קינוחים קינוח טעים - ארטיקים קטנים, קל, מתוק ומרשים בטרוף!!

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
1701877904947.png

1701877958993.png
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
מטורף!!!
זה בתבניות ממשנת יוסף?
יצא מיוחד ממש!!
כן, בתבניות ממשנת יוסף שמכרו לפני תקופה,
עשיתי גם בעוד צורה של סוכריה, מה שנמכר לאחרונה אולי אצלם בהמשך,
יצא מהמם וטעים, תודה!
 

פרידא

משתמש מקצוען
גם אני החזרתי ומילאתי טופס לקבלת זיכוי.

הם חייבים לזכות מכיוון שהמוצר לא תאם את התיאור בהזמנה
תודה
לא חשבתי שאני יכולה להחזיר
כבר היה לי גודל כזה בבית ולא הייתי צריכה עוד..
ממש התבאסתי
 

שני שמר

משתמש פעיל
סליחה שאני מקפיצה שאלה על המיני מגנומים...
אבל, איזה מרקם זה יוצא??
איך הנוגט הופך לנוזלי??
במתכונים אחרים שהשתמשתי בו הוא ממש לא נהפך לנוזלי כמו השוקולד...
 
תהי רגועה
בסיר זה ככה
אבל בתבנית אחרי הקפאה זה מסתדר, פלאי בהחלט
כמובן תדפקי את זה כמו שהמפרסמת הסבירה (לשים את תבנית המגנומים על תבנית ולהקפיץ כדי שהכל יתמל חלק בלי חורים)
 

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
@רוחי בלבוחי,
העיסה עכשיו בסיר,
והיא לא הפכה לחלקה,
הפיצפוצי אורז והפרורי וופלים יצרו גבשושיות קטנות ובולטות,
איך לך יצא מראה חלק??
באמת אחרי שאת מכניסה לתבנית סילוקון זה נהיה חלק רק קצת הצד האחורי מחוספס
וזה טעיייייייייםםםםםםםםםםםםםםםם
 

zipi1000

משתמש מקצוען
מחפשת להשאיל את התבניות בבני ברק או בק"ס
יש למישהי?
תודה
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אחד המתכונים הטובים!!!
תודה רבה!!!
הכנתי כבר כמה פעמים וכולם התלהבו:)
 

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
כן, בתבניות ממשנת יוסף שמכרו לפני תקופה,
עשיתי גם בעוד צורה של סוכריה, מה שנמכר לאחרונה אולי אצלם בהמשך,
יצא מהמם וטעים, תודה!
איך מילאת? כל חצי בנפרד וחיברת? ומתי המקל?
יש לי כאלו תבניות ולא יודעת איך עובדים עם זה...
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
איך מילאת? כל חצי בנפרד וחיברת? ומתי המקל?
יש לי כאלו תבניות ולא יודעת איך עובדים עם זה...
כן, מילאתי כל חצי בנפרד, ובזהירות הפכתי את הצד עם החור למקל על גבי הצד השני.
הידקתי את שתי התבניות (סידרתי את המסגרות אחת בתוך השניה), ודחפתי את המקלות בחורונים הקטנים המיועדים לכך.
הכנסתי למקפיא, וחילצתי.
 

אמיליה

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי
יש לי 2 שאלות-
האם אפשר להכין עבור בר מתוקים?
יעזור או אוסיף צימיקאו כדי שזה לא יימס? ואם כן, באיזה יחס?

שאלה שנייה- יש לי רק תבנית אחת של 8 שקעים
אם אני אכין את הכמויות שציינת ואשלח למקפיא, מה שנשאר בסיר יכול לחכות עד לנגלה הבאה ?
חימום חוזר של הסיר לא יהרוס את השוקולד?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
האם אפשר להכין עבור בר מתוקים?
אפשר לגמרי
עזור או אוסיף צימיקאו כדי שזה לא יימס? ואם כן, באיזה יחס?
אין צורך זה מעולה כך.
אם אני אכין את הכמויות שציינת ואשלח למקפיא, מה שנשאר בסיר יכול לחכות עד לנגלה הבאה ?
בסיר על השיש זה לא יתקשה
חימום חוזר של הסיר לא יהרוס את השוקולד?
לא צריך לחמם זה יישאר נוזלי.


פוול הצלחות!!
 

אמיליה

משתמש מקצוען
אפשר לגמרי

אין צורך זה מעולה כך.

בסיר על השיש זה לא יתקשה

לא צריך לחמם זה יישאר נוזלי.


פוול הצלחות!!
תודה רבה רוחי
אני כל פעם מתפעלת מהסבלנות ומהאדיבות שאת עונה לאינספור השאלות
ועונה בהרחבה ובפירוט, מיוחד בעיניי!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה