איזה חברה?עובדת דרך קמא טק מהשנה,
כנ"לעובדת דרך קמא טק מהשנה,
בלי קשרים
לא נשמע הכי טוב...לא כל אלו שהתקבלו לעבודה יש להן קשרים...
אבל באפן מפתיע כל אלו ש"מקושרות" התקבלו לבוטקמפים
בכל טוב.. מי שטובה תתקבללא נשמע הכי טוב...
את ממש יודעת איזה קשרים יש לכולם...אמממ, אז לא בנתיים כל חברותיה של אחותי שהתקבלו לבוטקמפים לא היו מקושרות- זה הכל ברצות ה' והרבה סייעתא דשמייא, ואחותי עובדת עכשיו "בכרוס ריבר" -אחלה חברה!!
כנראה למדת בסמינר שהכל פועל שם לפי פרוטקציות...את ממש יודעת איזה קשרים יש לכולם...
לא אומרת שחייב
אבל אצלנו משום מה כל החביבות על הרכזת התקבלו לבוטקמפים
לא יודעת על איזה סמינר אתם מדבריםאבל באפן מפתיע כל אלו ש"מקושרות" התקבלו לבוטקמפים
טוב לדעת שזה נקרא כבר מקושרות (וזה וודאי לא רק כי הן חביבות על הרכזת -זה תשובה של....)את ממש יודעת איזה קשרים יש לכולם...
לא אומרת שחייב
אבל אצלנו משום מה כל החביבות על הרכזת התקבלו לבוטקמפים
אין לי כוונה להתווכח,טוב לדעת שזה נקרא כבר מקושרות (וזה וודאי לא רק כי הן חביבות על הרכזת -זה תשובה של....)
ונכון יכול להיות שאצלכן זה אחרת באמת.
נכון, זה ברור ומובן שהטובות יותר התקבלו -זה בעצם מה שמחפשים כאן..אין לי כוונה להתווכח,
בכל קבוצה יש את הטובות יותר ופחות,
הטובות בוודאי יתקבלו בלי קשר,
אצלנו למשל כל אלו שאמא שלהן מורה בסמינר התקבלו...
וריפיקציה נחשב? (לא מכירה ככ את התחום של השבבים אבל יודעת שהיה השמה לוריפיקציה)היה השנה בוטקמפ של שבבים?
מה קשה להבין???נכון, זה ברור ומובן שהטובות יותר התקבלו -זה בעצם מה שמחפשים כאן..
וואי, איזה בסה זה.. אני לא אוהבת אפליות ופרוטקציות- זה פשוט לא הוגן!!!
אני מצטערת בשבילך
נכון, אבל רשמו פה "בטח כולן מקושרות" אז באתי להראות שיש עוד דרך טבעית והגיונית יותר להתקבל,מה קשה להבין???
הטובות יתקבלו והפרטקציונריות גם...
ולכן מי שיש לה קשרים שתפעיל...
ממש לא כולן מקושרות,נכון, אבל רשמו פה "בטח כולן מקושרות" אז באתי להראות שיש עוד דרך טבעית והגיונית יותר להתקבל,
אני פשוט לא אוהבת שמסבכים ולא מפרגנים- זה הכל!
ואני חושבת שהדיון הולך למקום אחר כבר אז נסיים אותו כאן..
כןהיה השנה בוטקמפ של שבבים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: