מקפיצה. דחוףמישו יודע מה הגודל של קוסאות האיחסון עם מכסה?
אני צריכה סטנדרטי למשחקים
לא הענקיות
מקפיצה. דחוףמישו יודע מה הגודל של קוסאות האיחסון עם מכסה?
אני צריכה סטנדרטי למשחקים
לא הענקיות
אני ג"כ התאכזבתי לא עומד כ"|כ יציב אחד על השניאז לא מומלץ? כדאי לבטל?
נדמה לי שבמקומות אחרים זה הרבה יותר יקר
ובעיר שלנו חפשתי כבר ב כמה טמבורים ולא מצאתי בכלל
תודה רבה17 ליטר זה הגודל הסטנדרטי בדרך כלל
איפה משיגים את זה
אכן לכביסה מלוכלכלת פחות מתאים לדעתי.אני ג"כ התאכזבתי לא עומד כ"|כ יציב אחד על השני
ואפשר שרק התחתון הוא גדול וכל השאר מעלחו צריכים להיות בגודל הקטן שהוא גם די פתוח
משתמשת בו כרגע עד שיהיה לי פתרון אחר
מתאים יותר אולי לזו"צ פחות למשפחה ברוכה
הכי טוב בחנויות שנסגרו או מחליפות ריהוטאיפה משיגים את זה
איכות טובה.משהי יודעת מה האיכות של המצעים
מה בדיוק את מחפשת? מה ההבדל בין הכביסה הנקייה למלוכלכת מבחינת אכסון?אכן לכביסה מלוכלכלת פחות מתאים לדעתי.
אני מחפשת פתרון לכביסה נקיה עד שתקופל, או בכלל לא, כמו גרביים וכד'....
בנתיים בטלתי, נקווה למצוא פתרון אחר...
אני חושבת שהדגם של השנה שונה מהדגם הקודם (גם אני קניתי את אלה שעומדים עקום וממש התאכזבתי... מחכה להזדמנות להחליף אותם.)אני ג"כ התאכזבתי לא עומד כ"|כ יציב אחד על השני
ואפשר שרק התחתון הוא גדול וכל השאר מעלחו צריכים להיות בגודל הקטן שהוא גם די פתוח
משתמשת בו כרגע עד שיהיה לי פתרון אחר
מתאים יותר אולי לזו"צ פחות למשפחה ברוכה
תלוי לדעתי מה גודל התבניות שאתם רוצים לאפות בהם, וכמובן גם מקום אחסון... 60 ליטר זה ענק.יש למישהו מידע על טוסטר אובן?
שנה שעברה היה רק של גולדליין
השנה יש
גולדליין 34 ליטר 1800W
או 60 ליטר 2000W
ו40 ליטר של חברת סהרה
זה נקרא חברה טובה?
או לקנות את הגדול/קטן?
(המליצו לי לפחות 2000W ולא פחות)
צפה בקובץ המצורף 1093281
צפה בקובץ המצורף 1093283
צפה בקובץ המצורף 1093284
אופה טוב: עוגות, עופות, ירקות,??תלוי לדעתי מה גודל התבניות שאתם רוצים לאפות בהם, וכמובן גם מקום אחסון... 60 ליטר זה ענק.
לנו יש כמו ה34 ליטר לחלבי של כל השנה, ואני מרוצה ממנו מאוד (יחסית לטוסטר כמובן, זו לא עוצמה של תנור).
אצלנו הוא חלבי חחח בשימוש בעיקר לבצקים... לוקח יותר זמן מתנור רגיל, וגם שמה חום גבוה יותר, אבל בסה"כ אופה היטב עוגות וירקות.אופה טוב: עוגות, עופות, ירקות,??
הכוונה למק"ט 6660או 60 ליטר 2000W
לא מצליחה לבצע רישום והמנגינה מתנגנת בקו כבר זמן רב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: