מה התנאים לקבלה? בחינם או בתשלום? היקף שעות?זה מייל של הרשמה לקורסים ar.millerbooks ואח"כ שטרודל וכו' - של 'צוות הצלה'
אבל זה בירושלים והסביבה
אני צריך בבני ברק
מה התנאים לקבלה? בחינם או בתשלום? היקף שעות?זה מייל של הרשמה לקורסים ar.millerbooks ואח"כ שטרודל וכו' - של 'צוות הצלה'
אבל זה בירושלים והסביבה
אני צריך בבני ברק
למיטב הבנתי זה בחינם לאלו שיתחייבו להתנדב בפעילות הצלת חיים למשך תקופה (ככה זה בדרך כלל)מה התנאים לקבלה? בחינם או בתשלום? היקף שעות?
יש תפות מייל של פרסום קורסים עזרה ראשונה כן חובשיםמה התנאים לקבלה? בחינם או בתשלום? היקף שעות?
אין ליפרימיום לכן אני לא יכול לשלוח אישייש תפות מייל של פרסום קורסים עזרה ראשונה כן חובשים
תעלה מולי באישי ואני יתן לך את ההמייל להתחברות
מה הכתובת מייל שלךאין ליפרימיום לכן אני לא יכול לשלוח אישי
מה הכתובת מייל שלך
בהחלט, נוף הגליל, מגדל העמק, בית שאן, כפר גדעון והאיזור, מוזמנים להתקשר ולהרשם, או בקישור:זה גם לתושבי האיזור?
נוף הגליל?
שימוש במכישירים, חמצן, קרש גב, תרגולים מעשיים רבים, ניהול צוות, ועוד הרבהמה לומדים יותר בקורס חובשים מקורס מע"ר 44
קורס חובשים או עזרה ראשונה?!בהחלט, נוף הגליל, מגדל העמק, בית שאן, כפר גדעון והאיזור, מוזמנים להתקשר ולהרשם, או בקישור:
https://docs.google.com/forms/d/e/1...DBSbUyPMSps_zoxgZp6yZ8dQ/viewform?usp=sf_link
מפרסמים, והרבה, פשוט צריך לעקוב אחרי הפרסומים, יש במייל יש בוואטסאפ וברשת קבוצות שנקראות 'פרסום קורסי עזרה ראשונה' שם מפרסמים הכלחבל שלא עושים קורס בבני ברק
(או לפחות מפרסמים על קורסים - כי שמעתי שעשו בויזניץ ע"י 'הצלה-מד"א' עם 30 מתנדבים חדשים, ואם רק הייתי יודע שיש כזה קורס - הייתי מבקש להצטרף)
עכ"פ אם יש למישהו מידע, אשמח לדעת
באיזה מייל?
אשמח לקבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: