קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
כמו בפסח מצרים, ואתם לא תצאו איש מפתח ביתו עד בוקר....
מכמה מקורות מוסמכים כבר התגלגל אלי המידע שהממשלה עוסקת כעת בהנפקת צווי חרום שמתירים מעבר לאנשים ספציפיים, כמו רופאים בבית החולים.
אנחנו בכיוון לסגר כללי, זה ברור וחד משמעי.
תתארגנו. מוטב מוקדם מאשר ברגע האחרון.
ובעזרת השם שנסיים גם בגאולה העתידה.

שם שמי

משתמש מקצוען
בספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
קיבלתי למייל מקודם זה נראה לי המצאה, מישהוא ראה את הספר?
יש אייקון של סיבוב אצבע מול המצח?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
מרן הראשון לציון הרב יצחק יוסף בפסק דין: "לסגור את כל בתי הכנסת בבתי החולים".

כאן: ‏המשטרה פיזרה הערב חתונה שבה השתתפו כ150 איש בביתר עילית. אדם אחד עוכב - אחד ממארגני האירוע.

‏פרופסור יורם וייס, מנהל בית החולים ׳הדסה׳ לישי כהן ב'כיכר: לא בטוח (בלשון המעטה) שהקורונה תחלוף בקיץ.

ורד בגליל

משתמש מקצוען
הפיצו הפיצו הפיצו
אסור להפסיק את השרשור!
מי שיפסיק לא מובטח לו שיהיה מוגן!!!!!
הרב המקובל הקדוש רבי הרשל'ה מחעלמא זצוקלל"ה 'המלוב"ן מקראקא' כתב בספרו "מגן אחורי שמשון"
שבאחרית הימים
ממש לפני בוא משיח
יהיה בעולם מכה גדולה ועצומה שלא נראתה כמותה והיא תבוא ממין הצורקילי"א (עטל"ף בלע"ז)
מגוי רחוק אשר לא נודע מקומו עד הנה, ורק נתגלה בזמן רבינו ה'בית יוסף' (והוא חינ"א בלע"ז)
ומי אשר באותו זמן יתמיד בקריאת ספר חבקוק ערב ובוקר וצהרים
מובטח לו שיהיה לו המון טופי קרמל (והוא של חברת בונבו"ן בלע"ז)
---השלם את החסר---
:)
חלאס!

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
לא מופיע, לא באוצר החכמה, ולא בהיברובוקס. מעניין איפה הצליחו להשיג את הספר הנדיר הנ"ל.....

תמימה

מעטפת אישית מושלמת. בשבילך.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מותר להגיד שאני דווקא כן מוצאת נקודות של הנאה בשהייה בבית?
בחיים אף אחד לא פירגן לי חופש גדול כ"כ עם הילדים,
למרות שברור שהייתי שמחה ומעדיפה שכולם יהיו בריאים והנסיבות היו טובות יותר!
גם במחיר עבודה יומיומית קשה...
וכמובן שאנחנו מתפללים יחד עם הילדים לרפוא"ש לכל עמי"ש!!!!!!!!!!!!!
,
כן, אבל הנסיבות משנות לי מאד, וכשאני כל הזמן שומעת על חולים זה מוריד לי את כל החשק, וכן שגם אני הוצאתי לחלת ומחכה לרחמי שמיים שיאשרו לי אבטלה ויהיה במה להכניס את החג, כמעט חשבתי שזה עונש על כך שהתלוננתי כל שנה ולא הבנתי עד כמה צריך להודות שאנחנו עסוקים בערב החג ולא בקורונה!

בריקים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עוד ציטוט מהספר 'משעמם לי מוות' יו"ל ע"י נפגעי בידוד הקורונה

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כיכר השבת;
החתן מביתר נעצר ושוחרר לאחר חקירה לביתו

דפה

משתמש מקצוען
חחחחחחחחחחחחחחחחח...................
אחד הטובים!!!!!!!!!!!!1כמה צחקנו!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה נראה לך המצאה?!

תמימה

מעטפת אישית מושלמת. בשבילך.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בד"כ עונש כבד הוא על עוון כבד...
מאיפה את יודעת כמה התלוננתי ;)
ולא שלא ישמע נכון שמחה עם הילדים המקסימים שלי
אבל עצובה שהחיים הנורמליים ואיתם הקשיים הבריאים נעלמו...

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רבותי!!!

אחי ואחותי!!!

באו לצאת מהפניקה!!!!

באו לא להיחסף עם הבהלה שיש בתקשורת!!!!

נכון, צריכים לשמור מאוד על עצמינו ועל הורינו, ולהקפיד על כל ההנחיות,
אבל בואו נעשה את זה מתוך רוגע ושלוות הנפש ומתוך שמחה!!!!

אנחנו החרדים רואים את השלווה והרוגע על המנהיגים שלנו, חסידים וליטאים!!

באו להיחסף עם הרוגע של מנהיגינו ועם האמונה שלהם!!!!!

ולחיות כיהודי מאמין, ולחיות ביחד אם הקב"ה'!!!!

ולהתפלל, וללמוד, ולהכין את עצמינו לחג האהוב והקדוש שבא עלינו לטובה!!
ולהתחזק ביחד, עוד טיפונת עד שהמשיח יגיע, בקרוב בימינו אמן!!
סוף סוף קול אחד שפוי

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה