ווווווווווואיייי אותי מסקרן אאאאאאאאאאשששששששששבמקרה אני יודע אבל אתה כמובן לא מצפה שאכתוב את זה כאן...
שלח לי בפרטי או במייל
מי זה בבן אדם הזה
פליז
ווווווווווואיייי אותי מסקרן אאאאאאאאאאשששששששששבמקרה אני יודע אבל אתה כמובן לא מצפה שאכתוב את זה כאן...
שלח לי בפרטי או במייל
אין לי מנוי בפרימיוםווווווווווואיייי אותי מסקרן אאאאאאאאאאששששששששש
מי זה בבן אדם הזה
פליז
שלח לבמקרה אני יודע אבל אתה כמובן לא מצפה שאכתוב את זה כאן...
שלח לי בפרטי או במייל
באמת??!!דרך אגב, לא הרבה יודעים, אבל יש בקול הלשון מהדורת חדשות מאוד מוצלחת.
לחפש בתפריט הראשי אות חי״ת.
כל יום בשבע בערב סיכום כל החדשות במשך 20 דקות.
במקרה אני יודע אבל אתה כמובן לא מצפה שאכתוב את זה כאן...
שלח לי בפרטי או במייל
באמת??!!
מהדורת חדשות בקול הלשון?
אתה בטוח?
זה קו מעניין אך לא אמין ומי ששומע אותו כסדר מבין לאיזה מפלגה הוא שייך...האם למישהו יש מידע מי ומה עומד מאחורי הקו והאם הוא אמין ?
אני מחפש באתר של קול הלשון ולא מוצא...חדשות ״קול הלשון״
שלוחות נפרדות לגברים ולנשים
רמה גבוהה במיוחד.
בשביל לא לסחוף מאזינים, ולשמור על האופי התורני של הקו, הם הכניסו את זה בתוך תפריט הרבנים
יש קו בשם "קו המידע" שזה בעצם סיכום החדשות ויש גם לפעמים שיחות מעניינות בנושאי כלכלה ועודקו מוצלח מסכם יפה מאוד קרין מאוד מוצלח (וגם הדעות מענינות) מהוה החלפה טובה לכל הנייעס
לא נכון לומר שהוא לא אמין, כי כמו כל כלי תקשורת כל אחד שם את הפוקוס על דברים אחרים, וגם כל קווי המידע הנ"ל מעתיקים מכלי התקשורת, המיוחד מפריום שהוא עורך את החדשות עצמאית ומביא תוכן ופרשנות שעושה טוב למאזין יותר מאשר תקשורת שמאלנית מתבכיינת,זה קו מעניין אך לא אמין ומי ששומע אותו כסדר מבין לאיזה מפלגה הוא שייך...
מה כ"כ חסוי בקו חדשות מי המנהל שם?במקרה אני יודע אבל אתה כמובן לא מצפה שאכתוב את זה כאן...
שלח לי בפרטי או במייל
הכל בקו הזה חסוימה כ"כ חסוי בקו חדשות מי המנהל שם?
ממי נראה לך שהוא מושפע ולאיזה צד במפה הפוליטית הוא קשור.הכל בקו הזה חסוי
אבל כל שם עם ועדת רבנים [מזכיר לי את הבדיחה על ההוא שמתייעץ עם הכותל]
וזה ממש מורגש איך הוא מנסה להשפיע על דעת הקהל בכל מיני נושאים
אני יכתוב כאן משהו שאני עצמי חושב שזה קונספירציה אבל יש סיכוי שמישהו שיש לו אינטרס להשפיע על דעת הקהל מממן אותו [כמובן הכל בסוואה שזה קו חדשות נקי ומתחת השטיח מכניס דעות כלפי דברים שהוא מעוניין בהם]
כמובן על תאונת דרכים בכביש 6 אין שום אינטרס השפעה אבל בדברים שהוא מעוניין להשפיע על דעת הקהל זה ממש מורגש[כמובן למי ששם לב]
אני אישית לא מסוגל להקשיב לקו הזה בגלל הנ"ל
חיפשתי לא מצאתידרך אגב, לא הרבה יודעים, אבל יש בקול הלשון מהדורת חדשות מאוד מוצלחת.
לחפש בתפריט הראשי אות חי״ת.
כל יום בשבע בערב סיכום כל החדשות במשך 20 דקות.
הוא מזדהה בעיקר עם 'דגל'ממי נראה לך שהוא מושפע ולאיזה צד במפה הפוליטית הוא קשור.
אני מאזין קבוע שלו
נכון שפה ושם נותן עקיצות לשס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: