גוגל הוא "מחמיר" גדול בענייני רפואה, אם מישהו יכתוב לו "כאבי בטן" הוא יגיד שיש לו סרטן, כל הרופאים ממליצים לא להשתמש בדוקטור גוגל בתור המלצה כלשהיאבגוגל ראיתי שכדאי לפנות לייעוץ רפואי אם יש כאב בחזה.
לפנות לרופא שמבין בזה, אני יודע על שתי סיפורים דומים שהתברר שיש בעיה בקצב לב, לוקחים תרופה לתקופה ובע"ה עובר.בת 20. לא כ"כ סומכת על הרופאים במוקד והרופאה שלנו לא ענתה לי כל היום
או שזה תסמין של לחץגם לחבר של בעלי יש כאבים באזור החזה , לא ברור אם זה גלל הקורונה, הוא עשה בדיקות והכל תקין, אז אולי באמת זה איזשהו תסמין של קורונה......
בת 20. לא כ"כ סומכת על הרופאים במוקד והרופאה שלנו לא ענתה לי כל היום
נראה לי -בלי לפגוע - שלאחיות או לרופאים במוקד יש יותר ניסיון מפה
לא מומלץ להתייעץ בפורום של אנשים בלי ידע רפואי, אנשים ממליצים לך לפי מקרה או שתיים שהם מכירים מהסביבה שלהם וזה לא מספיק.
ממליצה לפנות למוקד של הקופת חולים. הם ידעו הרבה יותר טוב מהאנשים פה.
לעולם אל תקבלו עצה בלי שאתם יודעים מי נתן אותה!!!
בתחילת הקורונה אנשים הפסיקו טיפולים רפואיים יקרים מאד בעקבות הפחדות שקריות של כל מיני מטעם עצמם תחת שמות בדויים בכל מיני פורומים (עצוב מאד אבל גם כאן).
שום ניק חכם וצדיק ככל שיהיה לא מחוייב לרפואת בתך כמו שאתם מחוייבים לכך, אל תתפתו לקבל שום החלטה מכרעת על בסיס הודעות כנ"ל.
הלוואי שיקרה ויבוא ניק עם שם מלא ולא יסתיר את תפקידו הרפואי ויאמר מה צריך לעשות ואז תשקלו אם השם מצלצל לכם ואם עיסוקו הרפואי מספק אתכם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: