הקישור שנתנו פה באשכול נראה לי גדולים מידי
אולי מישהי מצאה את הפיציים?
אולי מישהי מצאה את הפיציים?
תודה רבה!!כל כך קל להכין, רק להמיס לערבב ולתבניות.
צפה בקובץ המצורף 1470501
בשביל זה צריך סיליקון של ארטיקים הקטנטנים.
בכל חנות אפייה יש, לא לשכוח לקנות מקלות קטנים
ויאללה לעבודה.
החומרים:
300 גרם שוקולד לבן פרווה
200 גרם מריר
500 גרם קרם נוגט
4 כפות חמאת בוטנים
6 כפות ופלה פרורים
6 כפות קוקוס מקורמל (על המחבת כמה דקות בלי שמן רק ככה שישחים)
12 כפות פצפוצי אורז
להמיס הכל בסיר יפה יפה קודם את השוקולדים ואחר כך להכניס לתוכם את הפרורים למיניהם.
להכין את המקלות בתבניות
אני קניתי שלוש תבניות ויש לי 24 בנגלה,
אחרי חצי שעה של הקפאה עמוקה אפשר לחלץ ולהכניס עוד כמות.
יצאו לי באזור ה 60 ארטיקים קטנים.
מנה אחרונה שלא גומרים ללקק ולהתענג.
וסתם ככה בשעת ליל אף אחד לא מתנגד לפינוק חמוד לפה.
אחד הדברים!!!!
אפשר ליד גלידה וניל או סורבה פרות.
פשוט טרוף של קינוח!!! וזה יוצא גם יפיפה!
צפה בקובץ המצורף 1470499
צפה בקובץ המצורף 1470500
צפה בקובץ המצורף 1470503
השוקולד הוא דומיננטי, והוא נוזלי ולכן השוקולד עוטף את המעטפת והפצפוצים בפנים.נראה מעולה אבל עדיין לא מבינה - איך זה יוצא מרקם חלק??? יש פה חומרים מוצקים איך לא רואים אותם? משו חסר לי
גם מצטרפת לבקשה לתבניות האילו עם תותים קפואים יש למשהי רעיון מובן פרווה
בלי כלוםהשבוע עשיתי עם אותה תבנית- 500 גר' תותים קפואים עם 250 גר' קרם קוקוס- במתכון המקורי היה כתוב ריצ'.
אני לא הייתי מוסיפה לזה כלום, אבל הבת שלי הכינה איתי ביחד והתעקשה להוסיף 3 כפות אבקת סוכר.
יצא מצוין !
אחרי הקפאה ארוכה של כמה שעות יצא מעולה ולא מתפורר בכלל.בלי כלום
רק תותים וקוקוס? זה לא מתפורר אחר כך
אהה ..אחרי הקפאה ארוכה של כמה שעות יצא מעולה ולא מתפורר בכלל.
שימי לב שמדובר על קרם קוקוס שיש לו שומניות ומרקם בפני עצמו.
תשאלי את המומחיות שפה...אהה ..
אין לי קרם קוקוס
אולי אפשר לעשות מקוקוס ושמן?
או כל רעיון אחר אשמח
למה שלא תשימי ריצ'?או כל רעיון אחר אשמח
לא הצלחתיאחרי ששופכים את השוקולד מנענעים את התבנית ומיישרים את המקל בפנים.
הוא לא מתעקם הוא נשאר כך, השוקולד מחזיק אותו.
על כל 500 גרם פרי קפוא - כוס ריצ' לא מוקצף וחצי כוס סוכר (אני מורידה לרבע כוס).אני יודעת שיש מתכון של תותים קפואים וריץ. למישהי יש את הכמויות?
לא האמנתי עד שחזיתי בעיני! ניסיתי ויצא מדהים!!השוקולד הוא דומיננטי, והוא נוזלי ולכן השוקולד עוטף את המעטפת והפצפוצים בפנים.
בביס מרגישים את הפצפוצים והוופלה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: