יש סיכוי שהגלגול הראשון של המתכון הוא מהפורום הזה ..
אני קיבלתי מחברה ומשתפת לקראת שבועות .
פרורים:
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
150 גר' מרגרינה או חמאה
3 כוסות סוכר
כפית קפה
לשטוח את חומרי הפרורים בתבנית , לאפות עד שמשחים , לערבב מידי פעם כדי שלא ישרף.
להוציא מהתנור
כשהפרורים חמים להוסיף 150 גר' שוקולד מריר (לחתוך לחלקים קטנים )
לערבב לתוך הפרורים החמים ולתת לשוקולד להמס .
לפורר עם מזלג .
גבינה :
1 ריץ להקציף \ או שמנת מתוקה
850 גר' גבינה
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
6 כפות פודינג וניל
מעט תמצית וניל
להקציף את הריץ \ שמנת , להוסיף את שאר החומרים בהדרגה
לחלק את העיסה ל2
לחלק אחד להוסיף 3 כפות ריבת חלב
חלק שני להשאיר לבן
להרכבה :
פרורים
שכבה עם ריבת חלב
מעט פירורים
שכבה גבינה לבנה , ניתן לזלף בצורה יפה
מעל לפורר משכבת הפרורים
לכסות בנייר כסף
ומעליו לשים כדורי קראנץ
לכסות במכסה
אני קיבלתי מחברה ומשתפת לקראת שבועות .
פרורים:
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
150 גר' מרגרינה או חמאה
3 כוסות סוכר
כפית קפה
לשטוח את חומרי הפרורים בתבנית , לאפות עד שמשחים , לערבב מידי פעם כדי שלא ישרף.
להוציא מהתנור
כשהפרורים חמים להוסיף 150 גר' שוקולד מריר (לחתוך לחלקים קטנים )
לערבב לתוך הפרורים החמים ולתת לשוקולד להמס .
לפורר עם מזלג .
גבינה :
1 ריץ להקציף \ או שמנת מתוקה
850 גר' גבינה
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
6 כפות פודינג וניל
מעט תמצית וניל
להקציף את הריץ \ שמנת , להוסיף את שאר החומרים בהדרגה
לחלק את העיסה ל2
לחלק אחד להוסיף 3 כפות ריבת חלב
חלק שני להשאיר לבן
להרכבה :
פרורים
שכבה עם ריבת חלב
מעט פירורים
שכבה גבינה לבנה , ניתן לזלף בצורה יפה
מעל לפורר משכבת הפרורים
לכסות בנייר כסף
ומעליו לשים כדורי קראנץ
לכסות במכסה
נערך לאחרונה ב: