זה אותה הנהלה, הם פשוט הלכו דרך חברה אחרת שנותנת נקודות לתואר.כל ההשמות האלו לא מהתוכנית הנוכחית.
זה אותה הנהלה, הם פשוט הלכו דרך חברה אחרת שנותנת נקודות לתואר.כל ההשמות האלו לא מהתוכנית הנוכחית.
יכול להיות שזו אותה הנהלה אבל מידיעה אין הרבה הפרש (אם בכלל) בנקודות לתואר שהבנות במסלול הזה יקבלו לכל בת אחרת שלומדת מסלול מה"ט.זה אותה הנהלה, הם פשוט הלכו דרך חברה אחרת שנותנת נקודות לתואר.
יעזור לי לבנות הבאות..בא נגיד ששנה הבאה נוכל להיות חכמים יותר.
אף תכנית לא מושלמת מהשנה הראשונה ... תמיד לומדים ומשתפריםתוכנית אדווה היתה והופסקה ככל הנראה בגלל שלא הייתה מושלמת.
לא. היא מראש יועדה רק לשנתיים והתקציבים שלה היו לשנתיים.תוכנית אדווה היתה והופסקה ככל הנראה בגלל שלא הייתה מושלמת.
טעית. מלמדות מורות מטעם הסמינר שיש להן השכלה גבוהה.אם אני מבין נכון, בקמאטק מלמדות המורות של הסמינר. ובתוכנית של מכון לב - של המכון לב.
תקנו אותי אם טעיתי.
בתוכנית של מכון לב,לא יודעת מה זה תכנית אדווה, רק מסכימה איתך לגבי ההשמה, ולקמאטק כבר יש ניסיון בהשמה מעולה לבנות מוכשרות,
ועדיין לא שמעתי על בת שלמדה מכון לב והתקבלה לעבודה
לא סתם המון השקעה... זה המון המון המון השקעה... זה לשכוח שיש עולם מחוץ ללימודים...מכון לב ברמה לימודית יותר גבוהה,
מלמדות אותן מורות ממש כמו בכל מסלול רגיל בסמינר,
וזו תוכנית דיי חדשה לעומת קמאטק לכן עדיין לא שמעו על בנות שהתקבלו לעבודה.
אבל זו תוכנית שדורשת המוןןןן השקעה.... אז שתיקח בחשבון.
זה דורש השקעה,לא סתם המון השקעה... זה המון המון המון השקעה... זה לשכוח שיש עולם מחוץ ללימודים...
ככה אני מרגישה... כמעט אין זמן לדברים אחרים...זה דורש השקעה,
אבל ממש לא ברמה של לשכוח את העולם,
מי שאוהב ללמוד, פשוט אוהב את זה...
את עושה את מכון לב? באיזה סמינר את?ככה אני מרגישה... כמעט אין זמן לדברים אחרים...
יכול להיות, אבל גם מי שאוהבת את זה - חייבת להשקיע כמעט ברמה של לשכוח את העולם אם היא רוצה לשרוד.....זה דורש השקעה,
אבל ממש לא ברמה של לשכוח את העולם,
מי שאוהב ללמוד, פשוט אוהב את זה...
כן, ולא משנה באיזה סמינראת עושה את מכון לב? באיזה סמינר את?
מה זה המסלול הזה?תבדקו טוב את נושא ההשמה בוולף לדוגמא החומרה לא יודעת איזה תוכנית לימודים אין להם השמה
והבנות של קאמאטק בבוטקאמפים חזקים מיקרוסופוט אמזון גוגול וכו
הזוי בעיני שבת שככ נקקרעה מבקשת שאני אעביר את הקוח שלה למקום שישלם ממש קצת ולא למקום נחשב כי אין לה ברררה סימה ו עכשיו
ב"ה התקבלו לאפל, וגם לבנק לאומי.אני יודעת שמכון לב שלחו לראיונות באפל ובתעשייה אווירית - elta.
זה מקומות מפוצצים אבל עדיין לא שמעתי שהתקבלו
שמחה לשמועב"ה התקבלו לאפל, וגם לבנק לאומי.
חוץ מזה, בנות נמצאות בתהיליכים מול גוגל, אינטל, בנק דיסקונט ורפאל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: