סגרו את כל המכירות ברמותיכול להיות שמכירת פסח ברמות ירושלים טרם נפתחה???
מישהו יודע מה איכות הטפט אצלם? באמת קל להסרה? (ולא כמו מה שקניתי מחנות שנה שעברה שלא ירד)
הטפט במשנת יוסף חדש בשנה שעברה לא היה ובכל אופן זה יותר זול משאר החנויות בהפרש משמעותי אבל זה כבר אזל.איך אפשר לדעת מה עובי הטפט?
נראה לי שיש בזה ענין של הלכה שצריך עובי מסוים
נחמדים.למישהו יש נסיון עם המצעים?
קניתי כזה סל במכירה של סוכות. הגלגלים קטנים מאד ביחס לגודל הסל ולמשקל הכביסה. אמנם הם לא נשברו, אך יצאו מהמקום עם הזזת הסל.איך הסל כביסה עם הגלגלים?
הגלגלים לא נשברים מהר?
תודה
אז לא מומלץ? כדאי לבטל?קניתי כזה סל במכירה של סוכות. הגלגלים קטנים מאד ביחס לגודל הסל ולמשקל הכביסה. אמנם הם לא נשברו, אך יצאו מהמקום עם הזזת הסל.
בנוסף לכך, הסלים העליונים בולטים אחורה כמה סנטימטרים, כך שאם יש כמה סלים, המרחק בין הסל התחתון לקיר גדול משמעותית - מה שגורם לאיבוד יציבות כלל המתקן.
קשה לי להמליץ על ביטול, אבל השימוש בהחלט דורש התמודדות עם היציבות והסדר של הסלים.אז לא מומלץ? כדאי לבטל?
נדמה לי שבמקומות אחרים זה הרבה יותר יקר
ובעיר שלנו חפשתי כבר ב כמה טמבורים ולא מצאתי בכלל
קשה לי להמליץ על ביטול, אבל השימוש בהחלט דורש התמודדות עם היציבות והסדר של הסלים
מה יש באיקאה?יש באיקאה והוא מעולה
אז לא, הרעיון שלי לא מתאים...
המכירה עדין פתוחה?
מודדים לפי מה שמופיע בקטלוגאיך יודעים עם המכנסיים מתאימים לי ?
המידות שם זה כמו המידות בחנות ?
איך יודעים כמה זה חצי המותן ?
תלוי איפה...המכירה עדין פתוחה?
כתוב שם חצי המותןמודדים לפי מה שמופיע בקטלוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: