קוראים פלוס של מיה קינן

שירי12

משתמש סופר מקצוען
דרך רשימת התפוצה נשלח מבצע של זרקור.
אני הצטרפתי דרכו - מניחה שגם אחרים...
ומניחה שהמבצע לא פורסם בחינם.

תמר21

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מוכנה לספר לך שאני בחרתי בב'....

הו, גם אני, שרי!
נשמע הכי נורמלי מבין שתי'הן..
אבל שמת לב שאת המילים 'במקום בטוח' היא שמה בגרשי'ים? מה לדעתך זה אומר?
נשמע לי חשוד קצת... ;)

שרשרת

משתמש מקצוען
מתברר שאנחנו צמאי אקשן, חסרי סבלנות ורוצים את כל הדרמות כאן ועכשיו. 95% בעד הבלאגן בכותל!!!

לא נראה לי מחיבת האקשן...
לי באופן אישי היה נראה נחמד יותר לראות את העניינים מסתדרים באופן מפתיע או משעשע,
מאשר עוד פעם לחרוק שיניים על הבחור המעצבן שבמקום לקבל עזרה בידיים פתוחות תוקע את הסיפור שוב ושוב.

הגיג

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
ואגב, הפרק הזה הוא 'חיים וולדרי' מובהק...

לא נכון בכלל.
אצל חיים ולדר הזקן לא היה נופל, הוא היה מגלה כוחות אדירים ומספר שיש לו את זה עוד מהקרבות רחוב עם הערבי החבר הכי טוב שלו על הלא זוכרת מה...

לדLed

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חחחח ברור אוהבי אקשן כולנו!
ואני בחרתי ב' רק בגלל המרכאות על המילים 'מקום בטוח'
כי כבר דמיינתי את הבחור שנחטף בידיי הצ'אלמערערס מולבש בכוח בחליפה כובע וזקן ומוכרח לשבת בתוך שטיבעל הומה חסידים ולאכול קיגעל. מקום בטוח הא?

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
כל אלו שעדיין לא נהנות - שווה עכשיו להצטרף!!!!!!!!!
ולבחור ב'! או א'. לא חשוב - נראה לי שמהלך הסיפור ברור לה מראש ולמרות הבחירות שלנו היא מסובבת את הסיפור כמו שחשבה עליו לכתחילה (אני אומרת מניחוש, לא מידיעה...:):p;):rolleyes:)

הפרק שחיכת לו כאן, בקובץ המצורף.
קריאה נעימה!
מיה קינן

נ.ב
אם קיבלת את הסיפור מ'יד שלישית' וברצונך לקבל אותו אליך ישירות
כל מה שעליך לעשות הינו לשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ולרשום בשורת הנושא 'הצטרפות'

תמר21

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא נכון בכלל.
אצל חיים ולדר הזקן לא היה נופל, הוא היה מגלה כוחות אדירים ומספר שיש לו את זה עוד מהקרבות רחוב עם הערבי החבר הכי טוב שלו על הלא זוכרת מה...

אם לא אכפת לך, קצת פיסוק נכון ישנה את התמונה (המבהילה!):
אצל חים ולדר, הזקן לא הי'ה נופל...
:)

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
סוףסוף:)

ואגב, יש למישהו מושג אם כששולחים ב'השב' זה באמת לא מתקבל?
ככה עשיתי בהתחלה עד שהאירו את תשומת ליבי שצריך לשלוח למייל אחר...
אולי לכן כמעט אפ'פם לא היה כמו שרציתי...:p
ת'אמת שלא שמתי לב..........
ותמיד הייתי מבסוטה שכולם בחרו כמוני :)

ביזנסטורי - אילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני בחרתי ב' רק בגלל המרכאות על המילים 'מקום בטוח'
כי כבר דמיינתי את הבחור שנחטף בידיי הצ'אלמערערס מולבש בכוח בחליפה כובע וזקן ומוכרח לשבת בתוך שטיבעל הומה חסידים ולאכול קיגעל. מקום בטוח הא?
בול מה שחשבתי מילה במילה!!!
מתאים למיה לעשות אותו חוזר בתשובה צ'אלמר
ורק בסוף הסיפור נגלה שהוא עדיין מתחזה ומסובב את כולם מאחורי הגב,
או שבכלל תפסו את הבחור הלא נכון,
או שהם תאומים...
משהו כזה.

ואגב,
יש לי תחושה שמיה קינן מסתובבת מידי פעם באשכול הזה רק כדי 'להציץ'.
יש לה כאן כר פורה לרעיונות המשך...

תמר21

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אנ'לא הבנתי מה הוסיף הפסיק... כאילו, מישהו חשב שחיים ולדר זקן?

ככה זה נשמע...
לא תאור מחמיא במיוחד, את יודעת :cool:

הבהרה: אני לא חושבת שהוא זקן, בכלל.
הוא צעיר ופורה ועשיר ומחכים ומה לא.
אבל אם אנחנו תמיד מתפללים שלא תצא תקלה תחת ידינו. אז הנה לך הסיבה (לפחות אחת) למה כדאי להוסיף פסיק כדי להפריד בין הכוונות במשפט..

לדLed

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מחשבה בצד:
הסיפור ככלות הכל אינו מצטיין באיזה משהו מיוחד שהיה גורם לי להשתגע עליו בתור סיפור בלבד. אם זה היה מתפרסם בעיתון זה היה בינוני מינוס. השאלה כעת היא: האם זה בגלל השיתוף של הקוראים (שאז העלילה לוקחת תפניות שגויות, שסופרת טובה כמו מיה לא הייתה יוצרת מלכתחילה) או שדוקא בגלל שהסיפור יועד לכתיבה אינטראקטיבית, אז מיה לא השקיעה הרבה בבנייה המקורית שלו?

בכל מקרה, כמובן שאני נהנית ממנו מאד כי הוא כתוב טוב (מיה, דא), בגלל האפשרות לבחור לגבי ההמשך, וגם כיף נורא לחכות ולראות מה היתה הבחירה הסופית.

תמר21

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מחשבה בצד:
הסיפור ככלות הכל אינו מצטיין באיזה משהו מיוחד שהיה גורם לי להשתגע עליו בתור סיפור בלבד. אם זה היה מתפרסם בעיתון זה היה בינוני מינוס. השאלה כעת היא: האם זה בגלל השיתוף של הקוראים (שאז העלילה לוקחת תפניות שגויות, שסופרת טובה כמו מיה לא הייתה יוצרת מלכתחילה) או שדוקא בגלל שהסיפור יועד לכתיבה אינטראקטיבית, אז מיה לא השקיעה הרבה בבנייה המקורית שלו?

בכל מקרה, כמובן שאני נהנית ממנו מאד כי הוא כתוב טוב (מיה, דא), בגלל האפשרות לבחור לגבי ההמשך, וגם כיף נורא לחכות ולראות מה היתה הבחירה הסופית.
אני חושבת שזה המקום של מי'ה לכתוב משהו שהוא לא מחויב במס' מילים או באיזו מיכסה, אלא זה המקום שלה לזרום ולתת לנו בדיוק מה שהיא מרגישה.. לכן, לדעתי, הוא כתוב בצורה כל כך יפה. הוא לא ארוך באופן מוגזם, הוא בדיוק המילים שצריך בקטע, ולכן גם הקטע לא 'נמרח' מדי. וגם לא מדי קצר. ממש במידה. כל פרק נגמר בצורה שמסקרנת להמשך ולא מחכה באמצע קטע.
וכן, ברור שבנוסף לכל יש לה את החן בכתיבה, זה אפילו אם לא היתי יודעת שזו "מי'ה קינן"
חוץ מזה - שימי לב שזה לא בחירה חופשית ממש, סה"כ לבחור בין 2 אפשרויות שהיא מגדירה...
כך שדי סביר לי להניח שהיא סה"כ התכוונה לכל אחת מהאפשרויות, ומן הסתם הרבה יותר לאחת, והשני'ה לא ממש 'מבטיחה'...

גיוון

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
האם מישהו/י יכול/ה לעשות טובה ולשלוח למייל המצו"ב את הפרקים הקודמים (פרקים 1-16) של 'אין הזדמנות שניה'??

תודה רבה מראש

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצטרף לבקשה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אולי מעניין אותך גם...