אז יש לך עוד מה ללמוד...אני כמעט בטוחה על כמה מהאשכול פה שאין להם רישיון...
גילוי נאות: גם לי אין, אני עדיין בלימודים אבל כבר מבינה איך זה שהרכב צובר תאוצה ושינויי מהירות מותרת...
גילוי נאות, לי יש רישיון.
אז יש לך עוד מה ללמוד...אני כמעט בטוחה על כמה מהאשכול פה שאין להם רישיון...
גילוי נאות: גם לי אין, אני עדיין בלימודים אבל כבר מבינה איך זה שהרכב צובר תאוצה ושינויי מהירות מותרת...
אם אתה אומר... מאמינה לך...אז יש לך עוד מה ללמוד...
אם לא הבנתם עד עכשיו את הבעיה של נרמול עבירות תנועה, כביכול כל נהג או הולך רגל עובר עליהם יום יום שעה שעה, ולכן הכל בסדר - אין לי איך להסביר יותר ממה שהסברתי.זה לא שאסור לו לשאול שאלה כזאת, פשוט אם הוא היה נוהג בעצמו הוא לא היה שואל כי גם לו זה היה קורה כל יום...
כמו שאף אחד לא צועק על מי שעובר שלא במעבר חצייה כי זה קורה לכוווווולם.
אז אולי זה מזל שיש כאלו שלא נוהגים, כדי שיהיה מי שישאל את השאלה האמיתית והנוקבת הזו?זה לא שאסור לו לשאול שאלה כזאת, פשוט אם הוא היה נוהג בעצמו הוא לא היה שואל
אחד הדברים המעצבנים עלי אדמות זה להסביר שהיית אירוני...אם לא הבנתם עד עכשיו את הבעיה של נרמול עבירות תנועה, כביכול כל נהג או הולך רגל עובר עליהם יום יום שעה שעה, ולכן הכל בסדר - אין לי איך להסביר יותר ממה שהסברתי.
אופה, מתנצלת!אחד הדברים המעצבנים עלי אדמות זה להסביר שהיית אירוני...
זה ענין של מזל באמת, אבל רק תפילה משנה את המזלאני קיבלתי דוח 750 ו 8 נקודות על מהירות בחריגה של 71 במקום של 50 ממצלמה
הגשתי להשפט קראתי באינטרנט שהם צריכים להוכיח שהמצלמה עברה כיול(בדיקה שהיא תקינה) בכל שנה
וטענתי להם שהיא לא מדייקת עד כדי קמ"ש 1 כי אם היה צילום של מהירות 70 קמ"ש היה מסתיים בדוח של 250 שח
ועבר כבר כמעט 3 שנים ולא קיבלתי מועד למשפט
למרות ששלחו לי שבקשתי להשפט התקבלה בהצלחה
זה באמת שיטת מצליח והרבה סייעתא דשמיא
בלי לתת מוסר אבל התפללתי הרבה שהדו"ח יעלם
תפילות ודאי יוכלו לעזור
איזה מעליב!!!אצלנו זה נקרא סייעתא דשמיא
פחות עניין של מזל
יש סיכוי ואין סיכויאולי למשיהו יש ניסון עם דוח שקבלנו מעיריית תל אביב, על חניה במקום שאינו מיועד לחניה והרכב הוא רכב בעל תו נכה, האם יש סיכוי לבטל את הדוח
א. אני ממש לא נוח לכועס לא בפרוג ולא בחיי האמתיים@משה 05276 אולי תספר לי מה הכעיס אותך 5 פעמים ועוד בערב תשעה באב ואפילו לא שמענו את קולך
אני אשמח אם תפרוק..... אבל בלי לכעוס
נ.ב ראיתי שאתה נוח לכעוס בפרוג אולי לא הבנת את המשמעות של זה ....
יש לי ניסיוןסיפור בהמשכים פרק ב'
שיטת מצליח עבדה חלקית אבל קיבלתי זימון למשפט ל - 01/09 (ה' יעזור)
את הדוח קיבלתי ב- 14/07/23 הזימון למשפט הודפס ב- 02/06/24 כלומר שהודפס לפני שעבר שנה אבל המשפט בפועל ב- 01/09/24
שאלה 1 : ממתי עד מתי סופרים שנה עד ההודעה למשפט או עד תאריך המשפט בפועל ?
שאלה 2 : אשמח לשמוע ממי שהתנסה איך אפשר לפנות לתובע ומתי ? יהיה לי קשה מאוד להגיע ביום הראשון של הלימודים עד אשדוד על הבוקר במיוחד שזה הרכב היחיד במשפחה וצריך להסיע ילדים למוסדות לכן אני רוצה לנסות להגיע כמה ימים לפני לתובע האם זה שייך יקבלו אותי בכלל ?
שאלה 3 : יש דרך לדחות את תאריך המשפט ?
תודה לכל העוזרים
אשמח לשמוע את דעתכם @קס'ניק @טחינה גולמית @רות אא @אלחנן כהנא ראיתי שכתבתם שהיה לכם ניסיון
תודה רבה
הניסיון שלי הסתיים ברוך ה' עוד לפני בית המשפטסיפור בהמשכים פרק ב'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: