קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.

ורד בגליל

משתמש מקצוען
קבלו אתגר לשיעמום הזה...

אני בטוח שיש אנשים שמתעשרים על הסיפור של הקורונה.

מה שאני מחפש זה איך אני מרוויח מהקורונה...

תנו רעיונות!
יותר אנשים בבית
ויש יותר סתימות
יש לך יותר פרנסה...

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
קבלו אתגר לשיעמום הזה...

אני בטוח שיש אנשים שמתעשרים על הסיפור של הקורונה.

מה שאני מחפש זה איך אני מרוויח מהקורונה...

תנו רעיונות!
למכור מסיכות וכפפות במרכז השכונה.

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כיכר השבת:
נעצר חשוד בארגון חתונה המונית בביתר

avi media

משתמש מקצוען
בעקבות מגיפת הקורונה: רבני בני ברק התכנסו ואלו הן ההוראות
פרסום ראשון: גדולי רבני עיר התורה והחסידות בני ברק, התכנסו הערב לישיבת חירום תחת הכותרת 'ונשמרתם מאוד לנפשותיכם', לאחר הישיבה הוחלט על שורת צעדים והוראות לציבור בכדי לצלוח את המאבק בהתפשטות הנגיף הקטלני | אין תפילת ערבית בבתי הכנסת ולא להביא ילדים כלל
כינוס רבנים ואנשי החירום בעקבות הקורונה צילום: שוקי לרר
ביממות האחרונות, גוברים המאמצים של רבנים בכירים במגזר החרדי לגרום לציבור להתעורר ולהקפיד ככל הניתן על המצווה מדאורייתא של וְנִשְׁמַרְתֶּם מְאֹד לְנַפְשֹׁתֵיכֶם עקב נגיף הקורונה - covid19.
הערב (רביעי) הסתיימה ישיבה מורחבת בעיר בני ברק, בהשתתפות רבני הקהילות, ראש העיר אברהם רובינשטיין, אנשי משרד הבריאות, כוחות החירום והביטחון. בישיבה נקבעו תקנות בעקבות הקורונה, שיפורסמו מחר או מחרתיים ברחבי העיר במטרה למנוע ככל הניתן את המשך התפרצות נגיף הקורונה. הרבנים צפויים לחתום על מסמך מוסכם על כולם, והוא יופץ ברחבי העיר.
בין התקנות עליהם חתמו הרבנים, ומתפרסמים לראשונה ב'בחדרי חרדים' הוחלט כי בשלב זה תפילת ערבית לא תיערך עוד בבתי הכנסת, כי אם בפתחי בנייני מגורים ובחצרות הבתים - מניין מצומצם של דיירי הבניין בלבד, תוך שמירת מרחק בין המתפללים, על פי הנחיות משרד הבריאות.
באשר לתפילת שחרית, בשלב זה הוחלט כי הם ייערכו במניינים מצומצמים מאוד - בבתי הכנסת, החל מנץ החמה ועד לסוף זמן תפילה. בהודעת הרבנים מודגש כי אין להביא כלל ילדים לבית הכנסת.
במהלך הישיבה, המשתתפים העלו הצעות ורעיונות שונים, כאשר המטרה של כולם מאוחדת ומגויסת למטרה של וְנִשְׁמַרְתֶּם מְאֹד לְנַפְשֹׁתֵיכֶם. בין ההצעות שהועלו, מניין ענק של כלל תושבי בני ברק - מהבית. מדובר בהצעה אותה העלה הגאון הרב חיים יצחק אייזיק לנדא, רב העיר וראש מערכת הכשרות, שהציע כי התפילה תיערך באמצעות מערכת רמקולים או דרך תחנות הרדיו החרדיות.
אם ההצעה נשמעת לכם לא ריאלית, במכתב משותף עליו חתמו יו"ר רבני צהר הרב דוד סתיו, יו"ר ארגון רבני בית הלל הרב נהוראי, והרב אליעזר מלמד מהר ברכה שמזוהה עם האגף היותר חרד"לי - מכתב אותו פרסם יאיר שרקי - נקבע כי אין להתפלל במניין, גם בשבת. הרבנים גם קראו לכולם להתפלל קבלת שבת ולכה דודי בכניסת השבת בשעה 18:00 - כולם יחד אך כל אחד ואחד בביתו.
בין המשתתפים בפגישה היו: הגאון רבי יצחק זילברשטיין, הגאון רבי שמעון בעדני, הגאון רבי שמעון גלאי, הגאון רבי שריאל רוזנברג, הגאון רבי יהודה אריה דינר, הגאון רבי מרדכי בונים זילברברג הגאון רבי יהודה סילמן, הגאון רבי שבח צבי רוזנבלט, הגאון רבי חיים יצחיק אייזקי לנדא, הגאון רבי יהודה אריה דינר, והגאון רבי מרדכי בונים זילברברג.
הרבנים התכנסו לישיבה מצומצמת באולם גדול מאוד בבית הכנסת שבבתי אבות פוניבז', ברחוב הרב הירש בעיר, אך שמרו על מרחק של מטר ויותר בין אחד לשני. את הישיבה פתח הגר"ש גלאי עם פרק תהילים. בהמשך נשאו דברים הרבנים ואנשי משרד הבריאות. כמו כן נכח קצין אג"מ דן סנ"צ הוד לוי ונציגי פיקוד העורף.
מוקדם יותר הערב התפרסם פסק דין תקדימי של הפוסק החרדי הבכיר הגאון רבי יצחק זילברשטיין, חתנו של מרן פוסק הדור הרב אלישיב זצ"ל המחייב את מי שממתין לתוצאות בדיקת הקורונה לענות לטלפון בשבת בשינוי. "אדם שנלקחה ממנו בדיקה לנגיף הקורונה, חייב להיות זמין בשבת קודש, ולענות לטלפון המתקשר בשבת, בשינוי, קרי שלא כדרך הרגילה בחול, אך עליו כאמור לענות לשיחה".
הרב גם התיר לאנשי משרד הבריאות להיערך לעדכון במגזר החרדי על צורך בבידוד וכתב, "מותר להודיע באמצעות כריזה, או בשאר דרכים שימצאהו לנכון על ידי נכרי". הכריזה בפועל תתבצע באמצעות גל שקט בתחנות הרדיו החרדיות וכרוזים של ארגוני זק"א בשכונות החרדיות.
להלן עיקרי הדברים מכינוס החירום של רבני העיר בני ברק בראשות מרנן ורבנן שליט"א:
1. תפילות ערבית בשבת ובחול יתקיימו בבניינים ובמקומות מרווחים אין צורך לבוא לבית הכנסת.
2. תפילות שחרית ומנחה יתקיימו רק במניין מצומצם. כל בית כנסת ישתדל לקיים מניינים מהנץ החמה עד סוף זמן תפילה בכל חדר אפשרי. קריאת התורה אפשר לשמוע דרך פרוזדור או ברחבה סמוכה ויוצאים בזה ידי חובה.
3. נשים וילדים מתחת לגיל בר מצוה לא יתפללו בבתי הכנסת.
4. בני שבעים ומעלה, וכן בעלי רקע רפואי יתפללו בביתם.
5. ראוי להמנע מטבילה במקווה. ומי שהולך בכל זאת, יקפיד ביתר שאת על כללי הזהירות. ריחוק, כל אחד לבדו ושהייה של בודדים בלבד.
6. אין לקיים חתונות ואירועים מרובי משתתפים בבתים פרטיים הדבר עלול לסכן אותם ואת סביבתם.
כמו כן הורו הרבנים כי חובה לציית להוראות משרד הבריאות מכל משמר. וכן על ההורים להשתדל להשרות אווירה רגועה ושמחה בבית בכדי לעבור את התקופה בהצלחה.

דפה

משתמש מקצוען
מה????חשבת שרק זקנים או קבוצות סיכון מתים???????
כנראה אתה לא לגמרי מעודכן מה זה קורונה.
לך תברר איזה תותח היה היהודי הראשון בצרפת שאתמול היתה לווייתו

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יותר אנשים בבית
ויש יותר סתימות
יש לך יותר פרנסה...

נפלת...
אני אמנם משתדל לעסוק בצרכי ציבור, אבל לא במובן שכיוונת אליו..
פשוט כשנרשמתי חיפשתי שם פנוי, במינימום נסיונות. האופציה של אינסטלטור תפסה ב'וואן שוט'...

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
משה נוסבאום ב׳ערוץ 12׳:
המשטרה ממשיכה גם הערב להיערך לתרחיש הקיצוני של הסגר מלא.

׳ערוץ 12׳:
בבני ברק ובאלעד הנסיעות בתחבורה הציבורית ממשיכים כרגיל.

׳ערוץ 13׳ בפרסום ראשון:
בדיקות דם לגילוי מהיר של נוגדני קורונה הגיעו לישראל לבדיקה מדגמית.

רה"מ לערוץ 12:
״הכנתי צו ואפרסם אותו מחר אם הדבר יהיה חיוני״

ערוץ 7:
גורם בכיר בעיריית ירושלים: צופים סגר מלא ביומיים הקרובים.

חנני ברייטקופף ב'כיכר':
הגאון רבי אשר וייס מורה כי אסור לחזן לגשת לפני העמוד אם יש בבית הכנסת יותר מעשרה מתפללים.

‏ברחבי הארץ נרשמה ירידה דרסטית במספרי הנוסעים בתחבורה הציבורית, בעקבות פרסום ההנחיות החדשות של משרד הבריאות בנושא. בינתיים, הוחלט שלא לצמצם תדירות של קווים פעילים, על מנת שלא ליצור עומסים בקווים אלה

בבריטניה:
676 חולים נדבקים חדשים התגלו ביממה האחרונה. מספר הנדבקים בממלכה עומד כעת על 2,626. עלייה של 25% במספר הנדבקים ב-24 השעות האחרונות.

לשכת התעסוקה:
234,199 אנשים הגישו בקשה לדמי אבטלה מאז תחילת חודש מארס. 85% מהם - עובדים שיצאו לחופשה ללא תשלום. רק היום כבר יותר מ-54 אלף אנשים נרשמו. קצב ההרשמה עומד על כ-5,000 לשעה.

100 דגימות ראשונות של קורונה הגיעו היום לבדיקה במעבדה המרכזית של קופת חולים מכבי. צפי התשובה לבדיקות תוך 5-7 שעות.

ישראל כהן ב׳קול ברמה׳:
האד׳ מויז׳ניץ הורה לציית לצו החדש של משרד הבריאות ופסק להפסיק את הלימודים בכוללים, בישיבות ובחיידרים. מחר תיהיה הוראה מפורטת על סדרי לימוד לבחורים שלא במסגרת הישיבה

נתוני הקורונה הרשמיים באיראן מתעדכנים:
17361 חולים, 1135 מתו עד כה. סגן שר הבריאות האיראני אינו אופטימי:" לא נראה שנשתלט על המגיפה בעתיד הנראה לעין. יש לנו נדבק חדש כל דקה וחצי. כל 20 דקות מת אדם באיראן מקורונה. (אבו עלי)".

מהמרכז הרפואי שיבא נמסר:
התדרדרות במצבו של חולה הקורונה הקשה במתחם המיוחד. הוא מורדם ומונשם.

רן בוקר:
מגיש הטלוויזיה העיתונאי שמעון ריקלין ייכנס לבידוד אחרי שאירח בתוכניתו בערוץ 20 אדם שחשוד בתור חולה בקורונה.

מישראל תצא הבשורה? השר בנט בגל"צ:
"המכון הביולוגי עשה כמה פריצות דרך באבחון קורונה בימים האחרונים".

שר הבריאות יעקב ליצמן לגלסנר ב'קול ברמה':
״יש צו סגירה לכל מוסדות החינוך כדי להגן על הציבור. התקשורת אוהבת לפרסם את הביקורת על החרדים, אני דווקא רואה שיש היענות ומשמעת מצד הציבור. אלו שלא נשמעים להוראות זה חמור ביותר״

שר הבריאות הרב יעקב ליצמן למימרן בקו"ח:
הזמנו ציוד בכמויות גדולות, ואנחנו נערכים לתקופה ארוכה. חלק מהציד בדרך, וחלק כבר הגיע. לא יהיה שום שלב שיהיה חסר מזון! כרגע אנחנו בודקים את סוגיית מאפיות המצות ושאר הצרכים לחג הפסח

שר הבריאות הרב יעקב ליצמן למימרן בקו"ח:
אנחנו נמצאים בשעת חירום, חייבים להפנים את זה. אני מבקש מכולם שוב: לא לצאת מהבית, כולל לא לבית כנסת. לצאת רק לדברים דחופים.

ראש הממשלה נתניהו בחדשות 12:
"ביחס לבדיקות - ביקשתי שעד ראשון יהיו לנו 3,000 בדיקות. ליום ראשון הבא ביקשתי שנגיע ל-5,000 בדיקות, וליום ראשון של אחרי זה - שיהיו 10,000 בדיקות. זה דורש הרבה הצטיידות"

שר התחבורה בצלאל סמוטריץ לגלסנר ב'קול ברמה':
התחבורה הציבורית היא אחת מנקודת התורפה של הפצת הנגיף, לכן אני אומר לציבור תמנעו מנסיעה בתחבורה הציבורית.

שר התחבורה בצלאל סמוטריץ לגלסנר ב'קול ברמה':
אין לנו יכולת לאכוף מספר אנשים ורמת ניקיון בכל אוטובוס. יש הנחיות וביטול קוים שלא נחוצים אבל הציבור צריך לקחת אחריות ולהצמד להוראות.

שר התחבורה בצלאל סמוטריץ למימרן בקול חי:
העובדה שהתח"צ זה כלי שיש בו פרצה גדולה בהעברת הנגיף מאיזור לאיזור, הביאה אותנו לקרוא לציבור שלא להשתמש בתחבורה ציבורית. עדיף נסיעה ברכב הפרטי או במונית.

עם התפשטות הקורנה ובכדי למנוע מחסור ערב חג הפסח: ח"כ אורי מקלב פנה לשרי הרווחה והכלכלה בדרישה להכליל את מאפיות המצות כמפעלים חיוניים גם בעת חירום.

מנכ”ל משרד הבריאות משה בר סימן טוב בערוץ 12:
“צריך פעם אחת להפסיק את מחול השדים סביב מחסור הבדיקות. אין חוסר בבדיקות בישראל, יש חוסר בכל העולם ואנחנו התחלנו ב350 בדיקות ביום וכיום אנו מעל 2000 ביום. זה מעל לממוצע לעומת כל העולם”

עמית סגל:
אדלשטיין פרסם צו: לא יותר מעשרה אנשים בדיון בכנסת. המשמעות - כרגע הוועדה המסדרת לא תכלול יותר מעשרה ולכן לכאורה תהיה שוויונית בהרכבה.

ישראל כהן חושף ב'קול ברמה':
פסק דין דרמטי של הגר"י זילברשטיין במאבק בנגיף הקורונה. אדם שנלקחה ממנו בדיקה - חלה עליו חובה להיות זמין בשבת ולענות לטלפון בשינוי.

׳כאן 11׳: ראש הממשלה החליט לדחות בשלב זה את בקשת משרד הבריאות להסגר מוחלט. אם הציבור לא ייענה לדרישה להישאר בבתים – במשטרה ייאכפו את הצווים.

'כאן 11':
ר״ע בת-ים צביקה ברוט הורה על סגירת כל בתי הכנסת בעיר מיום שישי בבוקר.

מחר ב'הדרך' מכתב מרן ראש הישיבה חכם שלום כהן: "להתגבר ולהוסיף בעסק התורה הקדושה שהיא מגנא ומצלא ולהרבות בתפילה ובכיה קמיה קודשא בריך הוא. הדבר פשוט וברור שיש לשמור כפי ההוראות והכללים של המומחים המוסמכים בזה שהם פיקוח נפש ממש".

משרד הבריאות שלח ל400 אנשים הודעות טלפונית לאחר שאותרו באיכוני השב"כ כי היו בסביבת חולי קורונה ומחוייבים בידוד.

ארי קלמן:
רה"מ נתניהו קיים הערב שיחת טלפון עם ראש מועצת קרית יערים יצחק רביץ בנוגע לנגיף הקורונה.

נערך לאחרונה ב:

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
ממשיכים להישמר מהנגיף: בשעה הקרובה ימסור הרבי מצאנז שיחת חירום מביתו לכלל החסידים בארץ ובחו"ל. השיחה תועבר טלפונית במערכת קול צאנז ובקול הלשון. בחדר יהיו נוכחים דייני החסידות

היועץ הרפואי ויו"ר 'מגן לחולה' הרב בני פישר ב'לפני חצות' בסקופים: "במשך שבועות אנשים ראו בי נביא זעם ולא רצו להקשיב. אנחנו במצב מלחמה ממש, ההוראות ההלכתיות והבריאותיות ברורות ויש ליישם אותן. ציבור שלם חווה דיסאינפורמציה עם הוראות סותרות וזו שערוריה".

מפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
רבותי!!!

אחי ואחותי!!!

באו לצאת מהפניקה!!!!

באו
לא להיחסף עם הבהלה שיש בתקשורת!!!!

נכון, צריכים לשמור מאוד על עצמינו ועל הורינו, ולהקפיד על כל ההנחיות,
אבל בואו נעשה את זה מתוך רוגע ושלוות הנפש ומתוך שמחה!!!!

אנחנו החרדים רואים את השלווה והרוגע על המנהיגים שלנו, חסידים וליטאים!!

באו להיחסף עם הרוגע של מנהיגינו ועם האמונה שלהם!!!!!

ולחיות כיהודי מאמין, ולחיות ביחד אם הקב"ה'!!!!

ולהתפלל, וללמוד, ולהכין את עצמינו לחג האהוב והקדוש שבא עלינו לטובה!!
ולהתחזק ביחד, עוד טיפונת עד שהמשיח יגיע, בקרוב בימינו אמן!!

תמימה

מעטפת אישית מושלמת. בשבילך.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני רק נזכרת בשנה שעברה
עבדתי עד הרגע האחרון והתלוננתי למה אין לי חופש :(
ולמה אין לי זמן לנקות כשאני עובדת. :confused:
רצתי לקניות והתעצבנתי על העומס המטורף בחנויות, :mad:
וכעסתי שהכל כל כך יקר :eek:
השנה אין לי אף אחת מהבעיות הנ"ל ;)
אבל משום מה אני לא מרוצה :rolleyes:
ולמרות החופש אין לי חשק לנקות ולא לעשות כלום,
הייתי רק רוצה ערב פסח נורמלי כמו בשנה שעברה
מבטיחה שיותר לא אתלונן... ;)

רק שתחזור כבר השגרה! :D

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קיבלנו הודעה טלפונית מהחיידר שלאחר קבלת הוראה ממרן הגר"ח קניבסקי הלימודים ממשיכים באותה מתכונת שהיתה היום. הדבר בתיאום עם הנהלות התתים המרכזיים בבני ברק.

כנ"ל בכולל של בעלי.

אחת+

משתמש פעיל
בספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
קיבלתי למייל מקודם זה נראה לי המצאה, מישהוא ראה את הספר?

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
רבותי!!!

אחי ואחותי!!!

באו לצאת מהפניקה!!!!

באו לא להיחסף עם הבהלה שיש בתקשורת!!!!

נכון, צריכים לשמור מאוד על עצמינו ועל הורינו, ולהקפיד על כל ההנחיות,
אבל בואו נעשה את זה מתוך רוגע ושלוות הנפש ומתוך שמחה!!!!

אנחנו החרדים רואים את השלווה והרוגע על המנהיגים שלנו, חסידים וליטאים!!

באו להיחסף עם הרוגע של מנהיגינו ועם האמונה שלהם!!!!!

ולחיות כיהודי מאמין, ולחיות ביחד אם הקב"ה'!!!!

ולהתפלל, וללמוד, ולהכין את עצמינו לחג האהוב והקדוש שבא עלינו לטובה!!
ולהתחזק ביחד, עוד טיפונת עד שהמשיח יגיע, בקרוב בימינו אמן!!
אני מקווה שאת/ה בכוננות ספיגה,
זה ממש לנפנף במטפחת אדומה מול כל ה--- שנמצאים פה.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
*הרב הראשי לישראל הראשון לציון הרב יצחק יוסף בפסק דין דרמטי: "לסגור את כל בתי הכנסת של בתי החולים"* *הראשון לציון הרב יצחק יוסף שיגר הערב לשר הבריאות יעקב ליצמן פסק הלכה דרמטי וקבע כי בתי הכנסת שבבתי החולים יסגרו בשל הקושי בשמירת מרחק של 2 מטר מאדם לאדם. כמו כן פסק כי חובה לכל אדם הממתין לתוצאות בדיקת קורונה להיות זמין בטלפון והנחה על הקמת מערך כרוזי שבת להכרזה על בידוד באזורים החרדיים. כל הפרטים* *פוסקי ההלכה מתייצבים בחזית המאבק בקורונה* הראשון לציון הרב יצחק יוסף מפרסם הערב פסק הלכה הקובע כי, "אין ספק שכל מי שנבדק לקורונה עליו להשאיר בשבת מכשיר פלאפון זמין, שיוכלו לעדכנו על מצבו ולאן עליו להתפנות... גם מי שלא נבדק ישאיר את הפלאפון זמין, כדי שאם ימצא שהוא שהה בקרבת חולה מאומת ועליו לשהות בבידוד, יוכלו להודיעו בהקדם". הרב הראשי לישראל הוסיף עוד, "כי יש להקים מערך רכבים עם כרוז שיכריז בשבת באזורים דתיים וחרדיים על חובת בידוד, לפי האזורים שיתברר במהלך השבת שחייבים בבידוד". בחלק דרמטי נוסף של הפסק הוא הורה לסגור לאלתר את בתי הכנסת שבבתי החולים, בשל החשש לשלומם של מתפללים עם מערכת חיסונית נמוכה, וחוסר היכולת לקיים את הוראות הבטיחות של משרד הבריאות, המונעות שהייה של יותר מ-10 אנשים בבית כנסת עם מרחק של 2 מטרים זה מזה. פסק ההלכה התקדימי ניתן במענה לשאלות ההלכתיות המתעוררות במצב החירום כמוהו לא ידעה ישראל. מאגף ההסברה למאבק בנגיף הקורונה במגזר החרדי שע"י משרד הבריאות נמסר הערב, "פסקי הדין של גדולי הדור מדברים בעד עצמם ומלמדים על עת החירום המחייבת פעילות מואצת בטרם פורענות חלילה. אנו פועלים באופן נמרץ לתכלל את כלל הפעולות הנדרשות לביצוע מבצעי של ההודעות לציבור החרדי בשבת במקרה הצורך. אנו שבים ומדגישים את המחוייבות והדחיפות להישמע לכל הוראות משרד הבריאות כדי להיאבק בנגיף".

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
בספר הקדוש 'שטף הסמבטיון' *למקובל רבי ישועה חפותא 'החוזה מדמשק' זי"ע* נמצא בימים אלה בכת"י סוד נפלא בעל משמעות אקטואלית מצמררת וז"ל: *"שנה שבן דוד בא תפרוץ במדינת טשעיינא והיא בפאתי מזרח מגיפה שמביאין היצורים הקטנים שקורין קורני"א. וכל חכמי אומות העולם ילאו מלמצוא מזור ומרפא*. באותו היום דע והבין שמלך המשיח כבר עומד בפתח *וסימנך כאשר תבוא המגיפה בשערי ירושלים ויבקשו הסרדיוטין לבטל תינוקות של בית רבן תעלה שוועתם השמיימה ובערב חג הפסח יבוא ויתגלה.* בינו זאת וזיכרו זאת".
קיבלתי למייל מקודם זה נראה לי המצאה, מישהוא ראה את הספר?
נראה לי מתאים יותר 'שטף הפייקניוז' , טביעות האצבע שממנה מצוץ הידיעה הזאת ניכרת פה ובולטת לעין.

נערך לאחרונה ב:

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני רק נזכרת בשנה שעברה
עבדתי עד הרגע האחרון והתלוננתי למה אין לי חופש :(
ולמה אין לי זמן לנקות כשאני עובדת. :confused:
רצתי לקניות והתעצבנתי על העומס המטורף בחנויות, :mad:
וכעסתי שהכל כל כך יקר :eek:
השנה אין לי אף אחת מהבעיות הנ"ל ;)
אבל משום מה אני לא מרוצה :rolleyes:
ולמרות החופש אין לי חשק לנקות ולא לעשות כלום,
הייתי רק רוצה ערב פסח נורמלי כמו בשנה שעברה
מבטיחה שיותר לא אתלונן... ;)

רק שתחזור כבר השגרה! :D
מותר להגיד שאני דווקא כן מוצאת נקודות של הנאה בשהייה בבית?
בחיים אף אחד לא פירגן לי חופש גדול כ"כ עם הילדים,
למרות שברור שהייתי שמחה ומעדיפה שכולם יהיו בריאים והנסיבות היו טובות יותר!
גם במחיר עבודה יומיומית קשה...
וכמובן שאנחנו מתפללים יחד עם הילדים לרפוא"ש לכל עמי"ש!!!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה