כן.אתה תובע רק על מקרה 1?
בצבע ירוק זה ההערות שליערב טוב
כתב תביעה
מה הייתם משנים או מוסיפים?
בתודה מראש
לא ידוע ליהאם חברות התחבורה מחויבות לענות במוקד הטלפוני בתוך סכום נקוב של דקות?
@יוסי ב.ק
ההערות שלי מודגשות בירוקשכחתי לצרף.....
מצורף
כמו כן איך היתה מחלק את תביעת נזק העגמת נפש מול תביעת הנזקים (כמה כסף בכל אחד)
תודה רבהההערות שלי מודגשות בירוק
בהצלחה!@יוסי ב.ק תודה ענקית
וואו אחד על כל העזרה...
מדוע?האוטבוס המיוחל הגיע, עצר ואמר שהוא לא רשאי לעלות נוסעים....
הוא אמר שהוא לא רשאי לעלות בגלל שהוא אגד והקו הזה של תיב אקספרס. ובאגד אמרו לי שהוא כן עוצר שם...מדוע?
האם היה מקום פנוי באוטובוס?
האם התחנה בה המתנתם רשומה באופן רשמי כתחנת העלאה במסלול הקו אליו המתנתם?הוא אמר שהוא לא רשאי לעלות בגלל שהוא אגד והקו הזה של תיב אקספרס. ובאגד אמרו לי שהוא כן עוצר שם...
אין לי מושג, התקשרתי ל*8787 ואמרו לי שהוא אמור לעבור שם...האם התחנה בה המתנתם רשומה באופן רשמי כתחנת העלאה במסלול הקו אליו המתנתם?
האם האוטובוס שהגיע פעל בקו האמור?
על האוטובוס שלא הגיע ודאי שאפשר לתבועקרה לי מקרה השבוע, חיכתי לאוטבום בינערוני במשך שעה(!) בצומת והוא לא הגיעה....
אז עליתי על אוטבוס אחר והנציגה אמרה לי שבצומת הבאה י ש אוטבוס שמתאים לי בעוד כמה דקות.
בקיצור, האוטבוס המיוחל הגיע, עצר ואמר שהוא לא רשאי לעלות נוסעים.... והאוטבוס הבא שיבוא יעלה אותי, האוטבוס הבא אמר את אותו הדבר והאובוס השלישי לא עצר לי בכלל.
הטלטלתי בארצנו היפה במשך שעות ארוכות והחלפות אוטבוסים בלתי שפוייות בעליל.
מה עושים?
אמרו לי שאני יכולה לתבוע.
מדובר על חברת נתיב אקספרס ואגד.
תודה!!
מה אני עושה בשביל זה?על האוטובוס שלא הגיע ודאי שאפשר לתבוע
על מה שקרה אחר כך צריך לבדוק יותר מה נכון ומה לא. ובכל זאת כל זה נגרם בגלל האוטובוס הראשון שלא הגיע ובהחלט ניתן לבקש סכום יותר גדול (אפילו אם ב-8787 הטעו אותך, ואפילו אם יתברר שאת הבנת לא נכון כל העיכוב הזה לא היה נגרם לו האוטובוס המקורי שרצית היה מגיע בזמן)
זה ממש לא נכוןשאלתי האם זה נכון? והאם יש לי מה לתבוע פה?
399. (א) בעל רשיון קו יפעיל את השירות שעליו ניתן לו הרשיון באורח תקין, סדיר ורצוף, בצורה המבטיחה נסיעה נוחה ויעילה בהתחשב בצרכי הציבור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: