קינוחים קינוח טעים - ארטיקים קטנים, קל, מתוק ומרשים בטרוף!!

קוראת ויוצרת

משתמש פעיל
כל כך קל להכין, רק להמיס לערבב ולתבניות.
צפה בקובץ המצורף 1470501

בשביל זה צריך סיליקון של ארטיקים הקטנטנים.
בכל חנות אפייה יש, לא לשכוח לקנות מקלות קטנים
ויאללה לעבודה.

החומרים:
300 גרם שוקולד לבן פרווה
200 גרם מריר
500 גרם קרם נוגט
4 כפות חמאת בוטנים
6 כפות ופלה פרורים
6 כפות קוקוס מקורמל (על המחבת כמה דקות בלי שמן רק ככה שישחים)
12 כפות פצפוצי אורז

להמיס הכל בסיר יפה יפה קודם את השוקולדים ואחר כך להכניס לתוכם את הפרורים למיניהם.
להכין את המקלות בתבניות
אני קניתי שלוש תבניות ויש לי 24 בנגלה,
אחרי חצי שעה של הקפאה עמוקה אפשר לחלץ ולהכניס עוד כמות.
יצאו לי באזור ה 60 ארטיקים קטנים.
מנה אחרונה שלא גומרים ללקק ולהתענג.
וסתם ככה בשעת ליל אף אחד לא מתנגד לפינוק חמוד לפה.
אחד הדברים!!!!
אפשר ליד גלידה וניל או סורבה פרות.
פשוט טרוף של קינוח!!! וזה יוצא גם יפיפה!
צפה בקובץ המצורף 1470499
צפה בקובץ המצורף 1470500
צפה בקובץ המצורף 1470503
תודה רבה!!
הכנו עם קרם בייגלה ושברי בייגלה,
יצא מושלם!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
נראה מעולה אבל עדיין לא מבינה - איך זה יוצא מרקם חלק??? יש פה חומרים מוצקים איך לא רואים אותם? משו חסר לי
השוקולד הוא דומיננטי, והוא נוזלי ולכן השוקולד עוטף את המעטפת והפצפוצים בפנים.
בביס מרגישים את הפצפוצים והוופלה .
 

זה שמי לעלם

משתמש מקצוען
אולי אפשר להציע עוד רעיון: יש את כל הכלים האלו שמיועדים להקפיא בהם ארטיקים. מכירים?
אנחנו פשוט קונים בקבוק ספרינג (אפשר כמה טעמים) וניתן גם לדלל במים לפי הטעם והבריאות, ומקפיאים!
התוצאה? מושלמת! האורחים מתלהבים, הילדים לא מוותרים, עבודה בקלי קלות. מומלץ מאוד!
 

שולי איטח

משתמש מקצוען
אין לי נוגט
יש לי ממרח תמרים
ילך??

וגם מצטרפת לבקשה לתבניות האילו עם תותים קפואים יש למשהי רעיון מובן פרווה
 

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
גם מצטרפת לבקשה לתבניות האילו עם תותים קפואים יש למשהי רעיון מובן פרווה

השבוע עשיתי עם אותה תבנית- 500 גר' תותים קפואים עם 250 גר' קרם קוקוס- במתכון המקורי היה כתוב ריצ'.
אני לא הייתי מוסיפה לזה כלום, אבל הבת שלי הכינה איתי ביחד והתעקשה להוסיף 3 כפות אבקת סוכר.
יצא מצוין !
 

שולי איטח

משתמש מקצוען
השבוע עשיתי עם אותה תבנית- 500 גר' תותים קפואים עם 250 גר' קרם קוקוס- במתכון המקורי היה כתוב ריצ'.
אני לא הייתי מוסיפה לזה כלום, אבל הבת שלי הכינה איתי ביחד והתעקשה להוסיף 3 כפות אבקת סוכר.
יצא מצוין !
בלי כלום
רק תותים וקוקוס? זה לא מתפורר אחר כך
 

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
אהה ..
אין לי קרם קוקוס
אולי אפשר לעשות מקוקוס ושמן?
או כל רעיון אחר אשמח
תשאלי את המומחיות שפה...
לעצמי הייתי לוקחת סיכון ומנסה. זה כמו פירות טחונים, ואמור להתגבש.
אבל לאחרים לא רוצה להגיד בלי שניסיתי קודם.
 

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מתכון כיפי
קל וטעים
הקפאתי בתבנית סיליקונים של קוביות קרח
כל אחד קצת יותר מכפית
הגודל מושלם לרמת המתיקות
הגשתי אחד ליד פרוסת גלידה
היה מעולה!
 
השוקולד הוא דומיננטי, והוא נוזלי ולכן השוקולד עוטף את המעטפת והפצפוצים בפנים.
בביס מרגישים את הפצפוצים והוופלה .
לא האמנתי עד שחזיתי בעיני! ניסיתי ויצא מדהים!!
זה ממש יוצא כאילו ציפו בנפרד בשוקולד ומילאו בפנים.. פלאי האפיה...
תודה גדולה! שדרגת לנו את החג!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה