צריך לבדוק כמה זמן/תיקופים אחורה אפשר להוציאיש לי תיקוף ברב קו-איך מוציאים?
במכשירי ההטענה אפשר לראות 6 פעולות אחרונות
במשרדי על-הקו נראה לי שיותר
מישהו יודע?
היית בתחנת המוצא שלו?הייתי בתחנה ה4
צריך לבדוק כמה זמן/תיקופים אחורה אפשר להוציאיש לי תיקוף ברב קו-איך מוציאים?
היית בתחנת המוצא שלו?הייתי בתחנה ה4
הייתם כמה בני משפחה יחד? באיזה שעה? יש נסיבות מחמירות כלשהן?ועוד שאלה-
2 אוטובוסים בזה אחר זה לא יצאו, השלישי כמובן היה עמוס ונסע מאד לאט- איחור בהגעה של חצי שעה מאוטובוס שיוצא יום יום באותה שעה (ובנוסף העילה ש2 לפניו לא יצאו).
כמה סביר לתבוע על דבר כזה?
תשלחו תלונה לחברה וגם למשרד התחבורה ותראו מה תהיה התגובה שלהםיש לי מה להתווכח איתם, אם אני אומר שבמציאות הייתי עם עוד אדם, 5 דקות קודם מה שהם כותבים ולא עבר שום אוטובוס?
תוכל לפרט איך אני עושה את זה באתר?תשלחו תלונה לחברה וגם למשרד התחבורה ותראו מה תהיה התגובה שלהם
תוכל לפרט איך אני עושה את זה באתר?
תודה.
אגדתוכל לפרט איך אני עושה את זה באתר?
תודה.
זה לא מילה מול מילה כי אגד יצטרכו להוכיח שהאוטובוס אכן עבר שם בזמן המדוברלא עבר שום אוטובוס ממתי שהייתי שם בוודאות!
השאלה היא כאשר זה מילה שלי מול מילה שלהם, למה שיאמינו לי?
די סביר שהאוטובוס עבר ברחוב המקביל ועדיין תועד ברישומי ה-GPS בקרבת התחנהזה לא מילה מול מילה כי אגד יצטרכו להוכיח שהאוטובוס אכן עבר שם בזמן המדובר
בהחלט ניתןמקרה מרתיח מאוד שקרה לנו במוצאי פורים 17/3/22- ניתן עדיין להגיש תביעה?
משרד התחבורה לא מעדכן בתוצאה של הבדיקה שלו. הם עושים סינון ראשוני של הפניות, יש פניות שהם ישר שולחים תשובה שאין חריגה במקרה וכו', זה לא אומר שהם צודקים, אם אתם בטוחים בעצמכם תשלחו בקשה שיבדקו שוב.למעשה, מאז לא פנו אלי וכמובן שלא קיבלנו פיצוי.
אתם עמדתם בתחנה שהוא היה אמור לעצור בה באותו יום (במסלול השונה)? היו מקומות ישיבה?מה שהיה, שבמוצאי פורים, חיכינו בתחנת אהרונוביץ'- ריינס בב"ב כדי לשוב הביתה לצפון, עם תינוקות וילדים קטנים, עייפים ובוכים. כשהתקרב האוטובוס קו 998 לתחנה, הוא לא נכנס אפילו לתחנה אלא המשיך לנסוע במרכז הכביש ולא עצר, למרות שנופפנו לו בידינו. רצתי אחריו תוך סיכון עצמי וכשעצר מס' מטרים אח"כ לפני מעבר חצייה, השגתי אותו וסימנתי לנהג שיפתח את הדלת, אך הוא לא פתח ומבעד לדלת הסגורה סימן לי סימונים לא ברורים ונסע לדרכו ביהירות ובחוצפה (אפילו לא פתח את הדלת להסביר את עצמו), כשהוא מותיר אותנו מאחור. למותר לציין את עוגמת הנפש הגדולה, כשהילדים הקטנים עייפים ובוכים, לילה וקר והאוטובוס הבא מגיע רק בעוד שעה וחצי!!!!!!!!!!!!!!!
אציין שביום פורים מסלול הקו היה שונה מהרגיל ולא בתחנות הקבועות.
למי שמכיר את רחוב משה דיין בירושלים, אין רחוב מקביל ששייך לעבור בו, או שהוא עבר בכל הרחוב או שלא, זה רחוב ארוך מאד.די סביר שהאוטובוס עבר ברחוב המקביל ועדיין תועד ברישומי ה-GPS בקרבת התחנה
במקרה כזה יאספו נתונים ממצלמות האוטובוס שמתעדות את הדלתות, כמו גם רישום פתיחת דלתות אוטומטי
לא יתכן שהוא פשוט דילג ויצא דרך כביש 60?למי שמכיר את רחוב משה דיין בירושלים, אין רחוב מקביל ששייך לעבור בו, או שהוא עבר בכל הרחוב או שלא, זה רחוב ארוך מאד.
לפי מה שאני מבין מדובר היה במקרה באמת חריג בו אגד הצליחו להוכיח שעשרות אוטובוסים שלהם היו תקועים בפקק שבאמת לא היה צפוי בגלל תאונה.השופט היה יגאל ברק - עופר
בהחלטה הוא לא הזכיר את הנושא של הפשרה - ראה קובץ מצורף.
תודה על המענהבוודאי שזאת עילה לתביעה. כנראה שעברת על החוק כשעישנת בתחנה, אבל בשום אופן הנהג הוא לא הסמכות להעניש אותך!
לגבי הסכום לתביעה זה מאוד תלוי מה נגרם לך בגלל זה, האם נגרם איחור וכו'. אם מיהרת לאנשהו כנראה זה גרם לך ללחץ וכו', תפרט כמה שיותר בכתב התביעה. אם החברה לא תתן לך מענה בימים הקרובים תציין גם זה. באופן כללי סכום הגיוני לתביעה במקרה כזה הוא 300-1000 ש"ח.
ממליץ לך לשלוח תלונה גם למשרד התחבורה, כך גם משרד התחבורה יקנוס אותם וגם זה יכול להוות הוכחה לטובתך.
יתכן, רק התכוונתי שאם כך הוא לא דילג רק על תחנה אחת או שתיים, אלא על הרבה מאד תחנות!לא יתכן שהוא פשוט דילג ויצא דרך כביש 60?
צפה בקובץ המצורף 1269627
תודה על המענה
רציתי רק לשאול איזה חוק אוסר על עישון בתחנה
והאם זה תקף גם על סיגריה חשמלית
ומה העונש על זה
והאם החוק אוסר גם אם אני לבד בתחנה או שהעשן לא לכיוון היושבים בתחנה
אשמח למענה חמי שיודע ומבין בתחום
תודה מראש
תחילה נאסר העישון במקומות כמו בתי קולנוע ואוטובוסים. בהמשך הורחב החוק גם למסעדות, בתי אוכל, רכבות, מרכולים, ובמטוסים. איסור עישון חל גם בתחנות אוטובוס מקורות, וכן ברציפי רכבת (למעט אזור שיוקצה לעישון), גני אירועים, מקלטים ציבוריים ובריכות שחייה.
מקורסמכות נהג (תיקון מס' 6) תשע"ט-2019
9. (א) נהג של כלי רכב שהעישון בו אסור לפי הוראות חוק זה רשאי לאסור כניסת אדם המעשן או המחזיק מוצר עישון כשהוא דולק או מופעל, לפי העניין, לכלי הרכב.
ועם עמדתי מחוץ לתחנה בחלק שקרוב יותר לכביש ממש בשפת המדרכה
לא, החוק לא מחייב התקנת שלט כזהוהאם זה משנה אם יש שמה בתחנה שלט האוסר על עישון או לא
גם אם עישנת במקום שמותר לעשן בו הנהג יכול לסרב להעלות אותך בעודך מעשן או מחזיק את הסיגריה פועלתועם עמדתי מחוץ לתחנה בחלק שקרוב יותר לכביש ממש בשפת המדרכה
ולא בתוך התחנה משנה משהו?
חברת האוטובוסים יכולה להגיד לי שהם יתלוננו עלי שעישנתי במקום אסור?
אולי התביעה פה לא שווה כי יטענו שעברתי על חוק יותר חמור וייצא שכרי בהפסדי
אשמח לעזרה למביניים בתחום
גם מי שחושב שהוא מבין מספיק לי
תודה מראש
9. (א) נהג של כלי רכב שהעישון בו אסור לפי הוראות חוק זה רשאי לאסור כניסת אדם המעשן או המחזיק מוצר עישון כשהוא דולק או מופעל, לפי העניין, לכלי הרכב.
זה העיניין שהאוטובוס הגיע כיביתי את הסיגריהגם אם היית מעשן במקום שמותר לעשן הנהג יכול לסרב להעלות אותך בעודך מעשן או מחזיק את הסיגריה פועלת
היו 2 נשים בתחנה, בדרך לעבודה (שעת בוקר), ובמהלך הנסיעה עלו עוד כמה עם אותם תלונותהייתם כמה בני משפחה יחד? באיזה שעה? יש נסיבות מחמירות כלשהן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: