התייעצות קיבלתי דו"ח 750 ש"ח ו - 8 נקודות

ינקלה

משתמש חדש
אז ככה בשביל שיהיה לבאים אחרי בתור את הסיפור המלא
בסוף נסעתי נכנסתי "להיכל" המשפט וניגש אליי בחור נחמד שאל אותי מי אני ומה התיק ושאל למה באתי
הסברתי לו שאני יודע שעשיתי טעות אהל למדתי לקח ואני מקפיד מאוד על חוקי התנועה בלה בלה בלה
ואז הוא הציע לי לבטל את הנקודות לגמרי אבל הקנס יגדל ל1000 ש"ח הסברתי לו שאני לא מפחד מהנקודות בגלל שאני נוהג כחוק וגם ככה עוד חצי שנה הם נמחקות לי אז הוא הסכים להפחית לי את הקנס ל- 400 ש"ח והנקודות יישארו 8 ניסיתי להתווכח שיוריד עוד או שייתן הזהרה אבל ראיתי שזה סופי אז הסכמתי הוא שאל אותי אם אני רוצה לחכות לדיון או לחתום על הסדר ולחסוך כמה שעות המתנה זרמי על זה חתמתי על הסדר ויצאתי סה"כ כל הדיון 15 דקות
אם היה שווה כל הדרך עד להנחה של 350 ש"ח יש כאלה שיגידו כן ויש שלא אבל לפחות ניסיתי ומה שאני הרווחתי שעבר לי הנהג חדש
אז ייצא לי רווח שחסכתי לי שנתיים של נהג חדש ותאוריה ובעוד חצי שנה נמחק לי הנקודות ו350 ש"ח לי זה היה שווה
( תודה רבה ל @הרוכש דירה ברמה ד' על הייעוץ עזר לי מאוד שכוייח )
לא הבנתי איך עבר לך הנהג חדש?

מאור התורה

משתמש פעיל
הסברתי לו שאני יודע שעשיתי טעות אהל למדתי לקח ואני מקפיד מאוד על חוקי התנועה בלה בלה בלה
בעצם הודית בעבירה ורק ביקשת רחמים?
אני הבנתי שהשיטה היא להכחיש ואז למערכת שווה לבוא לקראתך יותר
כי אין להם זמן וכוח לדיונים של הוכחות
תודה רבה שאתה משתף
זה מאוד עוזר
אני גם מחכה למשפט בעצם אני לא מחכה אני מתפלל שיעבור שנה ולא אקבל הזמנה למשפט והדו"ח יתבטל

אלי @@@

משתמש מקצוען
בעצם הודית בעבירה ורק ביקשת רחמים?
אני הבנתי שהשיטה היא להכחיש ואז למערכת שווה לבוא לקראתך יותר
כי אין להם זמן וכוח לדיונים של הוכחות
תודה רבה שאתה משתף
זה מאוד עוזר
אני גם מחכה למשפט בעצם אני לא מחכה אני מתפלל שיעבור שנה ולא אקבל הזמנה למשפט והדו"ח יתבטל
איך שהבנתי שאם אתה מכחיש ואתם נכנסים למשפט אז אחרי שהשופט שומע את הטענות ואת ההכחשה נקבע דיון להוכחות ושם ודאי שאתה תיפול כי יש להם מצלמות גוף והוכחות אחרות ואז באמת השופט יכול להחמיר איתך על המקסימום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה