התייעצות קורונה- כאבים באזור החזה

חיולה

משתמש מקצוען
יש סיבוך נדיר שנפוץ בילדים (תסמונת קוואסקי) עם קורונה שפוגע בלב
לא אומרת שזה זה או כל דבר אחר
אבל כמו שכתבו פה כדאי כצעד ראשון להתייעץ עם אחות (נראה לי שלכל קופה יש מוקד אחיות טלפוני שפעיל 24 ש)
אם הכאב מחריף או לא עובר כדאי לפנות לרופא

חיולה

משתמש מקצוען
בת 20. לא כ"כ סומכת על הרופאים במוקד והרופאה שלנו לא ענתה לי כל היום
אם אתם במכבי (וכנראה גם בשאר הקופות) יש אפשרות לקבוע תור טלפוני לרופא, אם יש לך אפשרות לפתוח את האתר זה נותן לכל רופא שעות וימים, ויש לך אפשרות לבחור רופא שיש לו תור טלפוני פנוי להיום (לא חייב רופא מאותה עיר שאת גרה, כיון שזה בטלפון)

מצוי

משתמש מקצוען
בלת"ק
זה אחד הסימנים של קורונה!!!
שמעתי מכמה שיש כאבים מטורפים באזור הלב (כך היתה הגדרתם)

זמר

משתמש מקצוען
בעלי סבל מאותו תסמין לאורך זמן והיה קשור באופן ישיר לקורונה וגם היום תקופה ארוכה אחרי חוזר מידי פעם.
מומלץ לפנות לרופא רק כדי לוודא שאכן נובע כתוצאה מקורונה.

אילה-עריכה לכל מטרה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מכירה מישהי (בגיל יותר מבוגר - אבל לא מבוגר למחלות לב) שהגיעה לבית החולים עם א.ק.ג. לא תקין.
שם קודם בדקו אותה לקורונה, וכשהיא התגלתה חיובית, אמרו לה שזה אחד התסמינים ושלחו אותה חזרה הביתה.
אמרו לה לעקוב אח"כ שוב.

פרפר סגול

משתמש מקצוען
מה זה אומר? זה נורמלי? הבת שלי מתלוננת על כאב באזור החזה , מעל הבטן אבל נראה לי שהיא מאד לחוצה ולכן זה לא מרפה.
מכירה מקרוב מישו שעבר קורונה
וסבל מכך.
היה לו דלקת באזור.
לא להזניח!
הוא קבל אנטיביוטיקה מסיבית לוריד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה