התייעצות קורונה- כאבים באזור החזה

ענינית

משתמש פעיל
מה זה אומר? זה נורמלי? הבת שלי מתלוננת על כאב באזור החזה , מעל הבטן אבל נראה לי שהיא מאד לחוצה ולכן זה לא מרפה.

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בת כמה היא?
יכול להיות שזה מלחץ, אבל אולי כדאי להתייעץ טלפונית עם מישהו בקופה.
במכבי ונראה לי שגם בכללית יש אפשרות לדבר עם אחות או אפילו רופא גם בלילה
בריאות שלמה

ענינית

משתמש פעיל
בת 20. לא כ"כ סומכת על הרופאים במוקד והרופאה שלנו לא ענתה לי כל היום

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בגוגל ראיתי שכדאי לפנות לייעוץ רפואי אם יש כאב בחזה.

gitsh

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מתוך הלינק הזה- בוט קורונה ( מטעם איכילוב)
https://coronavirus-selfchecker-ichilov.azurewebsites.net/

אם יש תחושת לחץ או כאב חמורה וקבועה בחזה
התקשרו ל-101 - ייתכן ויש לכם מקרה חירום רפואי.

התקשרו ל-101 עכשיו. נדרשת תשומת לב רפואית מיידית.

ספרו לנציג ב-101 אם באתם במגע עם חולה קורונה או אם הייתם לאחרונה באזור בו מחלת הקורונה התפשטה.

avi++

משתמש מקצוען
בגוגל ראיתי שכדאי לפנות לייעוץ רפואי אם יש כאב בחזה.
גוגל הוא "מחמיר" גדול בענייני רפואה, אם מישהו יכתוב לו "כאבי בטן" הוא יגיד שיש לו סרטן, כל הרופאים ממליצים לא להשתמש בדוקטור גוגל בתור המלצה כלשהיא

avi++

משתמש מקצוען
מתוך ויקיפדיה: (ערך-כאב בטן)
הופעת הכאב ותזמונו
הופעה פתאומית חריפה של הכאב, בטן חריפה, דורשת אבחנה והתערבות באופן מיידי. דוגמאות להופעה פתאומית מסכנת חיים: נקב של המעי או של כלי דם, אוטם של המעי וקרע של כלי דם גדול בעקבות מפרצת. כאב גם יכול להתחיל לאט ולהתגבר, כמו בדלקת התוספתן, בגסטרואנטריטיס ובאבנים בכליות ובמרה.
עכ"ל
מעכשיו כל פעם שיש למישהו כאב בטן-ישר למיון...

עסק בהקמה

משתמש חדש
לא מומלץ להתייעץ בפורום של אנשים בלי ידע רפואי, אנשים ממליצים לך לפי מקרה או שתיים שהם מכירים מהסביבה שלהם וזה לא מספיק.
ממליצה לפנות למוקד של הקופת חולים. הם ידעו הרבה יותר טוב מהאנשים פה.

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
לעולם אל תקבלו עצה בלי שאתם יודעים מי נתן אותה!!!
בתחילת הקורונה אנשים הפסיקו טיפולים רפואיים יקרים מאד בעקבות הפחדות שקריות של כל מיני מטעם עצמם תחת שמות בדויים בכל מיני פורומים (עצוב מאד אבל גם כאן).
שום ניק חכם וצדיק ככל שיהיה לא מחוייב לרפואת בתך כמו שאתם מחוייבים לכך, אל תתפתו לקבל שום החלטה מכרעת על בסיס הודעות כנ"ל.

הלוואי שיקרה ויבוא ניק עם שם מלא ולא יסתיר את תפקידו הרפואי ויאמר מה צריך לעשות ואז תשקלו אם השם מצלצל לכם ואם עיסוקו הרפואי מספק אתכם.

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יתכן שזה כאב בסרעפת ממאמץ.
אם זה ממש מתחת לחזה. היא משתעלת?
אם זו הסרעפת, זה אמור לעבור לבד.
בכל מקרה תשאלו רופא.
רפו"ש!

מנגו ובננה

משתמש צעיר
גם לחבר של בעלי יש כאבים באזור החזה , לא ברור אם זה גלל הקורונה, הוא עשה בדיקות והכל תקין, אז אולי באמת זה איזשהו תסמין של קורונה......

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
גם לחבר של בעלי יש כאבים באזור החזה , לא ברור אם זה גלל הקורונה, הוא עשה בדיקות והכל תקין, אז אולי באמת זה איזשהו תסמין של קורונה......
או שזה תסמין של לחץ
גם הלחץ הוא בגלל הקורונה
מכירה גם מישהו שמתלונן לעיתים קרובות על לחץ בחזה, עשה בדיקות שונות, עשה צילום רנטגן לחזה ונבדק אצל רופא ריאות והכל תקין, כך שזה כנראה מלחץ...

בת 20. לא כ"כ סומכת על הרופאים במוקד והרופאה שלנו לא ענתה לי כל היום
נראה לי -בלי לפגוע - שלאחיות או לרופאים במוקד יש יותר ניסיון מפה ;) ;) ;)
לא מומלץ להתייעץ בפורום של אנשים בלי ידע רפואי, אנשים ממליצים לך לפי מקרה או שתיים שהם מכירים מהסביבה שלהם וזה לא מספיק.
ממליצה לפנות למוקד של הקופת חולים. הם ידעו הרבה יותר טוב מהאנשים פה.
לעולם אל תקבלו עצה בלי שאתם יודעים מי נתן אותה!!!
בתחילת הקורונה אנשים הפסיקו טיפולים רפואיים יקרים מאד בעקבות הפחדות שקריות של כל מיני מטעם עצמם תחת שמות בדויים בכל מיני פורומים (עצוב מאד אבל גם כאן).
שום ניק חכם וצדיק ככל שיהיה לא מחוייב לרפואת בתך כמו שאתם מחוייבים לכך, אל תתפתו לקבל שום החלטה מכרעת על בסיס הודעות כנ"ל.

הלוואי שיקרה ויבוא ניק עם שם מלא ולא יסתיר את תפקידו הרפואי ויאמר מה צריך לעשות ואז תשקלו אם השם מצלצל לכם ואם עיסוקו הרפואי מספק אתכם.

מג'

משתמש מקצוען
לבעלי היה כאבים חזקים והרופא אמר לו שזה בגלל השיעול החזק שהיה לו. זה כאב בצלעות.
לקח זמן אבל זה עבר בסוף.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה