשיים ונעדכן מה קורה....
לסיים עכשיו זה עדיין לא אומר כלום.מנסיון טרי מאד...
אני סיימתי עכשיו לימודים ועשיתי קמא טק - וחברות שלי עשו מכון לב
מקמא טק - בנות התחילו עכשיו בודקמפים במקומות יחסית משתלמים אבל טוענים שהם די אכזבו השנה....
וגם אלה שכבר התקבלו לבודקמפים שווים אין שום התחייבות שאכן יתקבלו בסוף לאותה עבודה, ההשמה של קמאטק לא מובטחת מיד בסיום הבודקמפ זה יכול להיות גם אחרי שנה...(למרות שהתוכן של הבודקמפ אכן משתלם מאד)
לגבי מכון לב - הלימודים אכן ברמה מאד מאד גבוהה ודורשים המוןןןןןןן,
ולגבי ההשמה- המצב ממש קשה אצלנו יש הרבה בנות שלמדו את זה ורק בנות בודדות ממש התקבלו...
אז לסיכום, המצב כרגע בשוק ההיטק לא הכי אופטימי יש מיתון ללא קשר למסלול שתעשי ו2 המסלולים האלו הם יחסית חדשים בסמינרים כך שקצת קשה לומר באופן מפורש מה משתלם יותר....
בכל מקרה, המון הצלחה במה שתבחרי!
שנה שעברה בבית המורה כל הבנות שעשו קמאטק והתקבלו לבוטקמפ נכנסו לעבודה דרכםלסיים עכשיו זה עדיין לא אומר כלום.
לא כולן אמורות למצוא עבודה יום אחרי הלימודים.
חנוכה זה כבר מדד נחמד יותר.
לא התכוונתי שקמאטק עושים השמה למי שלא למדה אצלםשלום, אני אחד המנהלים של קמא-טק,
אין אפשרות למי שהיה בתכניות אחרות לקבל השמת ג'וניור בקמא-טק. מי שאומר משהו אחר - משקר ביודעין [ לעיתים במטרה לפגוע בתכנית שלנו "תלמדו תכנית פלונית וממילא קמא-טק יעשו לכם השמה"].
יש אצלינו כ-800 תלמידות בשנה, ומתוכן אנחנו עושים כ-15 בוטקמפים למצטיינות - ודואגים להן להשמה בחברות הטובות (זו שנה חמישית עם 95 אחוז השמה לבוגרות הבוטקמפ).
אין לנו זמן, משאבים, ויכולת לעשות עוד השמות לבוגרות של תכניות אחרות (יש לנו עול אדיר ליישם את הבוגרות שלנו, "עניי עירך קודמים")
יתירה מכך - הסיבה שחברות קולטות מאיתנו את הבוגרות זה כי הן סומכות על המערכות שלנו. אם התלמידה לא למדה אצלינו - אין לנו דרך לוודאות את איכותה וטיבה.
והכל נפלא - שוק חופשי, כל אחת תבחר לה את התכנית שלה ותלך לאן שהיא רוצה. בהצלחה לכל התכניות - ברכה מרובה בבית הזה
לא התכוונתי שקמאטק עושים השמה למי שלא למדה אצלם
אלא שאני יודעת על בנות ממכון לב שהתקבלו לאותם מקומות שבנות שלמדו בקמאטק התקבלו, רק בשכר פי 2 בערך (למשל בנק לאומי) וסיפורים הפוכים לא שמעתי...
תגובה לא מכובדת, בזמן שאני כמזדהה בשם קמא-טק כיבדתי את התכניות האחרות.לא התכוונתי שקמאטק עושים השמה למי שלא למדה אצלם
אלא שאני יודעת על בנות ממכון לב שהתקבלו לאותם מקומות שבנות שלמדו בקמאטק התקבלו, רק בשכר פי 2 בערך (למשל בנק לאומי) וסיפורים הפוכים לא שמעתי...
אני מכירה כמה בנות שניכנסו לעבודה דרך קמא-טק בשנתיים האחרונות במשכורות של 18K (ושמעתי שגם היו שהתחילו ביותר) שלכל הדעות זה משכורת מטורפת למתחילה (גם בציבור הכללי)לא התכוונתי שקמאטק עושים השמה למי שלא למדה אצלם
זה די הסכום הסטנדרטי לבוגר תואר בציבור הכללי.אני מכירה כמה בנות שניכנסו לעבודה דרך קמא-טק בשנתיים האחרונות במשכורות של 18K (ושמעתי שגם היו שהתחילו ביותר) שלכל הדעות זה משכורת מטורפת למתחילה (גם בציבור הכללי)
אני מכירה כמה בנות שניכנסו לעבודה דרך קמא-טק בשנתיים האחרונות במשכורות של 18K (ושמעתי שגם היו שהתחילו ביותר) שלכל הדעות זה משכורת מטורפת למתחילה (גם בציבור הכללי)
כך שאני לא מאמינה שיש מקומות שעושים השמה בשכר יותר גבוה בטח לא בהפרש גדול
במיוחד שקמא-טק כבר בשוק 5 שנים ומכון לב סיימו עכשיו מחזור ראשון
זה די הסכום הסטנדרטי לבוגר תואר בציבור הכללי.
לפי מה שידוע לי גם בציבור הכללי זה שכר מאוד טוב למתחיליםזה די הסכום הסטנדרטי לבוגר תואר בציבור הכללי.
הקפצה-יש לך מושג מה ההבדל בין אולטרה קוד לאקסטרה קוד?
האם אקסטרה קוד באמת מומלץ יותר?
תודה
לא ממש יודעת אבל בכללי אקסטרה קוד לומדות הרבה יותר, הם לומדות לכיוון של בינה מלאכותיתהקפצה-
יש משהו ששמע על זה?
זה ממש חשוב לי...
לא הבנתי, הבנות בתכנית של מכון לב בסמינרים רק עכשיו מסיימות שנה ראשונה,לא התכוונתי שקמאטק עושים השמה למי שלא למדה אצלם
יש סמינרים שסיימו עכשיו שנה ב'לא הבנתי, הבנות בתכנית של מכון לב בסמינרים רק עכשיו מסיימות שנה ראשונה,
איך כבר התקבלו לעבודה?
ומכון לב דאג להם להשמה? או שזה מטעם הסמינר?יש סמינרים שסיימו עכשיו שנה ב'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: