קינוחים קינוח טעים - ארטיקים קטנים, קל, מתוק ומרשים בטרוף!!

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
תודה על מתכון מעולה
כמה דקות לפני שהגיעו האורחים הכנתי את זה. לסיום הארוחה הם כבר הספיקו לאכול ולהנות.
כדרכי שיחקתי בחומרים, יצא מקסים!

רק שאלה, איך יצאו לך 2 הצדדים של המגנום כל כך יפים? אצלי צד אחד יצא פחות מוצלח.
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תודה על המתכון!!

איך זילפת את העיסקה לתבנית?



וזו לא תבנית של מיני מגנום אלא תבנית מגנומים פיצים לפי התאור שלך
אלו שיצאו להם קצת זה כנראה כי שלכן זה מיני מגנום....
 

ברכלה

משתמש מקצוען
כל כך קל להכין, רק להמיס לערבב ולתבניות.
צפה בקובץ המצורף 1470501

בשביל זה צריך סיליקון של ארטיקים הקטנטנים.
בכל חנות אפייה יש, לא לשכוח לקנות מקלות קטנים
ויאללה לעבודה.

החומרים:
300 גרם שוקולד לבן פרווה
200 גרם מריר
500 גרם קרם נוגט
4 כפות חמאת בוטנים
6 כפות ופלה פרורים
6 כפות קוקוס מקורמל (על המחבת כמה דקות בלי שמן רק ככה שישחים)
12 כפות פצפוצי אורז

להמיס הכל בסיר יפה יפה קודם את השוקולדים ואחר כך להכניס לתוכם את הפרורים למיניהם.
להכין את המקלות בתבניות
אני קניתי שלוש תבניות ויש לי 24 בנגלה,
אחרי חצי שעה של הקפאה עמוקה אפשר לחלץ ולהכניס עוד כמות.
יצאו לי באזור ה 60 ארטיקים קטנים.
מנה אחרונה שלא גומרים ללקק ולהתענג.
וסתם ככה בשעת ליל אף אחד לא מתנגד לפינוק חמוד לפה.
אחד הדברים!!!!
אפשר ליד גלידה וניל או סורבה פרות.
פשוט טרוף של קינוח!!! וזה יוצא גם יפיפה!
צפה בקובץ המצורף 1470499
צפה בקובץ המצורף 1470500
צפה בקובץ המצורף 1470503
יצא מדהים!
תודה!
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תגישי עם גלידת וניל במתיקות קלה מאד באופן שחסר משהו יותר מתוק...

תודה על הרעיון
אבל
זה הולך אצלי יותר כנישנוש, עי הקפה וכד
אם לקינוח אז רק זה
בדכ אין אצלי קינוחים
הגלידה אני בכלל לא אוהבת....
 

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
הכנתי בפעם הראשונה בתבניות ארטיק גדולות לא יכולנו לסיים מרוב שהיה מתוק מידי
בפעם השניה הכנתי בתבנית מיני שקניתי פעם במשנת יוסף והתאכזבתי מהגודל הפיצי והנה בזכותך הגיע לידי שימוש
יצא מווווווושלם טעים ובדיוק לגודל מי שממש לא שבע יכל לקחת עוד אחד
יישר כוח
פשוט תענוג הכנה מהירה ותוצאה יפה וטעימה!
תמשיכי להחכים אותנו בכאלה רעיונות קלילים ויפים
 

מנהטן

משתמש מקצוען
הכנתי ויצא מיוחד

מתוק בטרוף
את המתיקות הייתי מנסה לאזן
יש לך רעיון איך?

את השוקולד המריר להחליף אז למריר ממש (הלבן לא זכור לי כמתוק מאוד?)
והקרם נוגט להחליף באבקה+שמן זה הרבה פחות מתוק
את הוופלים אפשר להחליף בקורנפלקס ג"כ פחות מתוק.
 

ורד בגליל

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי תודה על המתכון אני מכירה אותו בגירסה החלבית ..
יש לי שאלה , מה היא השיטה שהמקל ישאר ישר ולא יטה פנימה באלכסון ??
תודה וחג שמח
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי תודה על המתכון אני מכירה אותו בגירסה החלבית ..
יש לי שאלה , מה היא השיטה שהמקל ישאר ישר ולא יטה פנימה באלכסון ??
תודה וחג שמח
אייזה שוקולד את שמה בגרסה החלבית? @ורד בגליל ??

אחרי ששופכים את השוקולד מנענעים את התבנית ומיישרים את המקל בפנים.
הוא לא מתעקם הוא נשאר כך, השוקולד מחזיק אותו.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה