קינוחים קינוח טעים - ארטיקים קטנים, קל, מתוק ומרשים בטרוף!!

אמיליה

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי או כל אחת אחרת שכבר ניסתה
קראתי פה באשכול שהארטיקים יוצאים ממש מתוקים
אם אני אוסיף נגיד קצת פרורי וופלה, קצת קוקוס, קצת פצפוצי אורז
זה ימתן את המתיקות בלי לפגוע במרקם?

רוצה את זה בשביל בר ברמצווה שעמוס שוקולדים יותר מדי

ועד כמה מופרע יהיה לשים פרורי בייגלה ולא וופלה?
בא לי משהו מתוק מלוח..
 

רבקה אנשין

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
@רוחי בלבוחי או כל אחת אחרת שכבר ניסתה
קראתי פה באשכול שהארטיקים יוצאים ממש מתוקים
אם אני אוסיף נגיד קצת פרורי וופלה, קצת קוקוס, קצת פצפוצי אורז
זה ימתן את המתיקות בלי לפגוע במרקם?

רוצה את זה בשביל בר ברמצווה שעמוס שוקולדים יותר מדי

ועד כמה מופרע יהיה לשים פרורי בייגלה ולא וופלה?
בא לי משהו מתוק מלוח..
לטעמי ממש לא מתוק מידי.
 

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען
מטורף!!!
זה בתבניות ממשנת יוסף?
יצא מיוחד ממש!!


כן, בתבניות ממשנת יוסף שמכרו לפני תקופה,
עשיתי גם בעוד צורה של סוכריה, מה שנמכר לאחרונה אולי אצלם בהמשך,
יצא מהמם וטעים, תודה!

איזה יפים!!
אפשר תמונה של התבנית?
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
איזה יפים!!
אפשר תמונה של התבנית?
1706769066860.png
1706769088366.png
 

מירי72558

משתמש פעיל
@רוחי בלבוחי או כל אחת אחרת שכבר ניסתה
קראתי פה באשכול שהארטיקים יוצאים ממש מתוקים
אם אני אוסיף נגיד קצת פרורי וופלה, קצת קוקוס, קצת פצפוצי אורז
זה ימתן את המתיקות בלי לפגוע במרקם?

רוצה את זה בשביל בר ברמצווה שעמוס שוקולדים יותר מדי

ועד כמה מופרע יהיה לשים פרורי בייגלה ולא וופלה?
בא לי משהו מתוק מלוח..
אני עושה את רק עם שוקולד לבן וקרם בייגלה בתבניות של עיגולים קטנים, יוצא מעולה
 

הלו הלו

משתמש חדש
לגבי התבניות של משנת יוסף, מישהי רשמה שהזמינה ולא יצאו בגודל המתאים, אני הזמנתי 9 ויצאו בגודל המתאים, שווה לנסות פעם הבאה כי 12.5 שקל זה גרושים זה עולה באזור ה30 ש"ח בחנויות אפיה
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

איירבראש

משתמש צעיר
כל כך קל להכין, רק להמיס לערבב ולתבניות.
צפה בקובץ המצורף 1470501

בשביל זה צריך סיליקון של ארטיקים הקטנטנים.
בכל חנות אפייה יש, לא לשכוח לקנות מקלות קטנים
ויאללה לעבודה.

החומרים:
300 גרם שוקולד לבן פרווה
200 גרם מריר
500 גרם קרם נוגט
4 כפות חמאת בוטנים
6 כפות ופלה פרורים
6 כפות קוקוס מקורמל (על המחבת כמה דקות בלי שמן רק ככה שישחים)
12 כפות פצפוצי אורז

להמיס הכל בסיר יפה יפה קודם את השוקולדים ואחר כך להכניס לתוכם את הפרורים למיניהם.
להכין את המקלות בתבניות
אני קניתי שלוש תבניות ויש לי 24 בנגלה,
אחרי חצי שעה של הקפאה עמוקה אפשר לחלץ ולהכניס עוד כמות.
יצאו לי באזור ה 60 ארטיקים קטנים.
מנה אחרונה שלא גומרים ללקק ולהתענג.
וסתם ככה בשעת ליל אף אחד לא מתנגד לפינוק חמוד לפה.
אחד הדברים!!!!
אפשר ליד גלידה וניל או סורבה פרות.
פשוט טרוף של קינוח!!! וזה יוצא גם יפיפה!
צפה בקובץ המצורף 1470499
צפה בקובץ המצורף 1470500
צפה בקובץ המצורף 1470503
איך הם יוצאים כאלה חלקים בלי גבשושים מהפיצפוצי אורז?
 

יפית מלאכי

משתמש פעיל
יש למישהי ניסיון כמה זמן אפשר להכין מראש אם אני שומרת בהקפאה עמוקה?
ולגבי ציפוי, מישהי ניסתה לצפות בשוקולד לבן?
 

יפית מלאכי

משתמש פעיל
תודה על המענה המהיר.
ואיך אני עושה את הציפוי הלבן? שוקולד לבן חלבי עם חמאת קקאו?
 

אמיליה

משתמש מקצוען
עזרה דחופה
אני באמצע להכין, העיסה על הסיר וחלק הכנסתי לשקעים
אבל רואים בבירור את הגושים של הפצפוצים וכל הפרורים
זה לא אמור לצאת חלק לגמרי כמו בתמונה?
 

אמיליה

משתמש מקצוען
שמתי בדיוקקק את הכמויות כמו שכתבת
שקלתי ומדדתי כמו ילדה טובה
ופתאום נלחצתי
הכנסתי תבנית אחת למקפיא, נחכה לראות את התוצאה ואז נעדכן מה עלה בגורל השאר
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה