התפרסמה היום ב"המודיע" ידיעה שאחת מחברות הסלולר לא הסכימה לעשות משלוחים ל בני ברק אבל לדיר אל אסד כן
מישהו יודע איזה חברה זאת פשוט צריך להחרים אותה וזאו
מספיק להצדיק את השוטרים!!!כמובן, לשוטרים היה מידע שגוי שהוא חייב מעצר. הם לא אשמים (זה שהוא אמר להם לא אומר כלום, כל אחד יאמר).
מי שאשם זה מי שהזין אותם במידע השגוי והוא פושע.
מקווה שלא יגרר לויכוחים ולנעילת האשכול.
בסדר, לא מתווכח. הצגתי צד נוסף.מספיק להצדיק את השוטרים!!!
אם הבן אדם מבקש שלא יעשו לא בזיונות היה להם מספיק אמצעים לברר ולאמת את מה שאומר
הם בכ"ז בחרו להשפיל אותו על לא עוול בכפו
האם באמת?"שלא כמו בשואה - הפעם זיהינו את הסכנה בזמן"
אני לא צריכה להמתין לתגובת המשטרה - אני יודעת היטב מה היא תהיה.מחכה לתגובת המשטרה... (נא לכבד את המשטרה ששומרת על בריאות התושבים במסירות וכו עיינו התגובה על תקיפת הבחור המיחד)')
עולמי,אחוז המתים ביחס לחולים עולה כל הזמן לאט אבל בטוח.
כיום זה אוחז ב 6.8 אחוז מכלל ההדבקות, ובהתחשב בעובדה שרוב המקרים הם חדשים אז האחוז האמיתי הרבה יותר גבוה.
כןעולמי,
נכון?
לכאורה, הנתונים הללו לא מדויקים.בישראל אוחז כעת 1.3 אחוז
א. יש גם כאלו שלא מדווחים על מות מקורונהלכאורה, הנתונים הללו לא מדויקים.
צריך לזכור שיש כאלה שלא מדווחים על היותם חולים!...
גם בארץ, בודאי בחו"ל.
השאלה האם לדיר אל אסד הם כן שוליים או שגם לשם לא בידיעה הופיעה שכך היה אם זה נכון צריך להחרים אותםלי היו תקלות חוזרות ונשנות בהוט, לאחר שהייתי שעות בטלפון עם נציגים שהעבירו מאחד לשני, והתקלה לא נפתרה, הנציג אמר לי זה מה שאני יכול לעזור לך, ואמר בפרוש: בגלל הסגר אין אפשרות לשלוח טכנאי לבני ברק בזמן הקרוב!!!
ויש כאלו שמדווחים כחולי קורונה למרות שהם לאא. יש גם כאלו שלא מדווחים על מות מקורונה
ב. עם כל חוסר הדיוק, עדיין הנתונים לא רחוקים מאוד מהמציאות. אז צריך לקחת את הנתונים בערבון מוגבל, אבל לקחת אותם בחשבון
אני עקבתי עצמאית אחרי אחוזי התמותה ביחס לחולים בארץבישראל אוחז כעת 1.3 אחוז
איפה יש טבלת הסטוריה של הימים/שבועות האחרונים?
יש שתי סיבות לזה. 1. בגלל שמספר החולים החדשים ירד דרסטי בשבוע האחרון, ועדיין החולים הקשים נמצאים במצב שלהם ה"י. 2. כי אלו הנפטרים מהמחלה, בדר"כ זה לוקח כמה שבועות, ולכן בתקופה הראשונה אין הרבה מתים, וזה מגיע אחרי שבועיים פלוס. ורוב אלו שמתו עכשיו, הם נדבקו כבר לפני שבועיים עד ארבע שבועות.אני עקבתי עצמאית אחרי אחוזי התמותה ביחס לחולים בארץ
ויש עליה די גבוהה בשבוע+ האחרונים
מ.0.5% ל1.3% בערך.
נקווה לטוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: