משהוא יודע כמה יש באזור ז חדשים. הבנתי שהרבה האם זה נכון ?נכון כי באשדוד הם לוקחים את הבדיקה לאסותא שזה בית חולים שלהם
הבן שלי עשה אתמול בבוקר ב-12 בדיקת קורונהתוך כמה זמן אמור ליהיות תשובה
אם הבדיקה נעשתה היום בבוקר??
תלוי באיזו קופה
קרובים שלי עשו במכבי וקיבלו תשובה תוך 24 שעות וגם בלאומית וקיבלו תשובה תוך 24 שעותהבן שלי עשה אתמול בבוקר ב-12 בדיקת קורונה
וזה במכבי, התשובה ב"ה שלילית!!!!!!!!!!!!!
קרובים שלי עשו במכבי וקיבלו תשובה תוך 24 שעות וגם בלאומית וקיבלו תשובה תוך 24 שעות
ממש מהר הבנתי שמאוחדת וכללית זה הרבה יותר לאטאצלי פחות מ-24 שעות
כמה עלה חולים מאתמול בלילה?
זה עדכון של אתמול אבל עוד לא התעדכן מהבוקר145 חולים ביממה האחרונה
40 חולים קשה
28 מונשמים
1 נפטר
וב24 שעות 183 חולים.מאתמול בלילה עד הבוקר עלה ב91 חולים ואחד נפטר ל"ע
אתמול עשו הרבה פחות בדיקות ביחסית לשבוע שעברוב24 שעות 183 חולים.
בחשבון שיצא לי, ה183 האלו הם מתוך 8,791 בדיקות שבוצעואתמול עשו הרבה פחות בדיקות ביחסית לשבוע שעבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: