@הגיבן (ת) למה עצובה?
לא יודעת לגבי מאוחר ומוקדם (שמישהו יעשה גוגל), אבל אני מתיימרת להגיד ש"אין כל חדש תחת השמש", ו"כי אלף שנים בעיניך כיום" מובנים כפשוטם אם נחשוב שזמן הוא מימד רביעי. (וכמובן שהוא מימד רביעי.. השאלה רק מה זה אומר לגבינו...).לא הצלחתי להבין מה קורה כאן.
כתבת ש'כתוב בתורה שאין מוקדם ומאוחר'. שאלתי 'איפה כתוב בתורה'. ובתמורה אני מקבל מתקפה 'מה עם מדרשים וגמרות?'
שאלתי בדיוק על זה. איפה כתוב בתורה - כלומר: במדרשים ובגמרות?
לא הבנתי מה פרובוקטיבי.האמירה הזו איפה כתוב בתורה היא אמירה מאד פרודוקטיבית ומתסיסה. מותר לרצות לדעת מנין מביאים דברים אז אדרבא אם זה לגבי מדרשים וכדו' כדאי אולי לנסח שאלה בצורה יותר ממוקדת ...
מסכים לחלוטיןלא מדויק. יש אמינות מסוימת שמצפים שיגיע גם לילדים. ילדים זה לא עם טיפש שכל דבר אפשר לעבוד עליהם ולמרוח אותם
תיקון: הייתי מקבל בחילה עד ש:אני מקבל בחילה.
בספרי ילדים כבר הפסקתי להתעצבן מרוב שיש כ"כ הרבה ספרות לא אמינה
למיטב זכרוני מדובר רק על גיל שבו הילד בעצמו לא יודע להפריד בין מציאות ודמיון, כדי לא לגרום לילד לחשוב שאלו דברים אמיתיים.דא"ג: זכורני שישנה הוראה מהרבי מלובביץ' שלא לספר לילדים סיפורים מומצאים (ובטח לא הגיוניים. כמו"כ הרבי התנגד לקריקטורות).
במקרה הטוב.כל מה שקשור לבתי חולים, נכות ומשפחות רווחה.
כמה שעושים תסקירים -
מרגישים שזה מה שזה, תסקיר.
כן...במקרה הטוב.
במקרה הפחות טוב זה עובד עם הדמיון וההגיון של הסופר.
מניחה שיש לך היכרות מסוימות עם ההתמודדויות שציינת לכן את מזהה את חוסר האמינות, אבל כך זה גם בעוד הרבה תחומים אחרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: