לא זכור לי כזה דבר היה כן תקופה של כמה שבועות שבהם רק מי שתרם לו סכום מסוים היה יכול לשמוע אותו.מה שידוע לי שהיה תקופה (לפני כמה חודשים) שהוא רצה להתחיל לבקש כסף על ההאזנה דמי מנוי של 90 ש"ח לשנה וכל הזמן הוא אמר שמי שלא ירשם יפסיד ויפסיד ויפסיד וכו' וכו' וככה"נ אנשים לא נרשמו ו...
מה שידוע לי שהיה תקופה (לפני כמה חודשים) שהוא רצה להתחיל לבקש כסף על ההאזנה דמי מנוי של 90 ש"ח לשנה וכל הזמן הוא אמר שמי שלא ירשם יפסיד ויפסיד ויפסיד וכו' וכו' וככה"נ אנשים לא נרשמו ו...
@עיין תרצה להסביר לי מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שאתה אמרת?לא זכור לי כזה דבר היה כן תקופה של כמה שבועות שבהם רק מי שתרם לו סכום מסוים היה יכול לשמוע אותו.
03-309-0300
לא 90 ש"ח אלא נראה לי ש30 ש"ח ולא לשנה אלא חד פעמי@עיין תרצה להסביר לי מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שאתה אמרת?
שום שקל לאהאם אתם מתכונים לקו שאם רוצים פרמיום יש לשלם 6 שח לחודש?
סקרנת אותי ממש..שלח לי בפרטי או במייל
שלח הודעה פרטית באתרסקרנת אותי ממש..
לאיזה מייל לשלוח?
עכשיו אני מבין למה "אוי אוי אוי"...אני לא מנוי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: