כמו בפסח מצרים, ואתם לא תצאו איש מפתח ביתו עד בוקר....
מכמה מקורות מוסמכים כבר התגלגל אלי המידע שהממשלה עוסקת כעת בהנפקת צווי חרום שמתירים מעבר לאנשים ספציפיים, כמו רופאים בבית החולים.
אנחנו בכיוון לסגר כללי, זה ברור וחד משמעי.
תתארגנו. מוטב מוקדם מאשר ברגע האחרון.
ובעזרת השם שנסיים גם בגאולה העתידה.
יש אייקון של סיבוב אצבע מול המצח?בספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
קיבלתי למייל מקודם זה נראה לי המצאה, מישהוא ראה את הספר?
פייק.דוקא גור בבני ברק למדו היום כרגיל ללא ציות לשום כלל!
עד שהמשטרה נאלצה לסגור את הישיבה.
אף אחד??אנחנו תכף מסיימים ספר תהילים למען חולי כלל ישראל, יש למישהו שמות מסויימים להגיד לי מהר, שנוכל להזכיר אותם?
תודה
גרטלר ?כנ"ל בכולל של בעלי.
לא מופיע, לא באוצר החכמה, ולא בהיברובוקס. מעניין איפה הצליחו להשיג את הספר הנדיר הנ"ל.....בספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
כנ"ל בכולל של בעלי.
,מותר להגיד שאני דווקא כן מוצאת נקודות של הנאה בשהייה בבית?
בחיים אף אחד לא פירגן לי חופש גדול כ"כ עם הילדים,
למרות שברור שהייתי שמחה ומעדיפה שכולם יהיו בריאים והנסיבות היו טובות יותר!
גם במחיר עבודה יומיומית קשה...
וכמובן שאנחנו מתפללים יחד עם הילדים לרפוא"ש לכל עמי"ש!!!!!!!!!!!!!
בד"כ עונש כבד הוא על עוון כבד...כמעט חשבתי שזה עונש על כך שהתלוננתי כל שנה
עוד ציטוט מהספר 'משעמם לי מוות' יו"ל ע"י נפגעי בידוד הקורונהבספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
לקח טוב ?אנחנו קבלנו הודעה טלפונית מהחיידר שע"פ הוראת ר' חיים החיידר נסגר עד להודעה חדשה ... (חיידר בבני ברק)
חחחחחחחחחחחחחחחחח...................בספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
מאיפה את יודעת כמה התלוננתיבד"כ עונש כבד הוא על עוון כבד...
בורנשטיין ב'בחדרי': נשיא 'איחוד הצלה' אלי ביר נדבק בקורונה. שמואף אחד??
חבל
סוף סוף קול אחד שפוירבותי!!!
אחי ואחותי!!!
באו לצאת מהפניקה!!!!
באו לא להיחסף עם הבהלה שיש בתקשורת!!!!
נכון, צריכים לשמור מאוד על עצמינו ועל הורינו, ולהקפיד על כל ההנחיות,
אבל בואו נעשה את זה מתוך רוגע ושלוות הנפש ומתוך שמחה!!!!
אנחנו החרדים רואים את השלווה והרוגע על המנהיגים שלנו, חסידים וליטאים!!
באו להיחסף עם הרוגע של מנהיגינו ועם האמונה שלהם!!!!!
ולחיות כיהודי מאמין, ולחיות ביחד אם הקב"ה'!!!!
ולהתפלל, וללמוד, ולהכין את עצמינו לחג האהוב והקדוש שבא עלינו לטובה!!
ולהתחזק ביחד, עוד טיפונת עד שהמשיח יגיע, בקרוב בימינו אמן!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: