סוף סוף יש כאן מישהי עם שכל קודקודה!
נגיד שרוצים לעשות עלי קופה של מליונים. מה כ'פת לי? העיקר אני נהנת!
זה נהנה וזה אינו חסר.
סוף סוף יש כאן מישהי עם שכל קודקודה!
נגיד שרוצים לעשות עלי קופה של מליונים. מה כ'פת לי? העיקר אני נהנת!
מוכנה לספר לך שאני בחרתי בב'....
מתברר שאנחנו צמאי אקשן, חסרי סבלנות ורוצים את כל הדרמות כאן ועכשיו. 95% בעד הבלאגן בכותל!!!
ואגב, הפרק הזה הוא 'חיים וולדרי' מובהק...
לא נכון בכלל.
אצל חיים ולדר הזקן לא היה נופל, הוא היה מגלה כוחות אדירים ומספר שיש לו את זה עוד מהקרבות רחוב עם הערבי החבר הכי טוב שלו על הלא זוכרת מה...
תמיד היא בוחרת את האופציה ההפוכה ממה שבחרתי. כאילו בדוקא.אפ'פם לא היה כמו שרציתי..
זו את שבוחרת הפוך ממה שהיא רוצה.תמיד היא בוחרת את האופציה ההפוכה ממה שבחרתי. כאילו בדוקא.
ת'אמת שלא שמתי לב..........סוףסוף
ואגב, יש למישהו מושג אם כששולחים ב'השב' זה באמת לא מתקבל?
ככה עשיתי בהתחלה עד שהאירו את תשומת ליבי שצריך לשלוח למייל אחר...
אולי לכן כמעט אפ'פם לא היה כמו שרציתי...
בול מה שחשבתי מילה במילה!!!אני בחרתי ב' רק בגלל המרכאות על המילים 'מקום בטוח'
כי כבר דמיינתי את הבחור שנחטף בידיי הצ'אלמערערס מולבש בכוח בחליפה כובע וזקן ומוכרח לשבת בתוך שטיבעל הומה חסידים ולאכול קיגעל. מקום בטוח הא?
אנ'לא הבנתי מה הוסיף הפסיק... כאילו, מישהו חשב שחיים ולדר זקן?אצל חים ולדר, הזקן לא הי'ה נופל...
אנ'לא הבנתי מה הוסיף הפסיק... כאילו, מישהו חשב שחיים ולדר זקן?
אני חושבת שזה המקום של מי'ה לכתוב משהו שהוא לא מחויב במס' מילים או באיזו מיכסה, אלא זה המקום שלה לזרום ולתת לנו בדיוק מה שהיא מרגישה.. לכן, לדעתי, הוא כתוב בצורה כל כך יפה. הוא לא ארוך באופן מוגזם, הוא בדיוק המילים שצריך בקטע, ולכן גם הקטע לא 'נמרח' מדי. וגם לא מדי קצר. ממש במידה. כל פרק נגמר בצורה שמסקרנת להמשך ולא מחכה באמצע קטע.מחשבה בצד:
הסיפור ככלות הכל אינו מצטיין באיזה משהו מיוחד שהיה גורם לי להשתגע עליו בתור סיפור בלבד. אם זה היה מתפרסם בעיתון זה היה בינוני מינוס. השאלה כעת היא: האם זה בגלל השיתוף של הקוראים (שאז העלילה לוקחת תפניות שגויות, שסופרת טובה כמו מיה לא הייתה יוצרת מלכתחילה) או שדוקא בגלל שהסיפור יועד לכתיבה אינטראקטיבית, אז מיה לא השקיעה הרבה בבנייה המקורית שלו?
בכל מקרה, כמובן שאני נהנית ממנו מאד כי הוא כתוב טוב (מיה, דא), בגלל האפשרות לבחור לגבי ההמשך, וגם כיף נורא לחכות ולראות מה היתה הבחירה הסופית.
מצטרף לבקשה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>האם מישהו/י יכול/ה לעשות טובה ולשלוח למייל המצו"ב את הפרקים הקודמים (פרקים 1-16) של 'אין הזדמנות שניה'??
תודה רבה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: