ניסיתי.. ברור. לא משתף.ניסית לשאול אותו מי עוד מדבר ככה? לא בכעס, בהתענינות, אולי ככה תמצאי את המקור.
ילדון בכיתה א׳ מתחיל לומר ׳פנינים׳, וזה מתגבר.
די ברור שזה לא מגיע מהחיידר ובטח שלא מהבית.
איך ניתן לבדוק אם זה מגיע מהתחברות עם ילד/ים מחוץ למסגרת במקרה שהילד עצמו לא משתף פעולה?
ואיך מטפלים מול הילד?
(קללות אמיתיות! לא חוצפה או מילים שהן
בעיה רצינית הדור של הים חשוף להמון תכנים מה שברור שלא צריך להיבהל ולדבר בעדינות עם הילדים על דרך ארץ וכו החיים והמוות ביד הלשוןוסתם להרגיע- זה ממש אופיני לגיל,
אצל הבן הראשון שלי נבהלתי מכל מיני מילים שאמר- והייתי בטוחה שהוא לא בסדר.
ואז ראיתי שעוד ילדים בגיל שלו מחפשים להגיד מילים לא בסדר ואחרי תקופה זה עובר כלא היה.
היום הוא משגיח על כולנו שנהיה מספיק צדיקים, ומחפש מתחת לאדמה מה להחמיר יותר מאיתנו...
לפעמים צריך להעניש.שטפתי לילד את הפה עם מעט סבון
גם אני שולחת את הילדים לשטוף את הפה אחרי דיבורים לא ראויים,אני במקרה דומה שטפתי לילד את הפה עם מעט סבון והבהרתי שאצלנו בבית זה קו אדום. למרות שאני ממעטת בעונשים בכללי במקרים אחרים.
אם כן משתמשים בשיטה של "הפה התלכלך ממילים לא יפות"מספיק להגיד- בבית שלנו לא אומרים כאלו מילים,
ואתה ילד צדיק עם פה נקי, אתה לא רוצה ללכלך את הפה שלך, נכון?
שהפה שלך ישאר נקי!
יכול להיות שקודם כדאי לראות אם בכלל הילד הבין מה הוא אמר...לא להבהל, כן לקחת שליטה.
ולהציב גבולות מאוד ברורים מה אצליכם בבית אומרים, ומה בחיים לא.
לא נראה לי שזה משנה ממי זה מגיע, כן משנה מה הילד מרשה לעצמו.
רוצה שצחצוח שיניים יהיה משהו שהילד לא יסכים יותר לעשות?גם אני שולחת את הילדים לשטוף את הפה אחרי דיבורים לא ראויים,
אבל סבון? בפה?
איזה סבון מיועד להיכנס לפה?
אם את רוצה משהו יותר דרמטי מסתם לשטוף במים - אפשר לצחצח שיניים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: